Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli zwoi egzo ani rad w grze nie dropne

tylko IS?

cały serwer jest pod IS

bez kasy nie pograsz...

wejdz na TS, pogadaj dobrze z adminem to sprzeda Ci nawet jakieś eq z navi

24267682304344824194.gif

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Mr4śny w teamie = eq z navi dla kolegów gwarantowane

świętej pamięci serwer Batios już miał tak że były wymagane ulepki do wszystkich itemów i z dnia na dzien gracze odchodzili

nie polecam tutaj gry bo szkoda czasu serwer na max tydzien

Panel Sterowania > Dodaj/Usuń Program > Isaric . pl > Odinstaluj > nie graj

JAKI MR LEŚNO W TEAMIE NIE MA NIKOGO W TEAM TAKIEGO.....

cały serwer jest pod IS

bez kasy nie pograsz...

wejdz na TS, pogadaj dobrze z adminem to sprzeda Ci nawet jakieś eq z navi

Mmmm, ciekawe kto Ci sprzeda skoro nikt do navi nie ma dostępu a nawet DO KOMENDY /ITEM ?

isaricbaner.png

Opublikowano

Isaric nie chce mi się okno gry odpalić , pomożecie ?

4uc581.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!

Mr4śny w teamie = eq z navi dla kolegów gwarantowane

świętej pamięci serwer Batios już miał tak że były wymagane ulepki do wszystkich itemów i z dnia na dzien gracze odchodzili

nie polecam tutaj gry bo szkoda czasu serwer na max tydzien

Panel Sterowania > Dodaj/Usuń Program > Isaric . pl > Odinstaluj > nie graj

Hahahahahahaha idioto  co brałeś? nie jestem w żadnym teamie  xD

JAKI MR LEŚNO W TEAMIE NIE MA NIKOGO W TEAM TAKIEGO.....

Mmmm, ciekawe kto Ci sprzeda skoro nikt do navi nie ma dostępu a nawet DO KOMENDY /ITEM ?

mr leśno o.O tego jeszcze nie słyszałem xD

43976131910427822020.png

Opublikowano

Kolega widzę nie będzie szczędził pieniędzy na serwer.. poczekaj niech tylko mama się dowie bogaczu.

A ogólnie to faktycznie trochę słabo że aż tyle trzeba grać by wbić to P trochę źle to rozegraliście.

Pobrałem wczoraj - wejdę zagram, niczego nie obiecuje.

Oj to w takim razie tu nie zagoszczę nie żebym miał coś przeciwko przecież to serwer medium/hard.

Pozdrawiam.

Moja mama nie ma nic do powiedzenia, może dlatego, że wydaje swoje pieniądze ze swojej wypłaty... Poza tym nie włożyłem jeszcze ani złotówki w serwer, i nie zrobie tego puki się z nim nie zaznajomie...

Egzo puki co nie wiem z czego lecą. Rozwaliłem 10 metków 35lvl, otworzyłem 20 szkat serwerowych, ubiłem z 1k mobów, nie mam ani 1 egzo/rady, a nawet normalnej niebieskiej zmianki ;x troche lipa. Narazie się wstrzymam z ładowaniem kasy w serwer, jak się nie poprawi czkam do thorii tak jak planowałem.

Opublikowano

Spójrzcie na ten wspaniały bug kupuje 50 sm dostaje 1000 sm jakie to piękne. Dowody:

SS numer 1

94264595076620484556.jpg

SS numer 2

39263987543140197080.jpg

SS numer 3

97074423180522356442.jpg

Zapraszam do testowania buga podejrzewam że serwer się rozleci raz dwa. Dla tych co jeszcze nie zagrali chwała im za to. 23 zł smsem poszło się ebać no ale cóż :)

(Do administracji śmiało banujcie mnie ja uciekam czym prędzej z tego serwera)

Opublikowano

hmmm noooo bardzo ciekawe to jest juz mialem zaczynac gre ale jezeli to prawda to dziekuje bardzo :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

hmmm noooo bardzo ciekawe to jest juz mialem zaczynac gre ale jezeli to prawda to dziekuje bardzo :)

