Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koozaak... mi też  kup :D

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem dlaczego ale nie mogę pobrać clienta, na speedyshare tylko poprzez konto premium, ale na dole na stronie można to ściągnąć programem tam zaś wyskakuje mi "błąd, nieprawidłowe dojście" o.O

Opublikowano

nie wiem dlaczego ale nie mogę pobrać clienta, na speedyshare tylko poprzez konto premium, ale na dole na stronie można to ściągnąć programem tam zaś wyskakuje mi "błąd, nieprawidłowe dojście" o.O

Jesli mozesz tylko poprzez konto premium, to ktos musi cos pobierac ze speedyshare w Twoim domu, chyba ze masz radiowke to wtedy musi Ci sie po prostu dobrze trafic aby pobrac ;)

Opublikowano

Wprowadzamy na stronę ostatnie poprawki, więc jeszcze przez chwile mogą być z nią niewielkie problemy, za które przepraszamy.

Co do donate - gdzieś najprawdopodobniej wdarł się mały błąd, który postaramy się zaraz usunąć.

Opublikowano

Wprowadzamy na stronę ostatnie poprawki, więc jeszcze przez chwile mogą być z nią niewielkie problemy, za które przepraszamy.

Co do donate - gdzieś najprawdopodobniej wdarł się mały błąd, który postaramy się zaraz usunąć.

naprawcie to szybko bo chce być waszym pierwszym 'klientem' :D 

TaI6c.jpg

Opublikowano

dziwny system donate, zeby kupic silki najpierw musisz wyslac 20 euro na ta strone aby kupic silki. Jesli nie wyslesz sobie 20 euro na konto to nie mozesz kupic silkow.

Zjebane to xD bo wlasnie kupilem silki, tzn chcialem kupic i nagle mi tu takie cos wyskoczylo xD

To start verification process you must pay: €20

On your TimmyMoney Account is: 

Amount is too low. Make New Payment 

Weryfikacja ta jest przeznaczona dla sprzedawców, którzy chcą wstawić własny widget. Nie ma to zatem nic wspólnego z kupnem silk'ów i nie dotyczy zwykłych graczy.

Opublikowano

To w jaki sposób mam kupić silki? Skoro po wysłaniu pieniedzy nie zostały one dodane, a nie widzę nigdzie opcji żeby wpisac kod potwierdzający. :p

Opublikowano

dziwny system donate, zeby kupic silki najpierw musisz wyslac 20 euro na ta strone aby kupic silki. Jesli nie wyslesz sobie 20 euro na konto to nie mozesz kupic silkow.

Zjebane to xD bo wlasnie kupilem silki, tzn chcialem kupic i nagle mi tu takie cos wyskoczylo xD

To start verification process you must pay: €20

On your TimmyMoney Account is: 

Amount is too low. Make New Payment 

Ziomuś nie trolluj nie dostaniesz darmowych silków, sam napisałeś ŻE CHCIAŁEŚ KUPIĆ SILKI, więc nie kupiłeś. Marna próba na dostanie darmowych silków.

Opublikowano

To w jaki sposób mam kupić silki? Skoro po wysłaniu pieniedzy nie zostały one dodane, a nie widzę nigdzie opcji żeby wpisac kod potwierdzający. :P

Dziwny problem. Proszę wejść na naszą stronę, następnie kliknąć "Sylian Support" (w prawym dolnym rogu) i skontaktować się z jednym z naszych Support'ów. Na pewno rozwiąże on Twój problem.

Opublikowano

Ziomuś nie trolluj nie dostaniesz darmowych silków, sam napisałeś ŻE CHCIAŁEŚ KUPIĆ SILKI, więc nie kupiłeś. Marna próba na dostanie darmowych silków.

chciałem, a nie kupiłem bo nie zaakceptowało moich pieniędzy w serwisie. Rozumiesz? Czy może napisać, kupiłem silki ale administracja wali w chuja i ciągną kasę i nie dodawają silkow na konto... O darmowe silki się starać nie muszę, bo mogę sobie je kupić a nie błagać ;)

@sylian

Można do kogoś na skypie się odezwać? Myślę, że tak będzie o wiele szybciej :P

Opublikowano

Zapowiada się fajna zabawa :D. Może wpadnę :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

jakiś ts3 panowie ?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...