Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Namówiłem znajomych na wspólną grę tutaj i czekamy z niecierpliwością :)

Ile slotów będzie posiadał server?

I czy na serverze będzie coś takiego co teraz jest bardzo modne, czyli darmowe sosy do określonego deg? Bo mi to osobiście nie przypada do gustu.

...

Opublikowano

Powiem tak, zajmijcie się reklamą serwera na forum elitepvpers, tutaj zbyt wiele zawistnego ścierwa, będą lecieć tylko hejty, w końcowym rezultacie te wszystkie zera i tak znajdą się na waszym serwerze. Nie czytałem nawet komentarzy, ale zapewne były już spekulacje typu "serwer na tydzień". O tym właśnie mówię, została tu tylko garstka graczy, którzy mają jakąś wartość. Dawno mnie tu nie było, ale ktoś musi ustawić gimboli do szeregu, pozdrówki joł.

Opublikowano

Kolego, bez urazy, ale chyba sobie jaja robisz. Kto w dzisiejszych czasach bota nie uzywa...

W końcu po coś są zwiększone rate na exp. Bez bota gra tętniłaby życiem tak jak na starym isro. Gracze na low levelowych spotach... Nie wiem jak wam, ale mnie marzy się taka gra, aż mnie boli ta nostalgia.

Opublikowano

Chyba nie xD Wiekszosc z nas, osob ktore w tamtych czasach gralo legit, w tej chwili nie ma czasu na lvlowanie reczne. Rodzinca, praca, uczelnia, cokolwiek... Dlatego kazdy woli teraz postawic "bociana" i isc z rodzina na spacer , a jak wraca sprawdza dropy :P Kiedys mialem takie podejscie jak Ty do botow, lecz dzis nie znalazlbym czasu na granie legit, niestety :)

@DonKichot +1

Opublikowano

Start już niebawem! 
Przewidujemy, że będzie to środa, tj. 25.06.2014r. w godzinach wieczornych. Wcześniej podamy link do strony, download'u, itd.!

*Właśnie zajmujemy się reklamą na epvp.*

**Zachęcam również do ponownego zapoznania się z pierwszym postem, ponieważ dodaliśmy tam sporo nowych rzeczy.**

Opublikowano

Nie wiem czy nie lepiej dla servera będzie poczekać do np. piątku jesil dopiero dziś lub jutro ogłosicie go na epvp. Wybrać taki dzień do którego na 100% się wyrobicie i wieksza ilość graszy ogarnie go i sie nim zainteresuje przez epvp. :) Teraz 99% graczy botuje wiec jesli bedzie IP limit 2 to nie widzę potrzeby banowania nupków. Czekam na konkret jesli chodzi o raty :)

jz8ppx.png
Opublikowano

Nie wiem czy nie lepiej dla servera będzie poczekać do np. piątku jesil dopiero dziś lub jutro ogłosicie go na epvp. Wybrać taki dzień do którego na 100% się wyrobicie i wieksza ilość graszy ogarnie go i sie nim zainteresuje przez epvp. :) Teraz 99% graczy botuje wiec jesli bedzie IP limit 2 to nie widzę potrzeby banowania nupków. Czekam na konkret jesli chodzi o raty :)

Lepiej by było gdyby był ip limit 2, a co do banowania to pisał 'Sylian', że będą banować goldfarmy, a pojedyncze postacie ( nawet 2/3 konta ) to raczej dla mnie nie są goldfarami jak full pt.

Opublikowano

siemanko no w koncu jakas nowosc, intresnuje mnie czy silki beda za kase tzn w jakiej cenie beda czy bedzie warto, czy beda ceny z kosmosu :D kliknet nasz pan :P

Opublikowano

Mam nadzieje że ceny silków będą wysokie żeby nie było za prosto :D

jz8ppx.png
Opublikowano

Serwer ma stać podobno dłużej niż miesiąc a zrobiony pod kase długo nie pociągnie.

jz8ppx.png
Opublikowano

Start już niebawem! 