Jeżeli mnie nie zbanowali mogę ci dać parę kuponów i riba 39 sr ;d

Opublikowano

Spójrzcie na ten wspaniały bug kupuje 50 sm dostaje 1000 sm jakie to piękne. Dowody:

SS numer 1

294611404594286401396.jpg

SS numer 2

715241404594286401396.jpg

SS numer 3

172651404594286401396.jpg

Zapraszam do testowania buga podejrzewam że serwer się rozleci raz dwa. Dla tych co jeszcze nie zagrali chwała im za to. 23 zł smsem poszło się ebać no ale cóż :)

(Do administracji śmiało banujcie mnie ja uciekam czym prędzej z tego serwera)

Tylko że nic takiego nie ma...

isaricbaner.png

Opublikowano

Tylko że nic takiego nie ma...

Wcale ;d porozdawałem parę kilka wyrzuciłem na ziemie a tu jeszcze: 

83592434218979663884.jpg

Chociaż nie kłamcie.

Wyjebało mnie i przerwa techniczna... no wtf...

Wezcie informujcie...

@kamilex

Sprawdze jak mi sie uda zalogowac.

Haha pewnie naprawiają skoro przerwa techniczna. Ja rozdałem ok 20k smów z tego co wiem parę osób z topki też się bawiło w to. 

Opublikowano

Bug z expem został poprawiony a osoba która bugowała Exp dostała bana pernamentnego serdecznie zapraszamy do gry :)

isaricbaner.png

Opublikowano

Dobra zart, byl bug na sm gm pierdoli glupoty xD Mialem 55ksm wyrwalem perma w grze i na ts, pol serwa ma sm bo wywalilem 200k sm w m1 jinno xD

A więc jednogłośnie oświadczam iż:

BYŁ BUG NA SM NIE NA EXPA, ADMIN PIERDOLI GŁUPOTY!

Dowod:

Ban na ts:    

http://screenshooter.net/3032493/dbckbbq

Ban w grze:

http://screenshooter.net/3032493/bbcpbvh

Ilosc sm (tylko tyle, bo odswiezylem strone jak mialem 55k, przegladarka dala mi cofnac do widoku jak dopiero zaczynalem bugowac):

http://screenshooter.net/3032493/loibmny

Wyslalem 1 sms za 1.23 chyba. 

PODRO dla admina, miłej gry, albo ban na cały serwer, albo restart kont, bo chyba pol serwera za mna latalo i zwoje zbieralo ;]

Opublikowano

Dobra zart, byl bug na sm gm pierdoli glupoty xD Mialem 55ksm wyrwalem perma w grze i na ts, pol serwa ma sm bo wywalilem 200k sm w m1 jinno xD

Dowod:

Ban na ts:    

Ban w grze:

Ilosc sm (tylko tyle, bo odswiezylem strone jak mialem 55k, przegladarka dala mi cofnac do widoku jak dopiero zaczynalem bugowac):

PODRO dla admina, miłej gry, albo ban na cały serwer, albo restart kont, bo chyba pol serwera za mna latalo i zwoje zbieralo ;]

Gdzie bug na SM skoro masz BANA FUCKING LOGIC....

isaricbaner.png

Opublikowano

Dowod:

Ban na ts:    

Ban w grze:

Też dostałem bana w grze :P Pana admina pozdrawiam i radzę się więcej nie kompromitować bug na exp? hahah faktycznie jak ktoś wykupił cały is to miał więcej expa ;P

Opublikowano

Wysłałem ss-y, w takim razie dlaczego mam bana skoro buga na sm nigdy nie bylo? Rly bugowalem expa i wbilem tylko 20 lvl? xD To cos kiepsko buguje.

