Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie na serwerze pracuje tylko i wyłącznie główny administrator  shave/mateusz 

nie ma innych GM bo odeszli :)

1313157092-U378900.jpg
  • Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie na serwerze pracuje tylko i wyłącznie główny administrator  shave/mateusz 

nie ma innych GM bo odeszli :)

zostali [A]Shave i [GA]QueS

Dużo ludzi online?

300 +/-

Opublikowano

300 luda? hahahahahahaha

Max 50 tutaj gra jak nic.

8212814043476301049127.png

INFORMACJA TAKA, OBECNIE JESTEM SAM W TEAM.

ZROBIŁEM EVENT ZUO + DAŁEM WAM RATY 50% na 3h.

Opublikowano

8212814043476301049127.png

INFORMACJA TAKA, OBECNIE JESTEM SAM W TEAM.

ZROBIŁEM EVENT ZUO + DAŁEM WAM RATY 50% na 3h.

Licznik podkręcony, daj screena z komendy. To ci uwierzę.

Oszuscie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Licznik podkręcony, daj screena z komendy. To ci uwierzę.

Oszuscie

Nie ma mnie w grze, daruj sobie bo oszczerstwami wobec mnie nic nie zdziałasz, robisz z siebie tylko i wyłącznie idiote.

Nie wiem jak licznik może być podkręcony z nieparzystą liczbą, lecz nie mam dostępu do strony - ftp by Ci to udowodnić.

Serwer przejąłem ja, bo został "rzucony w kąt"

Opublikowano

Nie ma mnie w grze, daruj sobie bo oszczerstwami wobec mnie nic nie zdziałasz, robisz z siebie tylko i wyłącznie idiote.

Nie wiem jak licznik może być podkręcony z nieparzystą liczbą, lecz nie mam dostępu do strony - ftp by Ci to udowodnić.

Serwer przejąłem ja, bo został "rzucony w kąt"

Hahaha jak kłamie. Moze być z liczba nieparzystą idioto.

Wystarczy, że użyjesz np 2.5. Uczyli Cie matmy?

Rzucony w kąt? Weź już nie kłam. Dawaj ss komendy

/w /u

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hahaha jak kłamie. Moze być z liczba nieparzystą idioto.

Wystarczy, że użyjesz np 2.5. Uczyli Cie matmy?

Rzucony w kąt? Weź już nie kłam. Dawaj ss komendy

/w /u

1924814043483431049127.png

Nie mam jak wejść w tym momencie do gry.

Nie muszę Ci nic udowadniać, jesteś dla mnie wart tyle co Twój serwer Verdun = nic.

Koniec dyskusji z Tobą

Opublikowano

Nie ma sensu grać ;)

Przez 2 dni była gildia TopkaPvP, w której były 2 osoby z administracji, cały dzień siedzieli w m1, po czym znikneli na jakieś 15 min i nagle w magiczny sposób lv wzrósł i eq na wyższy lv :). Jak później twierdzili ''Cały dzień spędzili na expie i dungeonach''. No cóż, kolejną sprawą jest np. 20kkk jednego z graczy. co jest średnio możliwe do wykonania.

Także, nic się jeśli chodzi o administrację nie zmieniło.. dalej eq z GM'a.

Nie ma też żadnego balansu klas, klasy magiczne są zbyt mocne w PvP.

No i ostatnia sprawa, nocne zuo pod dt. Administracja zrzuciła z 50-100 bossów, z czego połowa to te, z dungeonów na wyższy lv. Dostać się tam było można tylko dostać jeśli się sporo zapłaciło. Człowiek namęczył się cały dzień żeby zrobić eq a potem zuo i każdy ma w kilkanaście minut...

Pozdrawiam i zupełnie nie polecam serwera.

Postoi z miesiąc bo IS i padnie jak każdy z tym teamem :)

Opublikowano

1924814043483431049127.png

Nie mam jak wejść w tym momencie do gry.

