Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info z FaceBooka:

W związku z problemami z moim packerem clientów będę musiał dać łatkę do clienta serwera deila.*u lub deila.pl.Jeśli nie macie to pobierzcie za chwilę wrzucę łatkę.
Opublikowano

"Edit... Już robię nowego clienta packer działa ;>"  - cytat z fejsa.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Ja tak trochę z innej beczki: Nie można by było wrzucić klienta na inne serwer niż Mega bo mam z nim problemy :(

Inna przegladarka lub pobierz iMega , dodatek.

Opublikowano

Tak czy tak- zanim wrzuci.. start jutro pewnie :) beka z typa.

Mateusz ma dobry internet, kwestia wrzucenia klienta u niego to max 15minut, wiec start odbędzie się dzisiaj, mysle, ze rownież dadzą łatke do aktualnego klienta, lub klienta deili. 

Opublikowano

Mateusz ma dobry internet, kwestia wrzucenia klienta u niego to max 15minut, wiec start odbędzie się dzisiaj, mysle, ze rownież dadzą łatke do aktualnego klienta, lub klienta deili. 

Oby:) 

"Z racji problemów z clientem nowy client jest w trakcie uploadu.Przepraszam serdecznie za zaistniałe problemy."

Info ze strony :) 

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Eeee, czyli ten klient co przed chwilą skończyłem pobierać jest do pizdy? I tylko zmarnowałem transfer? Super...

Jak podadzą łatkę to nie będzie trzeba pobierać nowego, tylko łatke wgrać do tego co pobrałeś :P

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Dajcie łatkę, nie chce mi się znowu tego samego pobierać.. ;_;

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

To już lepiej, jak wystartujecie jutro, już 20;00, startu dalej nie ma, a wielu ludzi dalej jest bez  klienta.

Opublikowano

W zaleznosci od uploadu , dajcie start 1-2h po wrzuceniu aby kazdy mial czas na pobranie lub jutro rano.

Opublikowano

182941403892508770658.png

Także wystarczy poczekać, bedzie MAX za 45minut, ale raczej wczesniej bo transfer skacze i leci w góre ciagle. Bedzie klient - pobieracie - wbijacie. Nie spinać dupy, że jedni szybciej pobiora inni nie, to jest easy, każdy zdąży się wybić.

I jezeli ktoś ma internet od Play  niech go wylaczy na pare minut, szybciej klient sie wrzuci xD

Opublikowano

182941403892508770658.png

Także wystarczy poczekać, bedzie MAX za 45minut, ale raczej wczesniej bo transfer skacze i leci w góre ciagle. Bedzie klient - pobieracie - wbijacie. Nie spinać dupy, że jedni szybciej pobiora inni nie, to jest easy, każdy zdąży się wybić.

Czyli trzeba nowego pobierać? ;]

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Czyli trzeba nowego pobierać? ;]

Tak, poprzedni nie nadawał się do użytku, nawet jeżeli byście łatke dostali, bo był źle spakowany.

Opublikowano

Tak, poprzedni nie nadawał się do użytku, nawet jeżeli byście łatke dostali, bo był źle spakowany.

To trzeba być jebn*ęty żeby tak nie dopracować klienta, start planowany od wczoraj, wszyscy czekają, miał być o 17, a teraz leci w ch*ja :) 

PAŻAŁSTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...