Plączesz się w zeznaniach chłopcze. Poza tym wyjebalem na ziemie o wiele więcej sm niż mnie zbanowales, 4 depo polecialy na ziemie i na handlu z ludzmi. Polecam zbanowac caly serwer, bo sm mają WSZYSCY ;]

W H*J EXPA ZBUGOWALEM NO JA P******E JAKIE ILOSCI:

http://screenshooter.net/3032493/saenhyo

Az mnie dupa piecze od siedzenia na koniu taki lvl wbilem ;x

Opublikowano

Bugi na SM, kłamstwa administracji, bany za nic - ja jednak podziękuje.

Słucham? Jakie kłamstwa? Boże jakie afery...

Też dostałem bana w grze :P Pana admina pozdrawiam i radzę się więcej nie kompromitować bug na exp? hahah faktycznie jak ktoś wykupił cały is to miał więcej expa ;P

Bug na Is był w "expie" pd'ku nie będę dalej wypisywał bo to jest troszkę bardziej skomplikowane.  Lecz 1 osoba zdązyła to zbugować i ma Bana

A co do SM nie będę się wypowiadał serwer na tym nie ucierpiał kto chce się wytłumaczyć zapraszam TS :)

isaricbaner.png

Opublikowano

BUG Z EXPEM HAHA :D nie skorzystalem na sm-promocji ale wiem ze napewno duzo osob ma wiec podziekuje za gre na serwerze :) jesli ktos ma zbedne sm-y dajcie znac chetnie pobawie sie :):D pozdro

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Słucham? Jakie kłamstwa? Boże jakie afery...

Bug na Is był w "expie" pd'ku nie będę dalej wypisywał bo to jest troszkę bardziej skomplikowane.  Lecz 1 osoba zdązyła to zbugować i ma Bana

A co do SM nie będę się wypowiadał serwer na tym nie ucierpiał kto chce się wytłumaczyć zapraszam TS :)

Serwer nie ucierpiał na bank. Tylko gracze mają ogromne sumy smów :).A najśmieszniejsze jest że napisałeś że tylko 1 osoba zdążyła zbugować masakra. Idę spać do jutra a wy dalej wmawiajcie że był problem z expem xD

Opublikowano

BUG Z EXPEM HAHA :D nie skorzystalem na sm-promocji ale wiem ze napewno duzo osob ma wiec podziekuje za gre na serwerze :) jesli ktos ma zbedne sm-y dajcie znac chetnie pobawie sie :):D pozdro

Nikt nie ma...

Prosze tutaj dowód na te urojenia:

rbc4on.jpg

Który serwer się bawi w "antyreklame" ? ^^

isaricbaner.png

Opublikowano

Specjelanie doatego że kłamiesz bede robil konta 15lvl, z roznych ip, z roznymi nickami, zeby ludzie wiedzieli, ze byl bug. Zamiast sie przyznac jak facet, wymigujesz sie jak chlopczyk....

Opublikowano

Specjelanie doatego że kłamiesz bede robil konta 15lvl, z roznych ip, z roznymi nickami, zeby ludzie wiedzieli, ze byl bug. Zamiast sie przyznac jak facet, wymigujesz sie jak chlopczyk....

Ja jestem bezstronny ale teraz to ty się zachowujesz jak chłopczyk :) będziesz robił konta 15 lv i pisał  no to nie źle kozak z ciebie :3 

- Jeśli serwer na tym nie stracił to nie ma czym się przejmować. 

Opublikowano

Wysłałem ss-y, w takim razie dlaczego mam bana skoro buga na sm nigdy nie bylo? Rly bugowalem expa i wbilem tylko 20 lvl? xD To cos kiepsko buguje.

Plączesz się w zeznaniach chłopcze. Poza tym wyjebalem na ziemie o wiele więcej sm niż mnie zbanowales, 4 depo polecialy na ziemie i na handlu z ludzmi. Polecam zbanowac caly serwer, bo sm mają WSZYSCY ;]

W H*J EXPA ZBUGOWALEM NO JA P******E JAKIE ILOSCI:

http://screenshooter.net/3032493/saenhyo

Az mnie dupa piecze od siedzenia na koniu taki lvl wbilem ;x

Incore podaj mi login i sytuacje na ts to wyjasnimy :)

isaricbaner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...