Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystartowaliśmy.Zapraszam do gry.Błąd z potkami jeszcze jest,ale na razie już Wam nie będziemy przerywać idę zrobić poprawki w libie i w nocy konserwacja.

Opublikowano

http://prntscr.com/3x4uxa Zapraszamy serdecznie.O 23 będzie pierwsza przerwa techniczna w celu naprawy potek.Liczba online jak na chwilę obecną nie jest aż taka zła z minuty na minutę rośnie mimo problemów z clientem nie jest tak źle jutro pojawią się pierwsze poprawki clientowe a ja tym czasem po przerwie idę w kimę :rolleyes:

Opublikowano

Jak było mówione na początku prezentacji. Flourine tnie wałka. Pierwszy niewypał, reset postaci (żeby każdy miał szansę), bugi, powolna olewka graczy ;D.

Dalej nie polecam..

@Skąd truty?

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Serwer to parodia...

1. Nie działa teleportacja w podręczniku gracza. Dostępne expowiska na chwilę obecną to m1 i m2.

2. Z metinów nie wylatują żadne moby... niebieskie żetony za rozbicie kamieni też nie lecą.

3. Nie działa szept

4. Itemy +9 się nie świecą (nie wiem czy celowo, ale słabo to wygląda)

5. Exp jest jak na medium/hard a nie easy. W 20min gry wbiłem 32 lvl, gdzie na normalnym easy osiągnąłbym to w max 5min

7. Ekrany ładowania z Deili (nawet tego nie chciało się zrobić)

8. Niedziałające potki

Sorry, ale nie startuje się z tak rażącymi błędami. Nie wierzę, że testując serwer nie zauważyliście takich bugów! Serwer widać, że robiony na szybko, pewnie zaczęli dopiero przerabiać klienta Deili po pojawieniu się zapowiedzi serwera. Postoi dwa tygodnie i zamkną z uśmiechem na twarzy przytulając kasę co niektórych. 

Nie interesuje mnie czy błędy poprawicie czy nie. Dla mnie wystartowanie z czymś tak niedopracowanym to po prostu całkowita olewka graczy. Mogliście mieć ludzi graczy na start, a będzie pewnie 200 albo i to nie. Mój klient już w koszu, bo antywir COMODO wykrywa w waszym kliencie Malware. Pozdrawiam

Novum.png

Opublikowano

Hahahahhahah serio wyskakuje mi bład : Beliar: Beliar.exe w stacji nie ma dysku. Włoz dysk do stacji hahahahahah ej to moze w empiku zakupię plyte? ;x

Opublikowano

Serwer jest ok, lvl tez leci ok ;)

Jestem aktualnie top1, nie narzekam. Kasa leci ok, jedyna rzecz do poprawy to poty.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer nie wypał wgl nie przypomina serwer Easy..

Z dungeonów działa tylko jeden na 65.

Jednym słowem prezentacja nie odzwierciedla to co jest na serwerze..

Opublikowano

Ten serwer to kradziony serwer deila.pl bo raz kolejny wyłączyli tamten i właczli go pod nowa nazwa.

Skad wiem mam swoje informacje także odradzam Wam tutaj gry.

Pozdrawiam.

PS nawet wam sie team znie zmienił :)

Opublikowano

Witam.
Gdy pasek gry mi się ładuje do końca wyskakuja same "??????". Wie ktoś co z tym zrobić?

Opublikowano

Serwer z expem na medium/hard,wiem co mówię na easy wbicie 100 to ok 30minut roboty jak masz eq wybonowane i lecisz a tutaj może 15godzin:/

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Beznadzieja jak można pobierać klienta innego serwera żeby grać na tym? oj szkoda czasu wszystko jasne(deila.pl przerobione kila rzeczy). a dobrze się zapowiadał.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

co jak co ale to mnie powaliło może ktoś mi powie czego tu gratulować ?         po zalogowaniu na stronę ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Gratulację!, za dzisiejsze zalogowanie się dostajesz od nas 0 Smoczych Monet!   -------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...