Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z PKO BP bdg mógł kupić silki bo mam tylko pay pala ale nie mam karty kredytowej. Powie mi ktoś coś ?

W tej sprawie proszę skontaktować się z naszym Support'em na stronie. 

Opublikowano

cena silków jedynie jest jak dla mnie dość spora grałem już na paru privach i były o wiele tańsze. może coś pomyślicie aby to lekko zmienić ^^ i przydał by się do płatności paypal 

Opublikowano

Up

Najgłupszy pomysł jaki widziałem .. xD żart. ; (

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Przy wypakowywaniu wyskakuje mi błąd:"failed to check CRC SylianOnline_6_24\Map.pk2"

Jakieś pomysły jak to rozwiązać?

Opublikowano

posiada ktoś program do obliczenia statystyk int str ? , albo ile str i int ma byc w 1;5 ?

dobra juz mam

Up

W tej sprawie proszę skontaktować się z naszym Support'em na stronie.

ts3.skurwiwale.pl - Sylian - Silkroad - Hasło : silkroad

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Proponuje rozreklamowac serwer na roznych forach a przedewszystkim ElitePvp  dac jakies Info w Temacie aby bylo oczoyebne :)  Ze otwiera sie dzis o 18  cos New Server oldschool Times itp itd. ,,Okladka jest podstawa ksiazki zanim zaczniesz czytac :D ''

Opublikowano

Otwarcie o 18 czy będzie opuźnienie ? I nie wiem czy było pytanie czy nie (nie chce mi się wertować całego tematu) na jakich plikach stoi serwer ?

vSro.

Zostały 2 minuty. Gotowi? ;) 

Opublikowano

1.3 mb/s na jakie wy servery to wrzuciliscie poryte.... jak byscie nie mogeli na mege wrzucic czy cus... i opoznienie bedzie u mnie :(

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Już mogę powiedzieć, że możecie nie wchodzić na serwer. I niektórzy się dziwią, że nikt nie chce z polakami grać ( czy to w lolu czy w silku ), szczerze mówiąc to na iSro wolałem grać z TURASAMI. A więc znalazłem pary to nawet nie chciałem pisać nic, ale w końcu typek zaczął pisać coś do mnie więc odpisywałem mu po angielsku, a po chwili całe party zaczęło pisać "Fck you b***h" etc. A serwer tworzą gracze więc powodzenia. W TYM PARY BYŁ 'RUDYSKURWIEL' <--- nick.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...