Nie muszę Ci nic udowadniać, jesteś dla mnie wart tyle co Twój serwer Verdun = nic.

Koniec dyskusji z Tobą

Czemu piszesz tutaj o Verdunie?

Jakim prawem? Masz jakiś problem? Typie?

Wstaw Screen'y z komendy jak gracze cie proszą.

Opublikowano

Ogl serwer spoko, ale trochę ten exp na mapce 125 kijowy ;x

Zobaczymy, innego dobrego easy nie ma, także na razie pogram na tym.

Nie dyskutuj z nim, nie ma sensu ^^

Dałem raty 50% więc będzie się lepiej expiło, raty będą do 6 +/-

Dzisiaj o godzinie 12-13 dołączy do Team, mój bardzo dobry i zaufany kolega który przejmie obowiązki zwykłego GM'a gdyż sam nie ogarne wszystkiego.

Czemu piszesz tutaj o Verdunie?

Jakim prawem? Masz jakiś problem? Typie?

Wstaw Screen'y z komendy jak gracze cie proszą.

Gomez Twój przydupas czy multikonto?

https://mega.co.nz/#!QcdQhDSI!HDmSZj6Y1f-4A6KL8002i_FHYUPFiEgFQVDRB71PrvA
oficjalny klient.
Opublikowano

Witam mam problem otóż

Szept mi nie działa jak wciskam na tą wiadomość to mi nie wyskakuje tylko znika.Dziwne

Przepraszam jeśli ktoś pisał to wcześniej.Nie mam czasu na sprawdzanie

Może ktoś pomóć

Używam clienta Deila.pl.Podmieniłem a tu szept nie działa

Pomocy!!!

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Opłaca się jeszcze grać na serwerze czy już sobie odpuścić  ?? ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

warto grać server fajny jest ;) ale zrobilibyscie coś z tymi petam to po pierwsze po 2 z expem od 128 do 135  i tak samo z expem od 161 do 165 :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Witam z tej strony D0MIK. Zostaje zmuszony do obrony swojej osoby gdyż Mati [Flourine] zachował się niestosownie wobec mnie.

Doszły mnie słuchy, że cała wina akutalizacji została zrzucona na mnie, podobno bugi, które były na serwerze powinny zostać naprawione przeze mnie.

Tylko jest mały problem. Ja jako Gm nie mam dostępu do bazy i niczego innego.

Flourine który miał naprawiać błędy przez 3 dni pisał mi, że robi aktualizacje, po czym zrobił restart serwera który nie wniósł nic.

Ss rozmowy kiedy napisałem, że odchodzę:

6473314043802251099245.jpg

Data 1 lipca.
Ss rozmowy kiedy uzyskałem odpowiedź na to, że odchodze[po 24H]:

8181714043802261099245.jpg

Odpowiedź po 24H widać jak interesuje się serwerem.

Ss z 30 czerwca:

8970114043802271099245.jpg

Po tej rozmowie i tak nie było aktualizacji.

4485614043805551099245.jpg

Z grzeczności, gdy odchodziłem, zostawiłęm im nawet własnego tsa, aby gracze mieli gdzie siedzieć.

Pomimo tego i tak zostałem oczerniony wchodząc na serwer.

Ogólnie śmiało mogę powiedzieć, że ten [HA] nie potrafi nawet odbugować kradzionych plików, na których postawił serwer nawet nie patrząc w nie.

Opublikowano

Witam z tej strony D0MIK. Zostaje zmuszony do obrony swojej osoby gdyż Mati [Flourine] zachował się niestosownie wobedz mnie.

Doszły mnie słuchy, że cała wina akutalizacji została zrzucona na mnie, podobno bugi, które były na serwerze powinny zostać naprawione przeze mnie.

Flourine który miał naprawiać błędy przez 3 dni pisał mi, że robi aktualizacje, po czym zrobił restart serwera który nie wniósł nic.

Data 1 lipca.

