Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo nowości z tego co widzę, przynajmniej według mnie. Z chęcią zagram.

Rozmyśliłem się jak zobaczyłem nazwe innego serwera w grze.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie na serwerze pracuje tylko i wyłącznie główny administrator  shave/mateusz 

nie ma innych GM bo odeszli :)

nie dziwię się że odeszli...

Opublikowano

Na serwerze grałem, ale dziś skończyłem gre. Żałuje wszystkich 43 godzin które poświęciłem na ten serwer. Z całego serca odradzam gry na nim. Administracja ma wyje**** w serwer i w ogóle się nim nie interesuje.

Nie pozdrawiam

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Server zapowiadał się fajnie. NIESTETY tylko zapowiadał. Mnóstwo bugów, błędów, problemów... a główny administrator mówiąc delikatnie ma wszystko gdzieś. Nie interesuje się serverem, nie ma z nim kontaktu. Serdecznie nie polecam. 

Opublikowano

OMG.... Kazdy serwer taki sam tylko wyglad itemow zmieniaja... Na c**j dodajecie tyle tych broni zbroi przeciez to nawet fajne nie jest... K***a od 2009 robia takie same c**jowe privy w 70% klonowane od Pandory itp

Najlepsze privy byly na plikach 2007r :) 120lv max 2/3 epiki po stalce/bojowym itp...

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

najlepszy to był Lomaxmt2  z 2009/2011 r bo w 2012r troche go zjebali ale i tak  najlepiej go wspominam to był medium /easy grało tam 2/3k ludu  i wszystko w grze  miałeś , w is ładowali ci którzy mieli dużo kasy i nie chciało im się robić eq tylko w is je kupowali  zajebisty był serw abs 25% kd 80%  i nie było najebane tyle gówna co teraz że 20/50 ulepszaczy  tylko perły  a epiki kolce,branze ,naszyjnik,dropiło w av3 to był mega peiv jakiego na pewno już nie spotkamy .

zxc

Opublikowano

najlepszy to był Lomaxmt2  z 2009/2011 r bo w 2012r troche go zjebali ale i tak  najlepiej go wspominam to był medium /easy grało tam 2/3k ludu  i wszystko w grze  miałeś , w is ładowali ci którzy mieli dużo kasy i nie chciało im się robić eq tylko w is je kupowali  zajebisty był serw abs 25% kd 80%  i nie było najebane tyle gówna co teraz że 20/50 ulepszaczy  tylko perły  a epiki kolce,branze ,naszyjnik,dropiło w av3 to był mega peiv jakiego na pewno już nie spotkamy .

TAK LOMAX <3 NAJLEPSZY SERWER , nie bylo lepszego , ciagle darmowe SM byly kupowalo sie krwisty kamien czy cos takiego i sie lecialo do av 3 <3 919239123 expa tam leciało , ostatnio Deco (zalozyciel lomaxa) mial robic reaktywacje jak bedzie 10 stron zapisyanych bylo 15 i do tej pory nic nie wiadomo , mial wrócić

Opublikowano

To prawda też bardzo dobrze wspominam server Lomaxmt2 ^.^

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nie polecam serwera gracz z nickiem Larsens to kolega administratora.

Ma eq navicata.. sam wali po 2kkk a inni mu po 0 tak wiec nie ma co tutaj grac...

Zapraszam na xx

Domin sry ze ci cislem ale teraz widze co darwor robi z serwerem sprzedaje eq navi ....

Opublikowano

Serwera nie polecam bugów więcej niż włosów na głowie, administracja ma wszystko w dupie. Dno

Opublikowano

Mówiłem, radziłem, spinaliście do mnie, a teraz sami wiecie ;o. Wyszło gówno, takie jak każdy serwer najmądrzejszego, najlepszego, wspaniałego (to wszystko sarkazm) Flourine. Żałosny typ ;d.. 

Skąd te bronie 75 bo dalej nie wiem ;o?

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Amber i Domik nie są GM'ami, cała wina na nich poszla. Wczoraj [A]Shave włamał się na konto dwóch GM'ów i wymienionych na początku, sprzedając yangi, dając itemy - oni wcale nie mieli dostępu do komend /i i /yang czy jakieś tam. Pozdrawiam. 

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Moim zdaniem nie dziwie ,ze serwer pada administracja to wielkie dno nawet nie potrafia zrobic ogarnietego zuo ... a Amber i D0minik nie maja nic wspolnego z upadkiem serweraa. Pozdrawiam wszystkich graczy ,ale moim zdaniem skonczcie z tym jak najszybciej

Opublikowano

Ten serwer to dno, tylko rlg zrobiłem, chcę się zalogować ''Twoje konto nie może zostać użyte'' Serwer dno, niech serwer padnie, Admin, który zwala całą winę na administratorów gry, aby się wymigać od swoich błędów.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy serwer w historii to początki Metin5 S2 wtedy co grało 600osób dziennie 10wojen gildii Any, Stalka niebieska(niebianka jak sie nie myle) eq się robiło godzinami, bs nie działały, ponowanie ręczne, nie było dungow i innych rzeczy, Adminstracja nie robiła serwera pod kasę tylko dla zabawy XXL sklepow w M1 handel Bryłkami Ehhh te czasy nigdy nie powrócą..

Co do beliara, grają tu ludzie czy nadal 150osob?

Opublikowano

Nie polecam servera bug na bugo online luda z 100 takze NIE POLECAM!!!!!

skoro ma tyle bugow to wymien pare :3

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Działa to jeszcze ?

Stać, stoi, chyba ;d.. Ale syf niesamowity ;). Pozdro ;p

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Nie zagram, ponieważ grałam na Deili i to jest to samo, nie opłaca się zaczynać tam gry :)

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Oplaca sie wbic na serwer ?

@Edit

Z tego co przeczytalem w komentarzach to widze ze nie ma co nawet wbijac na serwer  ^_^.

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...