Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O jakiej wartości daje skiny do cs ?

Nie znam sie na skinach do csa ale wartosc punktow mnie wiecej wyglada tak;

Csgo kosztuje 20k punktow = 50 zl. Jakis pierwszy randomowy skin do Auga kosztuje 10k pkt. Wiec wydaje mi sie, ze dosc sporo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ogółem prawdę mówiąc to aby się bawić z ingato to trzeba mieć po pierwsze czas. Na 3 godziny albo więcej przed jest już full rejestracja na turniej o punkty dla Gold+. Poza tym skoro są punkty dzielone przez 5 graczy to tym bardziej trudniej o punkty. Jak dla mnie szkoda czasu na to.

xyz

Opublikowano

A w cs można napierdalać na wh,tigger i nic ci nie zrobią ?

Z tego co widzialem, to trzeba pobrac jakis program anty-cheat wiec raczej nie ma opcji ;3

Ogółem prawdę mówiąc to aby się bawić z ingato to trzeba mieć po pierwsze czas. Na 3 godziny albo więcej przed jest już full rejestracja na turniej o punkty dla Gold+. Poza tym skoro są punkty dzielone przez 5 graczy to tym bardziej trudniej o punkty. Jak dla mnie szkoda czasu na to.

Po zdobyciu okrslonej ilosci punktow juz pozniej leci jak po masle, ale rzeczywiscie trzeba troche grac, normalne. Nikt Ci nie bedzie placic za to, ze raz na dzien zagrasz sobie gierke dla odprezenia.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Mnie zbanowali za wyjście z rozgrywki na czas nie określony jak przyszedł na e-mail ale chyba ban jest na 24h? 

Ja wyszedlem nie raz, i jakos mnie nie zbanowali, wiec co do dlugosci bana nie jestem pewny, ale prawdopodobnie tak.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Jeżeli założmy jest do wygrania 3.300 pkt to oni dziela to na 5? 

Tak, kazda sume na 5.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

To trochę głupie czemu bo ciężko wbijać parę punktów na bronze account lub na jakiś produkt

Tylko są dosepne dla zwykłych graczy

Drop

i ten serwer co można wygrać 4,250 i 4,750 punktów który dzielą na 5

ja w tym 4,750 przegraliśmy i mieliśmy drugie miejsce to dostałem 223 punkty .

Opublikowano

To trochę głupie czemu bo ciężko wbijać parę punktów na bronze account lub na jakiś produkt

Tylko są dosepne dla zwykłych graczy

Drop

i ten serwer co można wygrać 4,250 i 4,750 punktów który dzielą na 5

ja w tym 4,750 przegraliśmy i mieliśmy drugie miejsce to dostałem 223 punkty .

Nom, wbijasz 300 i grasz o 600, wbijasz 600 grasz o 3000 a pozniej o 6000 ( na lebka, nie /5 ) i pozniej mozesz sobie grac gry o 6k/3k codziennie po pare razy co sporo wychodzi ;)

Jakieś porady jak wygrywać?

Zadne, trzeba dobrze grac i potrafic wycarrowac team.

Nadal dziala?

Tak, dziala i bedzie dzialac >.<

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

A jak "piniądze" mozna przelac? paypal czy jest mozliwosc psc/rp?

Z tego co widzialem to wyplata jest na scrilla/karte kredytowa ale jest moze opcja paypala.

Poza tym Scrillem mozna przelac na paypala.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

A jak "piniądze" mozna przelac? paypal czy jest mozliwosc psc/rp?

Jak wygrasz kasę to minimalne możesz wypłacić np PayPal to 10$ a maksymalnie możesz wypłacić 300$. Tak więc jest okey :)

Opublikowano

przed chwila dostalem POINT CARD 1000 INGATO POINTS, mozna to wymienic na punkty, co sie z tym robi?

Musisz zdobyć 3 pozostałe części bo to taka układanka i jak je zdobędziesz to będziesz mógł wymienić na 1k pkt.

Opublikowano
Musisz zdobyć 3 pozostałe części bo to taka układanka i jak je zdobędziesz to będziesz mógł wymienić na 1k pkt.

I po co go kłamiesz jak dostajesz kawałek points 1000 to jeszcze ci 1 kawałek brakuje a nie jakieś 3 .

Opublikowano

I po co go kłamiesz jak dostajesz kawałek points 1000 to jeszcze ci 1 kawałek brakuje a nie jakieś 3 .

Kazdy przedmiot potrzebuje inna ilosc kawalkow, ale wiadomo o co chodzi, nie mialem jeszcze ww. przedmiotu wiec nie jestem w stanie stwierdzic ile potrzebuje czesci.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...