Ss z 30 czerwca:

Z grzeczności, gdy odchodziłem, zostawiłęm im nawet własnego tsa, aby gracze mieli gdzie siedzieć.

Ogólnie śmiało mogę powiedzieć, że ten [HA] nie potrafi nawet odbugować kradzionych plików, na których postawił serwer nawet nie patrząc w nie.

Wy wszyscy jestescie siebie warci. Tak zachwalaliscie jaki to server nie bedzie i nie na plikach deili? jednak cos nie wyszlo :/

Przecież Flourine nic nie potrafi, pewnie uczyl sie na poprawke w sierpniu, bo nie zdał xD dlatego ci tak pozno odpisal. Mozna juz zamknac ten syf ;]

43976131910427822020.png

Opublikowano

Witam z tej strony D0MIK. Zostaje zmuszony do obrony swojej osoby gdyż Mati [Flourine] zachował się niestosownie wobedz mnie.

Data 1 lipca.

Ss z 30 czerwca:

D0MIK tylko, że ten serwer już przestał być flourine.
Opublikowano

Olał go, bo nie potrafil naprawic bugów? - no nie ma sie co dziwić.

Czyli kogo teraz jest ten server? xD

43976131910427822020.png

Opublikowano

Nie pisz głupot, własnie z nim piszę na gg. Poza tym przestań się już ukrywać z tym, że też jesteś w teamie. Na stronie głównej sam sobie gratulacje pisałeś, za to że wbiłeś jako "pierwszy" 200 lvl. Szczegół, że przydała Ci się do tego komenda, co nie? ;) Jak będziesz się wypierał, po prostu wstawię ss'y z gg. To, że odeszliśmy z teamu (podkreślam, że byłam tylko GM'em) nie oznacza, że cała wina ma spaść na D0MIKA, który nie miał dostępu do bazy danych. Opinie o was znałam już ohohoho czasu. Choć wychodzę z założenia, że nie wierzę, póki się nie przekonam na własnej skórze. Ale jednak użytkownicy mpc się nie mylili. Mogę im przyznać rację co do was. Jak postawiliście serwer, to zajmijcie się nim należycie. Szkoda mi tylko graczy, którzy zmarnowali swój cenny czas, a spotykają się z ignorancją administracji. Tak czy siak, po prostu weźcie na klatę winę, za swoje lenistwo, a nie winę zrzucacie na GM'a który odszedł z takiego samego powodu co ja. 

Jeśli weźmiecie się za serwer i nauczycie się przyznawać do winy to mogę życzyć powodzenia, choć szczerzę w to wątpię.

Opublikowano

no ogolnie ja tu napisze ze Flourine i Darwor spalili frana i to ostro kurde. mieli wywalone na serwer takze nie dziwne ze gamemasterzy sobie po prostu poszli bo sam bym nie chcial wspolpracowac z kims kto tam sobie stawia serwer jedynie zeby hajs sie zgadzal. takze ogolnie nie polecam bardzo no bo to i tak zaraz padnie elo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ogolnie ja tu napisze ze Flourine i Darwor spalili frana i to ostro kurde. mieli wywalone na serwer takze nie dziwne ze gamemasterzy sobie po prostu poszli bo sam bym nie chcial wspolpracowac z kims kto tam sobie stawia serwer jedynie zeby hajs sie zgadzal. takze ogolnie nie polecam bardzo no bo to i tak zaraz padnie elo

W sumie z SMS zarobek wynosi 232.47 PLN

W sumie z przelewow zarobek wynosi 0 PLN

hajs sie zgadza naprawdę

ONLINE: 366 

Opublikowano

W sumie z SMS zarobek wynosi 232.47 PLN

W sumie z przelewow zarobek wynosi 0 PLN

hajs sie zgadza naprawdę

ONLINE: 366 

Pytanie tylko dlaczego na samym początku taką szopkę zrobiliście. To jest najśmieszniejsze..

Co do serwera nie polecam macie wypowiedź @2up także to tyle i nie życzę powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...