Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie będe widział ilośc tych punktów moich, oraz ile jest pkt np za wygrany mecz,Jak zdobyc wgl te punkty ;)????

Ilosc punktow masz przy kazdym turnieju napisane, jak na SS, punkty sprawdzasz w zakladce account ktora rowniez znajduje sie na SS. Prosze czytac Temat!!! xD

///

Przepraszam, zakladki Account nie uchwycilem na SS ale znajduje sie nad turniejami, zalecam samemu sie z tym zapoznac.

Punkty zdobywasz za wygrany mecz... Logiczne. Ale przegrani tez chyba dostaja jakas ilosc punktow, ale jest ona bardzo mala, z tego co pamietam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ja rozegrałem 5 meczy i otrzymałem część do skrzynki, która daje skina do postaci. Ale jest to dopiero 1/4 skrzynki. A punktów żadnych nie otrzymałem.

Opublikowano

Wygrałem  pare meczy. I gdy próbowałem włączyć ingato drugi raz to nic się nie działo w procesach był.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@OG4R3K To jest na części?

Zeby zdobyc nagrode ktora jest losowana co gre trzeba 4 czesci zebrac. 

Zeby jakies punkty zdobyc najpierw musi byc ustalona nagroda, ze za ta gre dostaje sie punky!

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Czy aby grać o pkt trzeba mieć vipa czy coś takiego ? 

Nie, nie trzeba. Ale za zdobyte punkty mozna kupic wlasnie sobie Vipa :P

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Gdzie mogę sprawdzić ile mam części? ;d

Klikasz na zakladke Treasury, znajduje sie ona nad nagrodami.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Znalazłem przed Twoją odpowiedzią ;p Ogólnie to trochę lipa, bo jak się zaprasza kumpla to losowo przydziela a nie do tego samego teamu -.-

Draaaven has infinity edge Muaaaahahahahahaha ! ! ! !

Opublikowano

Znalazłem przed Twoją odpowiedzią ;p Ogólnie to trochę lipa, bo jak się zaprasza kumpla to losowo przydziela a nie do tego samego teamu -.-

Ale mozna grac teamowki o kase ;p

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ale mozna grac teamowki o kase ;p

A trzeba stawiać, czy bez stawiania się gra? ;d I z tego co widziałem to trzeba mieć konto premium żeby grać za hajsy ;/

Draaaven has infinity edge Muaaaahahahahahaha ! ! ! !

Opublikowano

A trzeba stawiać, czy bez stawiania się gra? ;d I z tego co widziałem to trzeba mieć konto premium żeby grać za hajsy ;/

Nie trzeba stawiac.

Na konto premium mozna zarobic w ~tydzien grajac po ~5-6 razy dziennie. Oczywiscie zarobic punkty potrzebne na kupno Bronze Account ( premium )

Czyli innymi slowy, zbierasz ekipe, gracie sobie na spokojnie ze 2 tyg. Macie Bronze Account ( lub kupujecie go po prostu, bardzo tanio bo tylko 5$/mies ) I gracie gry o 200$ Tygodniowo, to jest 40$ na lebka ~ 130 zl.

Poziom jest dosc niski ale przy zgranej ekipie Diamentow mozna zbierac nagrody co tydzien. Lub co miesiac nawet 1000$ :P

///@Edit

Ok ogarnalem, te gry o 200$ mozna grac Klanowo jak i samemu. Wiec ogolnie mozna zebrac 80$ na lebka przy odrobinie szczescia :D

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ogółem czy ktoś szuka gości do grania w turniejach w tej aplikacji? Wiem, jest temat od szukania ludzi, ale sądzę, że tutaj raczej mogę zapytać się o to. Co najwyżej dostanę punkty ostrzeżenia.

Co do aplikacji to widać, jest jest w miarę niezła, ale teraz czekam już 2 czy tam 3 minuty na Tournament Code.. Rozśmieszyła mnie opcja kupna samochodu za punkty, co tam, 14 milionów punktów.. Kia Rio będzie xD

xyz

Opublikowano

Ogółem czy ktoś szuka gości do grania w turniejach w tej aplikacji? Wiem, jest temat od szukania ludzi, ale sądzę, że tutaj raczej mogę zapytać się o to. Co najwyżej dostanę punkty ostrzeżenia.

Co do aplikacji to widać, jest jest w miarę niezła, ale teraz czekam już 2 czy tam 3 minuty na Tournament Code.. Rozśmieszyła mnie opcja kupna samochodu za punkty, co tam, 14 milionów punktów.. Kia Rio będzie xD

Ja szukam , gold 3 zablokowane konto na zawsze pozdrawia .

Teraz mam smurfa silver 3 nick skiles 

zapraszaj ... gram te customy z tą aplikacją skype wiktorko5001 

Opublikowano

Po wpisaniu nicku wyskakuję mi ten błąd:

4326714152952301098085.png

Jak temu zaradzić?

Zaczekaj chwile, upewnij sie, ze konto znajduje sie na dobrym serwerze.

///

Ogolnie mozna sie wymieniac tymi czesciami rp/skinow etc. z innymi graczami dzieki czemu latwiej zdobyc kawalki i odebrac nagrode.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...