Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna ta strona, aż pobieram i śmigam.

...................\/...................

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do niektórych turniejów jest wymagany level, np 5 dla turnieje o mystery boxa i chyba 15 o 800 RP

Wszelkie skrypty są zakazane, a każda gra jest sprawdzana pod tym kątem.

Gram tam od paru miesięcy, jak macie jeszcze jakieś pytania to piszcie. :)

Opublikowano

Świetna robota, reputacja dla Ciebie.

Mam tylko jedno pytanie. Czy trzeba mieć 18 lat? Czy nie ma to różnicy? [Mam 15, więc się pytam :/]

Opublikowano

Własnie na czym polega ten system Treasury ?

Wczoraj grałem o drop i nic nie dostałem to tylko jedna osoba z gry dostaje ?

I potem co można z tym zrobić ?

Opublikowano

Własnie na czym polega ten system Treasury ?

Wczoraj grałem o drop i nic nie dostałem to tylko jedna osoba z gry dostaje ?

I potem co można z tym zrobić ?

Odbierasz to co dostajesz... Po zebraniu odpowiedniej ilosci kawalkow, nie zawsze TY dostajesz Drop, szanse masz ok ~15 %

Świetna robota, reputacja dla Ciebie.

Mam tylko jedno pytanie. Czy trzeba mieć 18 lat? Czy nie ma to różnicy? [Mam 15, więc się pytam :/]

Nie trzeba miec 18 lat, nie ma zadnego potwierdznia z tego co widzialem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Potwierdzam, zdobywanie nagród to nie jest żadne oszustwo. Wymieniłem 114k punktów na Razer DA 2013. Myszka przyszła z polskiego sklepu po jakimś miesiącu.

Treasury polega na zdobywanie przedmiotów przez ich "dropienie". Praktycznie po każdej grze 5on5 drużyna dostaje po jednej "części" jakiegoś przedmiotu, mamy więc dokładnie 20% szans na to, że będziemy to my. Aby dostać nagrodę musimy dostać wszystkie części danego przedmiotu. Dla przykładu, aby dostać jakąś mysz, klawiaturę lub słuchawki trzeba ich aż 6, do tego może nam wylecieć 2 razy ta sama część, ale w zamian za to możemy wymieniać się nimi z innymi użytkownikami.

Opublikowano

[P] Jeżeli na głównym koncie posiadam D1 a mam konto także zwykły 30lvl to mogą mi coś zrobić jeżeli będę grał na tym 30lvl z silverami i brązami ? :D

Opublikowano

[P] Jeżeli na głównym koncie posiadam D1 a mam konto także zwykły 30lvl to mogą mi coś zrobić jeżeli będę grał na tym 30lvl z silverami i brązami ? :D

Jezeli sam sie nie wydasz, to nie, wiekszosc osob tam to smurfy wiec i tak poziom jest ~platynowy :D

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Z kolega mozesz grac tylko w klanowych grach, moze was dorzucic jezeli np. W twojej druzynie jest dwoch diamentow ( ty i twoj kolega ) i w przeciwnej dwoch diamentow, gracze sa dobierani poprzez dywizje.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ciekawi mnie jak to będzie o 16 45. Każdy ma Goldy 4~ albo Plat 1/2 i ja taki samotny d1 na dole 

Jeszcze jedno pytanie, o co chodzi z tym "Drop" jako nagroda 

Opublikowano

Ciekawi mnie jak to będzie o 16 45. Każdy ma Goldy 4~ albo Plat 1/2 i ja taki samotny d1 na dole 

Jeszcze jedno pytanie, o co chodzi z tym "Drop" jako nagroda 

To jest gra treningowa, Drop masz z kazdej gry, jakbys poczytal posty to bys wiedzial. Przechodzac do rzeczy, masz ~20% szans na zdobycie 'kawalka' jakiejs rzeczy takiej jak RP, Punkty czy nawet sluchawki. Im drozsza rzecz tym wiecej czesci potrzebujesz do zdobycia jej. Na przyklad 800 rp potrzebuje 4 kawalkow, mozna przeksztalcac dolny w gorny itd. Mozna tez przeksztalcac inne czesci ale tylko na ta sama wartosc. Mozna sie wymieniac z graczami czesciami zeby latwiej je zdobyc.

Co do tej gry, pewnie takich plackow Ci da do teamu, ze jeszcze przegrasz. Moze tez sie zapisze ( o ile nie full ) to sie spotkamy xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Co to jest ta nagroda "drop"

To jest gra treningowa, Drop masz z kazdej gry, jakbys poczytal posty to bys wiedzial. Przechodzac do rzeczy, masz ~20% szans na zdobycie 'kawalka' jakiejs rzeczy takiej jak RP, Punkty czy nawet sluchawki. Im drozsza rzecz tym wiecej czesci potrzebujesz do zdobycia jej. Na przyklad 800 rp potrzebuje 4 kawalkow, mozna przeksztalcac dolny w gorny itd. Mozna tez przeksztalcac inne czesci ale tylko na ta sama wartosc. Mozna sie wymieniac z graczami czesciami zeby latwiej je zdobyc.

Co do tej gry, pewnie takich plackow Ci da do teamu, ze jeszcze przegrasz. Moze tez sie zapisze ( o ile nie full ) to sie spotkamy xD

Meh masz 2 posty nad twoim...

Opublikowano

Jak zmienić region, tzn mam konto na West, ale w ingato wyszukuje tylko turenije z Easta...

I chyba tylko tam sie odbywaja.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

A do czego służy ta opcja wiem że coś generuje ale na jakiej zasadzie to działa , bo jak tam coś wkładałem to zawsze mi te ingatopoints wychodziło ;/

Opublikowano

Tutaj możesz stworzyć przdmiot który ci brakuje, np masz masz 3 części skina do cs go i brakuje ci jadna, wieć dajesz inną część np jakiegos kuponu na punkty i tworzysz ten brakujący kawałek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...