Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj możesz stworzyć przdmiot który ci brakuje, np masz masz 3 części skina do cs go i brakuje ci jadna, wieć dajesz inną część np jakiegos kuponu na punkty i tworzysz ten brakujący kawałek :)

Dokladnie tak, tlumaczylem cos podobnego w innym poscie.

Btw.

Jesli macie pytanie to albo piszcie w temacie albo do mnie na PW bo nie lubie odpowiadac w dwoch miejscach to samo, najlepiej piszcie w temacie bo zagladam do niego zawsze kiedy pojawi sie nowy post... Prawie od razu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże czytajcie posty wyżej . 

- Ingato działa na eune

- Drop czyli losowe nagrody'

- Bronze/Silver czyli tylko trzeba mieć jeden z tych od znaków + bronze account

Ja już dostałem 2500 point ingato + 840 rp.

Opublikowano

Boże czytajcie posty wyżej . 

- Ingato działa na eune

- Drop czyli losowe nagrody'

- Bronze/Silver czyli tylko trzeba mieć jeden z tych od znaków + bronze account

Ja już dostałem 2500 point ingato + 840 rp.

I takie rzeczy powinien kazdy z was wywnioskowac.

W Ingato graja sami ludzie z Serbi, wiekszosc z nich gra jak gowno :_; /// W tym roku musimy wygrac turniej Ingato, zeby Serbowie nie mieli sie czym chwalic :3

~~~

2000 post <3

Postwriter :O

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Mam 2 pytania:

-Czy przegrywając dostaje się jakieś punkty? (mniejszą ilość?)

-Czy przegrywając istnieje szansa że dostaniemy coś z dropu?

Opublikowano

@Jeesup

Jeśli grasz dropa i przegrasz to nadal możesz coś wylosować 

a w turnieju za 2 miejsce dostajesz mniejszą ilość pkt :)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

A w jaki sposób to 2 miejsce jest naliczane, czy trzeba być MVP w meczu który przegrywamy i jako jedyny dostajesz mniejszą ilość punktów czy system wybiera 2 osoby z wygranej i przegranej drużyny? Ponieważ we wcześniejszych postach pisało że punkty dzielą się na 5-ciu graczy, a wtedy jak to jest z przegraną, czy wybierany jest jeden czy przegrani są liczeni jako 2-gie miejsce?

Opublikowano

A w jaki sposób to 2 miejsce jest naliczane, czy trzeba być MVP w meczu który przegrywamy i jako jedyny dostajesz mniejszą ilość punktów czy system wybiera 2 osoby z wygranej i przegranej drużyny? Ponieważ we wcześniejszych postach pisało że punkty dzielą się na 5-ciu graczy, a wtedy jak to jest z przegraną, czy wybierany jest jeden czy przegrani są liczeni jako 2-gie miejsce?

Miejsca sa liczone teamowo, nie pojedynczo.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Pieniędzy na koncie nigdy za wiele więc możecie się doładować na święta na tej stronie :www Mi doładowało po paru minutach. Na zdjęciu macie dowód. Polecam!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa ? ^^

Dziala :P

Nowy IEM czy domowo? xD Pozatym fajne. Okejka :) Akurat w dote i w lola gram to sie przyda xD

Wiesz co nawet nie wiem, wydaje mi sie, ze domowo. Zorganizowanie czegos takiego sporo by kosztowalo... Nie tylko organizatorow xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Dziala :P

Wiesz co nawet nie wiem, wydaje mi sie, ze domowo. Zorganizowanie czegos takiego sporo by kosztowalo... Nie tylko organizatorow xD

Haha taa dla nich opłaty to : 5$ a reszta za pkty albo za strone ogólnie .. Tani cs go tylko nie wiadomo czy pudełkowa czy key czy gift :P
Opublikowano

Te gry na pkt to są dla np. Bronzów itd? czy mogą być dla tych ''normalnych'' (unranked) ???????? Prosze o fast odpowiedź :D

76561198115213832.png

Opublikowano

Te gry na pkt to są dla np. Bronzów itd? czy mogą być dla tych ''normalnych'' (unranked) ???????? Prosze o fast odpowiedź :D

Jesli przed gra jest przedrostek Bronze Account, oznacza, ze trzeba miec premium w Ingato, ale sa tez osobne turnieje dla brazow gdzie moga startowac bodajze bronze-silver, unranked tez.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...