Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne futuers okej pieknie ale to i tak zwykly serwer jak 3/4 z epvp nie ma nic co ma klimat niestety nic nie reprezentuje :)

Designer & Front-End Developer

www.favorek.pl

facebook.com/favorek

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale to prawda, z tym ze nie chodzi tu tylko o ten server bo jak napisałem 3/4 serverow lub wiecej takich jest. W silku nie ma juz pewno rzeczy ktore by zrobiły WOW to cos czego jeszcze nie było, bo było juz chyba prawie wszystko

Edge-1.png
Opublikowano

Prawdziwy Silkroad to jest oldschool low rates (eg.x5) bez zadnych dodatkow to jest gra a nie jakie tureckie gowna.

Designer & Front-End Developer

www.favorek.pl

facebook.com/favorek

Opublikowano

@anza1995 nie nie bedziesz, nic to nie da ;p

A server ip limit zniszczy bo przy ip 2 potrzeba minimum 3-4 osoby do pt a tak wystarcza 2 przy ip 3 i kazdy bedzie miał swoje stałe pt, a to co teraz jest to jest dobrze ciagle ktos kogos gdzies szuka i cos sie dzieje. Z goldem nie jest łatwo do ~30lv ale potem idzie sobie dac rade :)

PS w sumie to fajnie ze nie ma auto EQ do 42 bo trzeba expic po kolei na mobach a exp leci na tyle dobrze ze niezmieniamy spota co 5 min :)

Jest cos takiego jak karawana, jest ona dostepna od 20 lv. Slyszalem, ze tam sie dostaje duzo golda.

Opublikowano

@xcoom tez o tym słyszałem, ale na 20lv nie bylo mnie stac na set a co dopiero na karawane ... Expie recznie jbc. A po wbiciu ~30 i dostaniu sie do pt juz nietrzebabyło mi karawany zeby miec golda obecnie mam 40lv i 3m ..

Edge-1.png
Opublikowano

ja mam problem ja gram z moim bratem w sro on na jednym ja na drugim pc i on nie moze juz odpalić acc bo jest ten ip limit

To grajcie na jednym pc , on na klawiaturze , ty na myszce ^_^

Opublikowano

server !

mega stabil

bot bez autologinu expi od 3 wnocy bez dc, naprawde razdko to sie zdarza ;p

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

dodajcie paypala to zrobie jakies donate...

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

max 90

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

czemu silki sa tansze przez sms niz przez przelew >

Opublikowano

bedzie ip 3

Póki co nie przewidujemy takich zmian.

czemu silki sa tansze przez sms niz przez przelew >

Nie są tańsze. Wszystkiego można dowiedzieć się na livechat z jednym z naszych support'ów. http://www.sylian.net -> Sylian Support.

Opublikowano

kuzwa dam se glowe obciac ze wczesniej bylo 4 euro 100 silkow xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...