Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast petow, dodajcie behemoty z fw. Możecie delikatnie zwiększyć ich prędkość. Tak żeby były o te 2-3 wartości szybsze od trans petów z item malla. Wiadomo, cena tez nie powinna być mała :)

myślę, że nawet same pety z IM byłyby dobre  ^_^

TaI6c.jpg

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja za to chciałbym żeby było cos zrobione o czym ja wspomniałem bo naprawde to są dobre pomysły , chodzby dzienne ogarniczenie botowania np 6 godzin , alchemia za golda - drop usuniety , jobpointy itd

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

ja za to chciałbym żeby było cos zrobione o czym ja wspomniałem bo naprawde to są dobre pomysły , chodzby dzienne ogarniczenie botowania np 6 godzin , alchemia za golda - drop usuniety , jobpointy itd

jak chcesz ograniczyc botowanie? Wprowadzenie ksiazki? Nikt tego syfu nie chce ..;p

Opublikowano

nie przez książke , po prostu serwer by rozłaczał ludzi co sa polaczeni za pomoca bota wiecej niz kilka godzin albo blokował program , coś na zasadzie helpera , dostajesz bufa ala helper masz na nim dostepne kilka godzin expienia przez bota , po wykorzystaniu czasu silkroad blokuje mbota ale nie blokuje możliwości expienia , o takie czary mi chodzi . myśle że po przez funkcje pętle itd dało by się cos takiego zrobić . oczywiście dobrze by było reszte botów zablokować.

Opublikowano

nie przez książke , po prostu serwer by rozłaczał ludzi co sa polaczeni za pomoca bota wiecej niz kilka godzin albo blokował program , coś na zasadzie helpera , dostajesz bufa ala helper masz na nim dostepne kilka godzin expienia przez bota , po wykorzystaniu czasu silkroad blokuje mbota ale nie blokuje możliwości expienia , o takie czary mi chodzi . myśle że po przez pętle itd dało by się cos takiego zrobić .

yyyyyyyyyyy, nie xD no i kto Ci to na szybko zrobi..wgl kto to zrobi. Jakby to było proste, to pewnie już by to było na kilku serverach

Opublikowano

kiedyś to widziałem na paru serwerach ale to żadki widok, co do ksiązki to z nia sie tez nie za bardzo zgadzam ale można by było dyskutować

Opublikowano

Moze bez zabawy w te książki itd? Po prostu ip limit 2 i niech biega ten jeden bot.... :P

jz8ppx.png
Opublikowano

tak jest mniej zabawnie moim zdaniem , :D

Opublikowano

Szkoda że link do pobrania będzie przed otwarciem te osoby co mają internet na limit muszę czekać aby pobrać w nocy i na starcie są w plecy z lvl... Może weżniecie to pod uwagę 

Opublikowano

yyyyyyyyyyy, nie xD no i kto Ci to na szybko zrobi..wgl kto to zrobi. Jakby to było proste, to pewnie już by to było na kilku serverach

Ograniczenie botowania . Zacryptowanie + umiejętna edycja clienta pozwoli totalnie odciąć wszystkie loadery czy boty .(Edycja jak tutaj ->

2192214036402567997.png

Oczywiście jeżeli server by się rozrósł komuś wkońcu mogło by się udać że tak powiem "odbezpieczyć" tego clienta ale i tak można by było dalej poprzez edycje clienta ograniczać botowanie. Tak naprzykład mogło by to wyglądać :)

Ale ownerom serverów nie jest na reke odcinanie botowania . Popatrz na taki np server Venture miał chyba najbardziej zbalansowane skille, oraz do tego ownerzy również zablokowali możliwość botowania i co?. Server może miał z 140 osób a pózniej kolejne osoby odchodziły bo nie miał kto na nim grać

TIOiE.jpg

Opublikowano

tu nie chodzi o całkowite ograniczenie botowania przez zaskryptowanie jakie pokazałeś na przykładzie , w sumie troche sie pomyczyć i coś takiego można odskryptować . mi chodziło bardziej o ograniczenie botowania do np 8 godzin .  np. każdy gracz dostaje na starcie buffa (Anti-bot) albo włącza się kiedy silkroad jest otwarty przez program ingerujący w gre lub kiedy bot zostanie odpalony "startem" w każdym badz razie ten buff bd miał na zadanie wyłączenia bota z panelu windows albo po prostu zatrzymanie go po skończeniu się czasu np 8 h, wtedy możliwość uruchomienia bota załaczy sie po 12 h coś ten desen nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał.. sam sie pogubiłem..

