Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@albicoolvod Konto znajduję się na EUNE. Mój ranking wynosi -1 (jeszcze nie grałem żadnego turnieju), a wszystkie turnieje są od 1000 w górę. Jak zdobyć ten tysiąc?

Nie mam pojecia w czym problem... Moze zla gre wybierasz? Sprobuj sie zapisac do Practise + Drop.

Teoretycznie jest to problem z internetem, moze masz jakos zablokowane lacze z Ingato?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pytanie, mniej więcej w jakich godzinach rozgrywają się turnieje ? I magrody dostaję na konto na którym gram czy np. zagram turniej na smurfie a nagrode odbiore sobie na mian koncie ? 

Opublikowano

W jaki sposób można dostać te części ? Losowo przyznaje po meczu ? Co się stanie, jak się zapisze to gry, która np. rozpocznie się za 6h a w niej nie zagram ? 

Ile mniej więcej trzeba wygrać+przegrać gier żeby kupić mystery gifta? Z góry dzięki :D

Opublikowano

W jaki sposób można dostać te części ? Losowo przyznaje po meczu ? Co się stanie, jak się zapisze to gry, która np. rozpocznie się za 6h a w niej nie zagram ? 

Ile mniej więcej trzeba wygrać+przegrać gier żeby kupić mystery gifta? Z góry dzięki :D

Musiałbyś wygrać 53 mecze (13250:250=53) :)

Opublikowano

Pytanie, mniej więcej w jakich godzinach rozgrywają się turnieje ? I magrody dostaję na konto na którym gram czy np. zagram turniej na smurfie a nagrode odbiore sobie na mian koncie ? 

Caly dzien sa rozgrywane, drop czyli treningowe sa caly czas a o pkt sa co ~2h po kilka.

Ile punktów za wygrany mecz?

Tyle ile pisze /5.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

o co chodzi w grach ''drop''? dostaje sie tez punkty?

Nie, to jest zwykla treningowa, losuje losowo czastki nagrod w postaci rp/skinow etc...

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

czyli ogolnie tez warto je grac, czy odpuscic sobie i grac tylko te za punkty? :P

Warto jesli nie ma innych gier w tym czasie, a w takich grach mozesz powymieniac sie z innymi graczami czesciami lub zareklamowac cos :D

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Pare pytan

1.Czy firma jest wypłacalna czy naprawde moge wygrac to co oni oferuja w sklepie

2.Ile trwa zbieranie powiedzmy takich 50.000 pkt

3.Czy warto kupywac Premium na tym " bronze acc"

4.Gdy np kupie gifta za 13.500Pkt w jaki sposob go otrzymam ?

Opublikowano

Pare pytan

1.Czy firma jest wypłacalna czy naprawde moge wygrac to co oni oferuja w sklepie

2.Ile trwa zbieranie powiedzmy takich 50.000 pkt

3.Czy warto kupywac Premium na tym " bronze acc"

4.Gdy np kupie gifta za 13.500Pkt w jaki sposob go otrzymam ?

1. Tak, na pewno.

2. Zalezy czy wszystko wygrywasz. Jesli tak ok ~3 tyg.

3. Tak Warto, mozna tez na niego uzbierac ale wydaje mi sie, ze lepiej kupic.

4. Nie rozumiem pytania. Ale jesli chodzi o pkt normalnie Ci wchodza na konto po kupnie/wygraniu.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

przed chwila dostalem POINT CARD 1000 INGATO POINTS, mozna to wymienic na punkty, co sie z tym robi? :P

Juz odpisalem na PW...

Działa tylko cieżko wygrać jeśli się gra na mocniejszych ;/

Wystarczy byc dobrym, wiekszosc tych graczy to ... i latwo ich rozjebac.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

przed chwilą grałem "drop" i koleś dostał gifata na skina :P i teraz pytanie czy to przychodzi na konto w lolu czy jak ? 

Opublikowano

Ja mam rozegrane 13 meczy i 12 wygrałem z tego wygrałem już 3200 rp 1 z 5 , 1000 point ingato , i mastercard 50$ z 5 . Tak więc tylko czeba mieć chęci i czas : )

Opublikowano

Troche lipa. Moge grac tylko practice+drop a przeciez za to pkt nie leca ;// Byle gdzie chce dolaczyc do wyskakuje ze mam za duzy rank,a do innych ze nie mam pkt. Jak je mam zdobyc jak za te dropy nie leca pkt ? ...

Opublikowano

Troche lipa. Moge grac tylko practice+drop a przeciez za to pkt nie leca ;// Byle gdzie chce dolaczyc do wyskakuje ze mam za duzy rank,a do innych ze nie mam pkt. Jak je mam zdobyc jak za te dropy nie leca pkt ? ...

Zeby zdobyc pkt musisz dolaczyc do takiej gry; f7ywHTr.jpg

Lub do takiej samej tylko, ze dla 10 osob ale jest ona raz na dwie godziny ( chyba ) I od razu jak sie zacznie rejestracja to jest full.

Wlasnie nie wiem co jest z tym rankiem, nabilem 6k pkt i nie moge juz grac zadnych gier bo mam za duzy ranking. Pisalem do supportu ale jeszcze nic z tym nie zrobili ;/ 

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

ZArobiłem 1000 pkt jak je przydzielić do swojego konta? Czy są już przydzielone? Gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów? 

Wygrałem je z drop matchu.

Opublikowano

ZArobiłem 1000 pkt jak je przydzielić do swojego konta? Czy są już przydzielone? Gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów? 

Wygrałem je z drop matchu.

To jest tylko kawalek bonu na punkty, zeby zdobyc punkty graj w ww. grze. Jak na SS.

Zeby sprawdzic ile sie ma pkt wchodzi sie w Accoumt, a zeby sprawdzic ile ma sie kawalkow roznych wchodzi sie w treasury.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...