Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa jesli gram na EUW ? 

Wszystkie turnieje ktore widzialem znajduja sie na Eune, troche szkoda ale moze sa mozliwosci gry na euw, lecz tym sie nie interesuje...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam mały problem ponieważ do każdego meczu brakuje mi czegoś np konta bronze ale punktów jak i o których godzinach zagrać mecz bez taki wymagań ? 

Zależy jaką masz dywizje jeśli bronz/silver to turnieje "Free EU N&E Bronze&Silver" od około 9 co 2 godziny do 22~ są te turnieje.

Jeśli gold+ to "Free EU N&E Gold+" od około 9 co 2-3 godziny do 22~.

@Edit Można też grać "Practice + Drop Eune" tylko za ten mecz nie dostaniesz punktów, będziesz miał szanse tylko na drop.

Opublikowano

A co bardziej opłaca się grać ? Practice + drop czy te free eu ne gold + ?

Boze, logiczne jest, ze granie o punkty, ktore pozwala Ci na granie nastepnych i nastepnych gier, za ktore rowniez dostajesz dropa jest oplacalniejsze.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Jak zdobyc konto premium  bez wydawania kasy ?? 

Musisz zdobyc 29 tysiecy punktow, moze to zajac z 3 tygodnie jesli dobrze grasz ;)

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

No cóż, jednakże sądzę, że ingato jest lepsze dla bronze i silverów dla których jest więcej turniejów. Sam wypróbuję grania właśnie tych turniejów, bo nie sądzę aby te boby coś ogarniały. I apropos, jak widzicie, że jest bronze w grze o punkty z buy-in to lepiej sobie odpuścić, chociaż często miałem do czynienia z takimi śmieciami, że szkoda gadać i to w mojej jak i w drużynie przeciwników.

xyz

Opublikowano

No cóż, jednakże sądzę, że ingato jest lepsze dla bronze i silverów dla których jest więcej turniejów. Sam wypróbuję grania właśnie tych turniejów, bo nie sądzę aby te boby coś ogarniały. I apropos, jak widzicie, że jest bronze w grze o punkty z buy-in to lepiej sobie odpuścić, chociaż często miałem do czynienia z takimi śmieciami, że szkoda gadać i to w mojej jak i w drużynie przeciwników.

Turniejow jest tyle samo dla silverow/brazow, maja gorsze nagrody i 70% to smurfy, taki sam poziom jak na rankedach w platynie-wedlug mnie :D ( Bo wiecie, czasem jakis troll sie trafi, feeder, czasem dobzi gracze enemy/twoi etc. )

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Tera mi mówcie jak macie te ikonki Cs i cs go , który jest który ten pierwszy i ten drugi bo nie umiem udrużnic a ten drugi tam jest  mało serwerów 

Pomarańczowa ikonka to cs go, a ta druga to cs 1.6

Opublikowano

Szukam 4 osób do codziennej gry od 18 do 22. Obecnie mam silver lecz moje main konto jest w diamencie ( na dowód w lewym dolnym rogu macie plakietke). Preferowałbym kupno branze account za 20zł psc aby można było grać o hajs. Kontakt na pw. Dawać nicki na ingato jak i na lolu

--

Opublikowano

Co do realnych rzeczy to zwykły fake. Uzbierałem pkt, wymieniłem na 'myszkę', a po dwóch miesiącach czekania dostałem karteczkę, że przepraszają, ale nie mają myszki w magazynie i że mam grac dalej w turniejach. 

Opublikowano

Co do realnych rzeczy to zwykły fake. Uzbierałem pkt, wymieniłem na 'myszkę', a po dwóch miesiącach czekania dostałem karteczkę, że przepraszają, ale nie mają myszki w magazynie i że mam grac dalej w turniejach. 

A mozę po prostu jej nie mieli . A oddali ci pkt ?

­

Opublikowano

Zagrałem 2 mecze, powiem że interesująca stronka tylko trzeba troche czekać na mecze gdzie są punkty.

@A pierwsze 250pkt zarobiłem na CS:GO xD

Opublikowano

Zwykly fake komentarz, I guess.

Ziomek pierwsze komentarze, poza tym ten temat ujrzal swiatlo dzienne doslownie w tym miesiacu, wiec dwa miesiace + zbieranie tyle pkt jest nie realne ;)

///

Nawet jesli, to powinienes dostac punkty spowrotem, jesli nie, pisz do support-na pewno oddadza.

Albicoolvod->Katatuki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze tego nie ogarnalem, a nie chce mi sie sprawdzac ja jakichs ich forach. Jak ktos wie to niech tu napisze, a jak nie to jesli ogarne to to dopisze o co chodzi  z tym system levelowania.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...