824141403643279345828.png

Opublikowano

Ograniczenie botowania . Zacryptowanie + umiejętna edycja clienta pozwoli totalnie odciąć wszystkie loadery czy boty .(Edycja jak tutaj ->

2192214036402567997.png

Oczywiście jeżeli server by się rozrósł komuś wkońcu mogło by się udać że tak powiem "odbezpieczyć" tego clienta ale i tak można by było dalej poprzez edycje clienta ograniczać botowanie. Tak naprzykład mogło by to wyglądać :)

Ale ownerom serverów nie jest na reke odcinanie botowania . Popatrz na taki np server Venture miał chyba najbardziej zbalansowane skille, oraz do tego ownerzy również zablokowali możliwość botowania i co?. Server może miał z 140 osób a pózniej kolejne osoby odchodziły bo nie miał kto na nim grać

spakowany client to nie jest to samo co on mial na mysli. Spakowanie clienta jest najwieksza glupota co moze byc, poniewaz aktualnie nikt nie ma czasu na to zeby wbijac ten lv recznie oraz farmic elixiry i stony. Przypomnij sobie czasy pierwszego Myth sro, gdzie cap 120 byl czyms. Client byl spakowany, co prawda wtedy kazdy gral recznie i wbicie 120 lv nam zajelo 49 godzin.(Bez przerwy) ale to nie gralem z polakami. ;) Oczywiscie, byl osobny pet filtler gdzie dzialal jak gowno i byl on bezuzyteczny. No i odpakowac clienta to jest kwestia czasu, ktos to zrobi i mbot smiga. Albo ktos zrobi loadera, ktory tez pozwala odpalic mbota ze spakowanym clientem

Opublikowano

kiedy to otwarte bedzie bo szukam servera na juz@!

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

oczywiście moge polecić zmiane muzyki przy starcie gry, oraz wygląd clienta itd . Polecam http://www.youtube.com/watch?v=vNlE1RwfO9M
http://www.youtube.com/watch?v=_1gLQPnPufk , http://www.youtube.com/watch?v=fwr3Gzgm_bM ,

http://www.youtube.com/watch?v=IITn9XHXT8k 0.30 nie chciałem akurat tego polecić ale zapomniałem tytułu wykonawcy do naprawde kozackich nutek .. btw to ostatnie jest super

Opublikowano

ogolnie po co na epvp napis POLSKI SERVER, jakbym byl zagrganicznym graczem, ominalbym go szerokim lukiem.

wiadomo co ze startem bo gdziies mi sie o uszy obilo ze niby jutro , a gdzie jakies potwierdzone info he?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@paxonzzzz

Start już niebawem! 
Przewidujemy, że będzie to środa, tj. 25.06.2014r. w godzinach wieczornych. Wcześniej podamy link do strony, download'u, itd.!

*Właśnie zajmujemy się reklamą na epvp.*

**Zachęcam również do ponownego zapoznania się z pierwszym postem, ponieważ dodaliśmy tam sporo nowych rzeczy.**

Opublikowano

~Tak jak wcześniej wspominaliśmy zbliżamy się do wielkiego otwarcia! Dzisiaj (25.06.2014r.), godzina 18:00 (GMT+1)!~

*Niedługo udostępnimy Wam link do strony i client'a gry.*

**Ze względu na wasze uwagi postanowiliśmy usunąć Fellow Pet'y, a ich miejsce zastąpiły ulepszone Trans Pet'y.**

Opublikowano

~Tak jak wcześniej wspominaliśmy zbliżamy się do wielkiego otwarcia! Dzisiaj (25.06.2014r.), godzina 18:00 (GMT+1)!~

*Niedługo udostępnimy Wam link do strony i client'a gry.*

**Ze względu na wasze uwagi postanowiliśmy usunąć Fellow Pet'y, a ich miejsce zastąpiły ulepszone Trans Pet'y.**

aa nie może być to wielkie otwarcie koło godziny 20? bo niektórzy z pracy jeszcze nie wrócą :)

a fellow pety mozna by było zrobić jak stare wolfy, tylko zeby sie dało na nich jezdzić, beż zadnych buffkow str etc .:)

Opublikowano

jak dobrze że wychodzi coś fajnego i w dodatku polskiego :> jestem starym graczem silkroad i jak najbardziej odpowiada mi taki serwer 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...