Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak a serwer nic nie kosztuję i się sam utrzyma...

Uwaga, nie wpadajcie w taką pułapkę jak kamilos!

Uzytnownik znany jako Mr4śny ma shizofremie, wyobraża sobie rzeczy których nie ma, jest to udokumentowane! także uwaga

@topic

Skąd bronie 30lvl, w ile dropne fms?

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak a serwer nic nie kosztuję i się sam utrzyma...

Chyba nie zrozumiales, napisał "Nie bedzie eventow bo chcemy zeby kazdy mial rowne mozliwosci' no chyba ten kto kupil cos w isie to bedzie mial wieksze mozliwosci?

Uwaga, nie wpadajcie w taką pułapkę jak kamilos!

Uzytnownik znany jako Mr4śny ma shizofremie, wyobraża sobie rzeczy których nie ma, jest to udokumentowane! także uwaga

@topic

Skąd bronie 30lvl, w ile dropne fms?

A ty sobie wyobraziles ze masz rodzicow, a to nie prawda ;c

43976131910427822020.png

Opublikowano

Serwer fajny mam 2 pytania: Czy gra dużo osób i czy jest dużo bugów ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

duzo osob gra? :P client się pobiera, zaraz wbiję :)

Gra gra ^^

Serwer fajny mam 2 pytania: Czy gra dużo osób i czy jest dużo bugów ?

Tak dużo osób gra bugów jest mało ;)

isaricbaner.png

Opublikowano

A jam się rozpisze tak :) sam serwer w sobie zaje... itd ;) ale te ceny w is rozwalają mózg nawet osobie która zarabia (ja) szkoda pieniędzy ;0 bo te gimby co kradną telefony od mamy itd ;) to się tym nie przejmują ale dla nas to trud uwierzcie :) ... jeżeli ceny nie zmaleją ja podziękuje :)

Opublikowano

A jam się rozpisze tak :) sam serwer w sobie zaje... itd ;) ale te ceny w is rozwalają mózg nawet osobie która zarabia (ja) szkoda pieniędzy ;0 bo te gimby co kradną telefony od mamy itd ;) to się tym nie przejmują ale dla nas to trud uwierzcie :) ... jeżeli ceny nie zmaleją ja podziękuje :)

Jakie ceny :O ?

isaricbaner.png

Opublikowano

1. 55 ku do G + 24h czekania co każde KU, brak EGZO, 2x KU z metka

2. Za mało kasy z mobów.

3. Wszystkie ulepki potrzebne.

Na razie tyle przez co serwer traci.

Opublikowano

1. 55 ku do G + 24h czekania co każde KU, brak EGZO, 2x KU z metka

2. Za mało kasy z mobów.

3. Wszystkie ulepki potrzebne.

Na razie tyle przez co serwer traci.

1. J**** biede, masz za pare złotych w is (chyba 10zl sms) 55 egzo, w grze tez dostaniesz za grosze

2. To chyba dobrze? Po co ma lecieć 100k z psa skoro limit yang został ten sam?

3. To też plus, nie rozumiem co to za problem, przynajmniej będzie można zarabiać na ulepach...

Opublikowano

1. J**** biede, masz za pare złotych w is (chyba 10zl sms) 55 egzo, w grze tez dostaniesz za grosze

3. To też plus, nie rozumiem co to za problem, przynajmniej będzie można zarabiać na ulepach...

1. Nie powinno się za takie coś płacić.

2. Z misji leci po 500k :).

3. Ulepy na itemki do 30 lvl powodzenia.

Opublikowano

Kolega widzę nie będzie szczędził pieniędzy na serwer.. poczekaj niech tylko mama się dowie bogaczu.

A ogólnie to faktycznie trochę słabo że aż tyle trzeba grać by wbić to P trochę źle to rozegraliście.

Pobrałem wczoraj - wejdę zagram, niczego nie obiecuje.

1. Nie powinno się za takie coś płacić.

2. Z misji leci po 500k :).

3. Ulepy na itemki do 30 lvl powodzenia.

Oj to w takim razie tu nie zagoszczę nie żebym miał coś przeciwko przecież to serwer medium/hard.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ilu graczy on-line?

30min po starcie gm pisał, że 600+, ale ciężko wyczuć czy aż tyle było.  Bardzo możliwe, gdyż wszędzie było multum osób.

Opublikowano

30min po starcie gm pisał, że 600+, ale ciężko wyczuć czy aż tyle było.  Bardzo możliwe, gdyż wszędzie było multum osób.

Na starcie może być nawet 3000, ważne ile zostanie po kilku godzinach, a co więcej, ile zostanie po kilku dniach.

Opublikowano

Klikam rozpocznij grę lecz się nie włącza okno gry . Kto pomoże ?

4uc581.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Mr4śny w teamie = eq z navi dla kolegów gwarantowane

świętej pamięci serwer Batios już miał tak że były wymagane ulepki do wszystkich itemów i z dnia na dzien gracze odchodzili

nie polecam tutaj gry bo szkoda czasu serwer na max tydzien

Panel Sterowania > Dodaj/Usuń Program > Isaric . pl > Odinstaluj > nie graj

24267682304344824194.gif

Opublikowano

W8? Jak tak włączaj ( prawy przycisk myszy) rozwiąż problemy ze zgodnością -> wypróbuj zalecane ustawienia-> dalej -> testowo

Opublikowano

W8? Jak tak włączaj ( prawy przycisk myszy) rozwiąż problemy ze zgodnością -> wypróbuj zalecane ustawienia-> dalej -> testowo

w7, zmieniłem zgodność i dalej nie działa ;/

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...