Przewidujemy, że będzie to środa, tj. 25.06.2014r. w godzinach wieczornych. Wcześniej podamy link do strony, download'u, itd.!

*Właśnie zajmujemy się reklamą na epvp.*

**Zachęcam również do ponownego zapoznania się z pierwszym postem, ponieważ dodaliśmy tam sporo nowych rzeczy.**

prawie 6 godzin robicie reklamę na epvp ? Nie wiem z czym się tak tam rozpisujecie, skoro dużo 'dodatków' nie ma.

btw, to ip limit to jest tylko formalność..kto będzie chciał to i tak odpali więcej ;)

Opublikowano

Raty powinny byc jak na Prawdziwy Isro. Te czasy gdy wbicie 52 lvla bylo osiagnieciem i wtedy mozna bylo zaczac myslec o robieniu Taxi na ongach wizem czy np nukerem a na 64 to juz calkowicie :) bajka. Gdzie byly pvp na +20 +30 lvlach przed samarkand itp, Ludzie czuli wtedy kazdy wbity lvl kazdy skill dodatkowy. nie chodzi tu o NO life chociaz zdarzalo sie po 8/10 h grac bez przerwy na co nie kazdy ma czas i checi ale serio 95% ktore robia ludzie sie tylko dobrze zapowiadaja. pierwszy tydzien/dwa wbijanie max lvlu na bocie, potem farmienie eliksirow czy itemow, wbijanie blue i alchemi i potem ,, kozaczenie '' na eventach i pvp, nastepnie z nudow robisz drugiego chara i sobie go farmisz, a po miesiacu rozgladasz sie za kolejnym serwerem bo nic innego juz nie masz do roboty, poco job skoro masz hajsu jak lodu itp itd. Dajcie nam chociaz odrobine tych  Old Scholowych czasow Silka bo niestety z middle rates bedzie to samo co z high rates i to co stalo sie z dziesiatkami juz chyba  ,, wychwalanych przez ludzi '' na starcie gry tam serwerow stanie sie i z nie jednym kolejnym, Oby nie z tym..

Opublikowano

za duże, za male raty.. Był server arcadia od lsro cap 80 z ratami x3 o ile dobrze pamiętam. Czemu nikt z was tam nie grał ? Server był pusty, bo bez bota i x3 raty. A stawiam, ze sami byście pograli na serverze x3 maksymalnie tydzień i później koniec, bo nie ma czasu, albo go szkoda bo server pusty.

Te czasy silka co były kiedyś, już nie wrócą. No chyba, że joymax zrobi taki server i będzie pewność że go nie zamkną.

Opublikowano

Chyba nie xD Wiekszosc z nas, osob ktore w tamtych czasach gralo legit, w tej chwili nie ma czasu na lvlowanie reczne. Rodzinca, praca, uczelnia, cokolwiek... Dlatego kazdy woli teraz postawic "bociana" i isc z rodzina na spacer , a jak wraca sprawdza dropy :P Kiedys mialem takie podejscie jak Ty do botow, lecz dzis nie znalazlbym czasu na granie legit, niestety :)

@DonKichot +1

Chyba o to chodzi, że kto poświęci więcej czasu na grę, ten będzie lepszy. Fair play.

Opublikowano

Napewno wbiję i zobacze, ciekawie sie zapowiada:) Czyli żadnych coinów nie będzie? A soxy będą dropić? Widzę że na epvp reklama utrzymuje sie na pierwszej stronie:)

Opublikowano

Można podać już chociaż link do strony serwera lub download ?

wróć na pierwsza stronę i ją przeczytaj.

Opublikowano

1. Mógło by być rate takie jak było 30 albo 25

Rate x10 to i tak jest już dużo. Im mniejsze raty tym wiecej zabawy z gry ,a nie max lvl po 2 dniach a potem ze sie nudzi i mało osób gra 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...