Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już wiem czemu nie mogę się zalogować  i dlaczego h nie chodzą , przykład deila.pl mi chodziła bo był patcher  który przy każdym uruchamianiu gry pobierał jakiś plik i nie wiem jaki właśnie za każdym razem to samo przy uruchamianiu gry i chodził serwer mogłem się zalogować a gdy  przy uruchamianiu gry bez patcha miałem to samo co tu h nie działały i nie mogłem się zalogować , na deila.eu mam to samo , więc kur... zróbcie tego cholernego patchera  bo z każdego hostingu pobrałem klienta i uruchamiałem gre na wszelkie możliwe sposoby i hu j to samo .

zxc

Opublikowano

90% graczy na tym serwerze to Armia JP gimbaza ;) Mało kiedy można spotkać kogoś ogar. Ogólnie serwera nie polecam chyba że zagrać tylko dla Beki. Pozdrawiam

Opublikowano

już wiem czemu nie mogę się zalogować  i dlaczego h nie chodzą , przykład deila.pl mi chodziła bo był patcher  który przy każdym uruchamianiu gry pobierał jakiś plik i nie wiem jaki właśnie za każdym razem to samo przy uruchamianiu gry i chodził serwer mogłem się zalogować a gdy  przy uruchamianiu gry bez patcha miałem to samo co tu h nie działały i nie mogłem się zalogować , na deila.eu mam to samo , więc kur... zróbcie tego cholernego patchera  bo z każdego hostingu pobrałem klienta i uruchamiałem gre na wszelkie możliwe sposoby i hu j to samo .

Ogarnij antywirusa bo może Ci coś usuwa :P

Mi normalnie wszystko działa, pobrałem clienta z mega.co.nz i normalnie mogę grać.

Opublikowano

Ogarnij antywirusa bo może Ci coś usuwa  :P

Mi normalnie wszystko działa, pobrałem clienta z mega.co.nz i normalnie mogę grać.

Nie mam anty wirusa a po za tym nie działa u mnie i u 4 innych osób  z okolicy sprawdzaliśmy z antywirusem i bez na windows 7, windows 8 ,  windows JG i na windows XP i wszędzie to samo , a po za tym tak trudno zrobić patchera na deila.pl  zrobili to niech i tu zrobią 

zxc

Opublikowano

Witam mam problem otóż

Szept mi nie działa jak wciskam na tą wiadomość to mi nie wyskakuje tylko znika.Dziwne

Przepraszam jeśli ktoś pisał to wcześniej.Nie mam czasu na sprawdzanie

Może ktoś pomóć

Używam clienta Deila.pl.Podmieniłem a tu szept nie działa

Pomocy!!!

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

screen to nie dowod, jakis filmik musisz miec

300 +/-

A nie widzisz że mnie hita? Zadał 757 DMG

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Siemka.

Mam problem związany z odpaleniem Clienta.

Mianowicie gdy odpale klienta, wybiorę postać pokazuję się pasek ...

Lecz paska nie ładuję i wywala Clienta- wyskakują chińskie znaczki.

Proszę kogoś o pomoc.

Dziękuję :)

Czy zna ktoś rozwiązanie? Bądź proszę o Upniecie plików:

Root x2

Locale x2 i exe beliar.

Nie mam zamiaru pobierać już 3 raz Clienta;/

Odpaliłem pliczek syser- a wnim pisze ze nie może załadować plików BGM więc dlatego wywala mi clienta. Czy może ktoś upnąć pliki BGM?

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

raczej nikt ci nie da odpowiedzi na mój problem nikt jeszcze nie odpowiedział  a chcę tylko żeby autopatcha/paczera zrobili  tak olewają serwer  

zxc

Opublikowano

Jprdl..

Jeśli komuś działa serwer to weżcie upnijcie mi pliczki"

root.epk / root.eix

Locale.epk / locale.eix.

Exe Beliara.

Przy ladowaniu paska wywala mi clienta i mam "?????"

Badz ogarnij ktos patchera..

Widać jak można liczyć na "POMOC".

Administracja chyba totalnie zlewa. Gorszej patologi to jeszcze nie widziałem:>

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

AMINI SIE NIE INTERESUJA GRACZAMI.MAJĄ NAS W DUPIE.NIE MAJA FORUM I DUPA.NAWET IM NIE CHCE SIĘ PACZEĆ TUTAJ I ODPOWIEDZIEĆ,POMÓC

OMMMMMMMWWWWWWWW

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ten serwer to jedna wielka "KUPA"

Deila.pl/deila.eu i ten s**t padnie j te popszednie Amen:>

Opublikowano

Flourine, to ten gość, który rozdawał itemki swoim przydupasom?

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Flourine, to ten gość, który rozdawał itemki swoim przydupasom?

Tak, wystaczy poczytać.

Serwer fajny tylko dlatego, że to kopia deila.eu.

Lecz polecam grać tam :>

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

A nie widzisz że mnie hita? Zadał 757 DMG

Równie dobrze mogłaby być to trucizna, którą masz na sobie (w sobie) po pająku :) 

/// ile osób online?

Opublikowano

Prosiłbym administrację lub któregoś gracza o podrzucenie wszystkich locale'i, root'ów oraz beliar.exe,

oczywiście dam +5 do profilu oraz +1 repu

Chodzi oto, że przy ładowaniu paska, przy wchodzeniu do gry wyłącza całego clienta z pytajnikami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...