Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C**j tam, nie będę drugi raz pobierał, znowu coś nie tak będzie i tylko transfer z d***. I łatka tylko do Deili, tak jakby każdy magazynował wszystkie klienty, na jakich grał. Do tego jeszcze o bugach piszą. Weźcie to wyłączcie w pizdu i jutro zróbcie start od nowa, bez bugów i z klientem u graczy.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C**j tam, nie będę drugi raz pobierał, znowu coś nie tak będzie i tylko transfer z d***. I łatka tylko do Deili, tak jakby każdy magazynował wszystkie klienty, na jakich grał. Do tego jeszcze o bugach piszą. Weźcie to wyłączcie w pizdu i jutro zróbcie start od nowa, bez bugów i z klientem u graczy.

ja mam 48 klientów na kompie ^^

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Wszystko jest git, tylko 1 rzecz była źle wgrana ;) Client działa poprawnie

Opublikowano

Właśnie straciliście kolejnego gracza, żegnam się :)

Wszystko zje*ane na tym serwie/pozdrawiam :)

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Client działa już w pełni, łatka tak samo(jednak polecam klienta, bo są błędy graficzne)

Wszystko jest teraz poprawiane, questy i tak dalej bo nie działały poprawnie (m.in przez to nie podnosiły się futrzaki itp) i dojdzie jeszcze kilka poprawek. Dajcie chwile i bedzie okej. ;)

Opublikowano

Klient może i działa, mój antywir wykrywa malware w nowym kliencie i usuwa plik Beliar.exe. Dodałem do wyjątków, odpalam ale oczywiście off

Jest już klient to powinniście odpalić ten serwer... kto ma wolniejsze łącze to i będzie chciał być w topce to i tak będzie... 2h różnicy nikomu nie przekreślą startu...

Client działa już w pełni, łatka tak samo(jednak polecam klienta, bo są błędy graficzne)

Wszystko jest teraz poprawiane, questy i tak dalej bo nie działały poprawnie (m.in przez to nie podnosiły się futrzaki itp) i dojdzie jeszcze kilka poprawek. Dajcie chwile i bedzie okej.  ;)

No tak bo teraz jest czas na poprawki... trzeba napisać o takich futrzakach w prezentacji jako nowość i nikt nawet nie raczy sprawdzić czy to działa. Pełen profesjonalizm...

Kto jeszcze nie widzi, że ten projekt jest na szybko i na kasę to jest ślepcem. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Novum.png

Opublikowano

Już kończę cierpliwości. 21:45 odpalamy i proszę bez zbędnych płaczów przesiedziałem nad klientem to teraz dam rade i z całą resztą.

Opublikowano

RESTART POSTACI POSZEDŁ, KAŻDY BĘDZIE MIAŁ SZANSE NA TOPKE!

Opublikowano

Fajna prezentacja, jest kilka nowości :) Może zagram. Przydałby się dobry easy na wakacyjne wieczorki :)

Polecam i pozdrawiam.

Opublikowano

Nie działa mi MEGA -.-

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

ts.invor**.pl tam na ogół przesiaduję.Spytam za chwilę Quarela o strefę.

Opublikowano

Już kończę cierpliwości. 21:45 odpalamy i proszę bez zbędnych płaczów przesiedziałem nad klientem to teraz dam rade i z całą resztą.

Jakaś łatka będzie?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...