Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem mega zajawkę na ten serwer super bronie zbroje i wgl. myślałem że będzie chociaż te 500 on line a tu 50-100 weźcie coś z tym zróbcie bo szkoda serwera. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem mega zajawkę na ten serwer super bronie zbroje i wgl. myślałem że będzie chociaż te 500 on line a tu 50-100 weźcie coś z tym zróbcie bo szkoda serwera. Pozdrawiam.

Nie wiem czemu wnioskujesz, że jest 50-100. Aktualnie jest online prawie 300 osób. :)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny.

Exp jest przyjemny, drop również całkiem spoko.

Jedyny minus to nie 500+ online.

A ci co pier**lą o 50 online to chyba nie byli na serwie, prawda że mało osób ale nie tyle co podają ;p

Pierd**cie dalej o tej deili :)

Opublikowano

Brawo na kradzionych plikach mają 150 osób i się cieszycie.

Wejdźcie na .eu i zobaczcie ile jest osób, śmiech na sali nie nauczyliście się nic od xx ?

Dobrze wiemy, że zostanie to zgaszone.

@Dawron

grywalność ? nie ma jej tu wg.

porównaj:

xx (oryginalna, niekradziona, zaktualizowana) - bez problemów stoi miesiąc prawie 

1771214041189091113854.jpg

Kradziony beliar (90% graczy, nawet nie wie że istnieje xx)

5064314041189091113854.jpg

@ pierwsze, oto co was czeka :

5285514041194101113854.png

Jeśli wciąż nie wierzycie wstawię rozmowę z TS, kiedy to przyznał się do kradzieży i powiedział dokładnie co stanie się z Beliarem ;)

67248792843061145727.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny.

Exp jest przyjemny, drop również całkiem spoko.

Jedyny minus to nie 500+ online.

A ci co pier**lą o 50 online to chyba nie byli na serwie, prawda że mało osób ale nie tyle co podają ;p

Pierd**cie dalej o tej deili :)

Evil aka kochanka Flourine.

Wychwalasz serwer na kradzionych plikach na ktorym nie ma graczy, do tego w teamie rozwydrzony Flourine, ktorego kazdy serwer pada lub on go zamyka i tak jak na ss pokazal TheHome, potrafi tlyko plakac i popelniac bledy  - w tym jest najlepszy.

Mi tam szkoda by było tracic czas.

Opublikowano

Mam dziwny błąd, gdyż jak się poruszam albo ruszam myszką, to mam czarne migawki i w ziemię jestem wbity, nigdy wcześniej tak mi się nie robiło, i na innych serwerach mi wszystko normalnie działa, a tutaj nie, a bardzo chciałbym zagrać na serwerze. Prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

Mam dziwny błąd, gdyż jak się poruszam albo ruszam myszką, to mam czarne migawki i w ziemię jestem wbity, nigdy wcześniej tak mi się nie robiło, i na innych serwerach mi wszystko normalnie działa, a tutaj nie, a bardzo chciałbym zagrać na serwerze. Prosiłbym o pomoc.

Nie naprawią tego, bo ukradli pliki i nie mają pojęcia co w nich jest ;)

Pozdrawiam Zaraxa, który nie wie, że to są pliki Deila.pl, każdy o tym wie, btw. deila.pl upadła.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Mam pytanie. Kiedy zostaną naprawione CH? (Chodzi mi o tp na inne mapy niż m1 na wszystkich CH nie tylko CH3)?

Opublikowano

Nie wiem czemu wnioskujesz, że jest 50-100. Aktualnie jest online prawie 300 osób. :)

- boty, buffy i sklepy o ile sa, to moze gra 150os

Mam pytanie. Kiedy zostaną naprawione CH? (Chodzi mi o tp na inne mapy niż m1 na wszystkich CH nie tylko CH3)?

skoro pliki nie sa ich (czyt kradzione) to skad maja wiedziec jak naprawić?

ogólnie serwer nie polecam... duzo bledow, malo ludzi i 15 letni admin.

Opublikowano

działają komendy ;)

@podch (czytaj niektóre mapy) padają bo są luki w silniku gry(game) ;)

Skończ już pierd*** 3 po 3 bo tylko wkurzasz :x

Idź napij się piwa i zamknij serwer tak jak ostatnio.

