Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylian - Polski serwer - cap [90] - EUR / CHN - Middle rates.

Sylian™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

warrior warlock ..? hmm w sumie dość ciekawe połączenie , rozumiem że int hybryda?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warrior warlock ..? hmm w sumie dość ciekawe połączenie , rozumiem że int hybryda?

Żadna hybryda, full str.

Tutaj taki filmik, który na szybko znalazłem o onehanded/warlock na cap 90.

Opublikowano

W takim razie, kto dokładnie jest w teamie? Chodzi mi dokładnie o nicki oraz jaką pracę poszczególna osoba robi w tym teamie. Z mojej perspektywy nie można ocenić czy team jest profesjonalny, jeżeli nie ma żadnej wzmianki o członkach :) Oczywiście pomijając, że są to gracze Silkroada.

Na tą chwilę w team'ie mamy 4 osoby zajmujące się poszczególnie: plikami, zabezpieczeniami, grafiką, reklamą, stroną, systemami płatności, zbieraniem informacji oraz wszystkimi innymi sprawami związanymi z serwerem.

Jesteśmy dobrani tak, że każdy spokojnie może robić swoje nie martwiąc się o to, czy druga osoba, np. grafik wywiąże się ze swojej pracy. 

Każdy z nas jest bardzo doświadczony w tym co robi. Jeśli będzie taka potrzeba mogę wrzucić tutaj np. kilka przykładowych dyplomów ukończenia różnych kursów przez członków naszej ekipy.

Jesteśmy zgraną ekipą, wiemy co robimy i dołożymy wszelkich starań, by grało się Wam jak najlepiej! 

Naszym zdaniem z łatwością można ocenić, czy team jest profesjonalny choćby po samej prezentacji i sposobie wypowiedzi.

Opublikowano

exp, sp raty zmienic na x5, bo przy x30 z latwoscia sie w tydzien wbije 90 kolejny tydzien robienie setow i nuda... wole wbijac max lvl miecha niz 1 tydzien i po 3 tyg znudzony server

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

-wydaje mi się że usunięcie consigment nie jest dobrym posunięciem

-nie widziałem ip limit, może mi to umknęło

-hyperfilter? ddos protection?

-jak na 90cap za duze raty niestety, może jeszcze zmienicie.. mam nadzieje

chętnie zagram na POLSKIM serwerze, może przetrwa dłużej niż poprzednie ;)

powodzenia

Opublikowano

+1 dla pana z gory.

Co do samego "server crew", moze by tak zainwestowac w reklame na epvpers? Bo sami polscy gracze furory tu nie zrobia :)

Opublikowano

-wydaje mi się że usunięcie consigment nie jest dobrym posunięciem

-nie widziałem ip limit, może mi to umknęło

-hyperfilter? ddos protection?

-jak na 90cap za duze raty niestety, może jeszcze zmienicie.. mam nadzieje

chętnie zagram na POLSKIM serwerze, może przetrwa dłużej niż poprzednie ;)

powodzenia

Co do consigment'u - naszym zdaniem stall'e w miastach nadają tej grze trochę uroku, jak za starych, dobrych czasów. 

Myślimy nad IP limitem 3.

Wszystkie zabezpieczenia na wysokim poziomie.

Raty prawdopodobnie zostaną zmniejszone do: exp/sp x10 / x15.

+1 dla pana z gory.

Co do samego "server crew", moze by tak zainwestowac w reklame na epvpers? Bo sami polscy gracze furory tu nie zrobia :)

Oczywiście. Już się zajmujemy reklamą na epvp, tylko niestety wszystko wymaga czasu.

Opublikowano

no i max lvl po  2 dniach

Co jeszcze zostało do zrobienia na serwerze bo juz sie doczekac nie mozna

Wszystko jest już gotowe. Obecnie trwają testy, by wszystko było jak należy, bez najmniejszych bug'ów.

A tak wygląda nasza strona, która będzie się zmieniała wraz z nadchodzącymi eventami:

xvGid.png

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawie sie zapowiada, ale nie polecam IP z limitem 3. Lepszym rozwiązaniem byłby limit 2, ponieważ przy limicie 3 wyglada to mniej wiecej tak ze kazdy ma po 3 chary, na FW buffuje sie nawzajem co zabija gre, tak samo majac 1 warriora i 2 wizzow jest mozliwosc expienia samemu w pt. A przy limicie 2 najczesciej ludzie maja 1 chara i drugiego do stallowania.   

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem exp x15 jest idealny :) Zgodzę się też z IP 2. I unikajcie coin'ów (i tych innych pierdół) z jobów ktore sie wymienia na Moony/suny bo znając życie wbiją turasy i będą nam nerwy psuć :D Jest jakis fp na fb? Zeby być na bieżąco  :D Na razie tyle ode mnie. Czekamy na OPEN! Pzdr! 

jz8ppx.png
Opublikowano

A jesli chodzi o alchemie to powinna byc "trudna". Jakis czas temu grałem na serwerze Elite SRO (Serv 6 moze ktos gral? :D ) jesli chodzi o alchemie to ten system najbardziej mi sie podobał a mianowicie nie było tam lucky power'ów, wbicie +6 było wyczynem, lecz nie wiem jakie tam byly raty alch. Tzn zróbcie jak uważacie bo ze mnie jest słaby profesjonalista i to jest wyłącznie moje zdanie :D 

jz8ppx.png
Opublikowano

mam nadzieje ze serwer ruszy na poczatku tygodnia 

Przewidujemy, że będzie to środa.

Co do exp rate - będzie on obniżony do x10

A jesli chodzi o alchemie to powinna byc "trudna". Jakis czas temu grałem na serwerze Elite SRO (Serv 6 moze ktos gral? :D ) jesli chodzi o alchemie to ten system najbardziej mi sie podobał a mianowicie nie było tam lucky power'ów, wbicie +6 było wyczynem, lecz nie wiem jakie tam byly raty alch. Tzn zróbcie jak uważacie bo ze mnie jest słaby profesjonalista i to jest wyłącznie moje zdanie :D

Jeśli chodzi o alchemie - jest jak na starym iSro. Rate x1, więc wbicie +5/+7 to już wyzwanie.

Zamierzam wrócić do Silkroad po kilkuletniej przerwie i ten projekt bardzo mnie zainteresował. Jaki będzie stosunek do botów? Mam nadzieję, że będziecie je banować.

Serdecznie zapraszamy. 

Co do tzw. goldfarm - oczywiście, będą one na bierząco banowane.

Opublikowano

serwer się znakomicie zapowiada rate x10 jak najbardziej do przyjęcia co do alchemi to stary system najsprawiedliwszy jak sie +7 wbiło to radocha na całego :P jeżeli bot nie będzie chodził za duzo osób nie bedzie grało taka jest prawda ja znam tylko jednego gracza tzw legita gra caly czas juz kilka lat pozdro dla starego serwa Xian :P

Opublikowano

Pisząc boty miałem na myśli również graczy, którzy używają programów aby jak najszybciej wbić level.

Kolego, bez urazy, ale chyba sobie jaja robisz. Kto w dzisiejszych czasach bota nie uzywa...

Wiadomo juz kiedy strona bedzie gotowa, albo chociaz jakas wzmianka na epvpers? Razem z gildia Pinnacle z servera Hammer-sro chcielismy sie przeniesc wlasnie tu, lecz problem tkwi w tym, ze polakow jest tam 3-4... a cala reszta chciala by poczytac o tym serverze a w tej chwili nie ma gdzie.

@Up, Xian mowisz? Tez pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...