Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wdziałem, że ludzie maja np gifty albo Cs go to za punkty czy to dropi na Dopie jakieś części . I tak wgl coo mozna dostac jesli sie gra dropy

Opublikowano

Wdziałem, że ludzie maja np gifty albo Cs go to za punkty czy to dropi na Dopie jakieś części . I tak wgl coo mozna dostac jesli sie gra dropy

Moze i wydropic i za punkty zdobyc. Za dropy zazwczyaj sie dostaje kawalek rp/pkt ale przy odrobinie szczescia mozna zlapac jakis sprzet jak sluchawki.

Ej co najlepiej grać aby najlepiej na tym wychodzić chodzi o lola :D

No a co, to co daje najwiecej punktow, logiczne.

All Starsy. Ale zeby miec wpisowe trzeba pograc troche zwyklych o punkty.

Dropow sie nie oplaca grac chyba, ze testujesz tylko system ingato.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

5mieś

c3FhDIn.png

A tak serio to gratuluje i powodzenia w zdobywaniu nowych rzeczy.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Mam 22 lvl, pogram cos na tym? ;>

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Jak uzbieram części na item to musze jeszcze na niego wydawać punkty czy części wystarczą?

Czesci wystarcza.

właśnie jaki trzeba mieć lvl ? i czy na bolu można grać ?

Sa mecze dla slabszych, ale nie jestem pewny czy Brazowe turnieje moga grac ludzie ponizej 30 poziomu, ale wydaje mi sie, ze tak. Na bolu niby mozna grac, bo i tak tego nie sprawdzaja.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Szukam kogoś do wspólnej gier na ingato.

Jestem w brązie aczkolwiek nie raz potrafię zaskoczyć przeciwników z dywizji wyżej. W razie czego pw.

Opublikowano

A z czego ta strona sie utrzymuje? 

Z tego co widzę można doładować tam punkty, kupić tak jakby "vipa" i jeszcze coś tam także... :D

Opublikowano

A z czego ta strona sie utrzymuje? 

Zapewne maja jakichs sponsorow, reklamy. Oraz ww. Premium Accounts.

Ile pkt. za wygrany mecz?

Tyle ile jest napisane na kazdym meczu, przyklady masz na ssacch w temacie.

i za to nic sie nie płaci ? :)

Nie, wszystko z czasem mozna zdobyc za free-za granie.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ściągnąłem i okazało się że wirus. Nie dajcie się nabrać forumowicze... Znów przykład że nic za darmo. Na szczęście wystarczyło usunąć feralny program ale jakoś się udało. Jeżeli faktycznie ktokowiek korzysta z tego programu to ma szczęście, że jeszcze wirus mu nie zablokował internetu - tak jak w moim przypadku

NIE POLECAM !!!

EDIT : 

Haha zabijcie mnie ale zostałem mocno ztrollowany przez cały świat :D Program chyba jednak nie ma wirusa. 

Wczoraj kiedy instalowałem program AVG wykrywał mi niebezpieczeństwo (nadal nie wiem czemu). Po 15 minutach od włączenia programu, mój internet przestał działać... Jak się okazało była to wina mojego dostawcy internetu (Orange). Zresztą najpewniej nie jestem jedyny ,który musiał wczoraj wieczorem obejść się bez internetu. W końcu awaria na całą Polskę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...