Top@ Gdyby serwer miał więcej graczy na pewno dużo lepiej by się grało ;)

Polecam ze względu na hooltarsa, który zawsze robi tak, aby serwy miały jak najlepiej

Opublikowano

Na czas aktualny > 350 osób online ciągle rośnie.

Administracja online non stop ;)

Polecam i zapraszam GM SERWERA D0MIK.

Opublikowano

Da rade clienta z innego hostingu pobrac?? Na Mega nie idzie :/

Również się dołączam do pytania.

Zapraszam na stronę główną, aktualności. :)

Opublikowano

Brawo na kradzionych plikach mają 150 osób i się cieszycie.

Wejdźcie na .eu i zobaczcie ile jest osób, śmiech na sali nie nauczyliście się nic od xx ?

Dobrze wiemy, że zostanie to zgaszone.

@Dawron

grywalność ? nie ma jej tu wg.

porównaj:

xx (oryginalna, niekradziona, zaktualizowana) - bez problemów stoi miesiąc prawie 

1771214041189091113854.jpg

Kradziony beliar (90% graczy, nawet nie wie że istnieje xx)

5064314041189091113854.jpg

@ pierwsze, oto co was czeka :

5285514041194101113854.png

Jeśli wciąż nie wierzycie wstawię rozmowę z TS, kiedy to przyznał się do kradzieży i powiedział dokładnie co stanie się z Beliarem ;)

Dobra Smoku słuchaj

Wkurwiasz mnie od samego początku. Tym swoich wychwalaniem jaka to deila nie jest najlepsza.

Sam bierzesz rzeczy z innych serwerów i nawet nie zmieniasz nazwy/lokalizacji.

wizualnie serwer został zmieniony.

to że nie ma reklamy-nie ma graczy

Chcesz aby twoje pliki były w Tutoriale I Dl?

Więc zamknij morde i wypierdalaj z swoimi przechwałkami na temat swojego serwera

xxx

Opublikowano

na klienta na innym hostingu i na patcha się nie doczekamy bo administracja serwera to olewa pisałem ze 100x o to żeby wrzucili na iny hosting i żeby zrobił patcha ale on na to "nie mam na to czasu" omg to co on myślał że zrobi serwer i uruchomi i po problemie, pewnie z tydzień  jeszcze serwer postoi i gdy już nie będzie przychodów z serwa to zamkną i znowu otworzą serwer na tych samych plikach pod inną nazwą i tak w koło omg .

zxc

Opublikowano

na klienta na innym hostingu i na patcha się nie doczekamy bo administracja serwera to olewa pisałem ze 100x o to żeby wrzucili na iny hosting i żeby zrobił patcha ale on na to "nie mam na to czasu" omg to co on myślał że zrobi serwer i uruchomi i po problemie, pewnie z tydzień  jeszcze serwer postoi i gdy już nie będzie przychodów z serwa to zamkną i znowu otworzą serwer na tych samych plikach pod inną nazwą i tak w koło omg .

a jaki masz problem z pobraniem clienta?

?

Opublikowano

Dobra Smoku słuchaj

Wkurwiasz mnie od samego początku. Tym swoich wychwalaniem jaka to deila nie jest najlepsza.

Sam bierzesz rzeczy z innych serwerów i nawet nie zmieniasz nazwy/lokalizacji.

wizualnie serwer został zmieniony.

to że nie ma reklamy-nie ma graczy

Chcesz aby twoje pliki były w Tutoriale I Dl?

Więc zamknij morde i wypierdalaj z swoimi przechwałkami na temat swojego serwera

Był na tyle głupi.Nixo chciał mnie z nim pogodzić on mi kazał zamknąć Beliara więc "zgodziłem się" w cudzysłowiu :P

Opublikowano

Napisałam przed chwilą, że zapraszam na stronę główną, klient już jest na innym hostingu...

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć ile osób gra na dzień dzisiejszy na serwerze ;) Bo z prezentacji podoba mi się bardzo, tylko jak nie ma graczy to nawet nie będę ściągał, dlatego chcę się dowiedzieć :3

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć ile osób gra na dzień dzisiejszy na serwerze ;) Bo z prezentacji podoba mi się bardzo, tylko jak nie ma graczy to nawet nie będę ściągał, dlatego chcę się dowiedzieć :3

Teraz 364 online. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...