Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

top1 102lvl gra 6h 30min i to pewnie na ostrym expie, a następny jest lvl 72, od 6h 30min do 11h expa. Supcio :)

Jeśli nie zwiększycie expa (to jest easy, a nie medium hard) to jesteście w dupie i nikt tu nie będzie grać.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W związku z licznymi błędami,które zostały napotkane serwer będzie OFFLINE.Naprawię to w spokoju sam wszystko przetestuje i tyle.

Opublikowano

Jak dobrze że się powstrzymałem od zagrania tutaj, co prawda nie jestem w temacie kto co tu chu*owo robi, kto kogo ciśnie na kase i robi serwery pod hajs, ale widać że serwer jest słabo postawiony i się chwieje, a nie długo pier*dolnie o ziemie. (oczywiście wnioskuje po komentarzach)

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Osoby,które wyexpiły z levelem większym niż 101 zostaną cofnięte do 100 nie przewiduje resetu.Exp poprawiony prace zbliżają się końca.

Opublikowano

wyeliminuj te bugi i zwiększ exp jak w 6,30 h 102 lvl wbił to exp pewnie max 200% dobry był exp  na deili.pl bo tam był 700%/800% a easy minimum mają 500% expa, 100 lvl to max w 3/4 h sie na easy wbija.

I na kiedy planujesz  włączyć serwer znów 

zxc

Opublikowano

wyeliminuj te bugi i zwiększ exp jak w 6,30 h 102 lvl wbił to exp pewnie max 200% dobry był exp  na deili.pl bo tam był 700%/800% a easy minimum mają 500% expa, 100 lvl to max w 3/4 h sie na easy wbija.

I na kiedy planujesz  włączyć serwer znów 

Już kończę.Wszystko jak na deili.pl zrobiłem.Jeszcze tylko petki nie chcą działać ale to moment i ogarnę.

Opublikowano

W związku z licznymi błędami,które zostały napotkane serwer będzie OFFLINE.Naprawię to w spokoju sam wszystko przetestuje i tyle.

Po to robi sie bete...

Opublikowano

Po to robi sie bete...

Wiem,ale myślałem,że będzie ok więc przełożyłem na 34k przegrałem libka jednak wracam na 2089 :P

Opublikowano

Dlaczego przy ładowaniu paska do gry wywala mi "????"

Bo masz starego klienta :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Działa wszystko zapraszamy.Petsystemu na razie nie będzie jest on w planach na potem.

Opublikowano

Jak było mówione na początku prezentacji. Flourine tnie wałka. Pierwszy niewypał, reset postaci (żeby każdy miał szansę), bugi, powolna olewka graczy ;D.

Dalej nie polecam..

@Skąd truty?

av1 generaly

Opublikowano

działa wam bo mi nie działa i nie działał za każdym razem gdy chce się zalogować pisze błąd podczas łączenia się z serwerem  tak jak by h lub serwer był wyłączony ,mam klienta deili.pl ,deili .eu , beliar.pl tego pierwszego i tego nowego a i z łatką te deila.pl.eu  i na wszystkich klientach to samo ,  może patcha zróbcie  bo na innym serwie też to miałem i patcha zrobili i spaczowałem i pomogło 

zxc

Opublikowano

I h*j widać żadnego odzewu w tej sprawie więc stracone pieniądze i gracze sama nasza ekipa składa się z 17 i jest kilku łepków  w okolicy którzy chcą  zagrać no i kasy wydać żeby być w topce , kur... na złość mamy internet z tej samej hu jowej sieci i żadnemu na złość serw nie śmiga omg .

zxc

Opublikowano

I h*j widać żadnego odzewu w tej sprawie więc stracone pieniądze i gracze sama nasza ekipa składa się z 17 i jest kilku łepków  w okolicy którzy chcą  zagrać no i kasy wydać żeby być w topce , kur... na złość mamy internet z tej samej hu jowej sieci i żadnemu na złość serw nie śmiga omg .

Zapewne coś blokuje połączenie na PW podaj IP.

Opublikowano

TO jak jest w końcu można pobierać klienta czy trzeba czekać jeszcze? xD

Pobrałem i wszystko działa.

Także smiało możesz pobierać i grać.

Jak na tą chwilę mogę jedynie stwierdzić, że jest to serwer identyczny jak Deila :P

@Edit

Serwer w 100% identyczny jak Deila.

0 wkładu własnego, jeszcze większa ilość bugów i niedociągnięć.

NIE POLECAM !!

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...