Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych którzy nie są na bieżąco:

* Jest problem z lagami (nie wiadomo do końca co je wywołuje)

* Częste DC/Check wywołane są tym właśnie że są te lagi... No innym forum piszą że ddos inni że trzeba utworzyć 2 gameserver a jeszcze inni że wina hardware. Mimo wszystko GM non stop pracuje nad tym.

* Są różne testy. NP: 500slot. Przez co utrudnione było logowanie. Nie dziwcie się jeżeli znowu coś będzie się działo.

** Wprowadzono User Panel ---> Możecie tam odebrać swoje Skill Pointy, które dostajecie za grę w wysokości 1s=1sp

** Wprowadzono Premium Account ---- > Możliwość restartowania czasu FGW i HWT

do tego jest Restart Stat Pointów i Restart Skill Pointów (tylko za skille nie odzysakmy za masteries). Brak kary za wyjście z gildi / job.

Premium jest NA ZAWSZE do poniedziałku kosztuje 10Euro od poniedziałku 20. Możliwe że premium zostanie ulepszone !

Aby kupić premium: Trzeba napisać do gm'a na Skype. Jego skype jest na Thera.se ---> Conntact (wymagane Konto Paypal)

Opublikowano

Siemka,

Serwer jest jeden z najlepszych jak dla mnie jedyny minus to taki że wiele osób z powodu dużego sukcesu źle mu życzy ;/ więc jest atakowany i bywają lagi. Mimo wszystko warto za grać bo jest to prawdziwe Play2Win ! GM cały czas pracuje nad poprawą jakości grania. Serdecznie zapraszam. Mój nick Metma

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA. PRZED CHWILA GM ROZDAWAL BANY NASZEJ GUILD ZA NIC, ZEBY INNA GUILD PRZEJELA. POLECIALO 30 BANOW Z D*PY.

DZIEKUJE DOWIDZENIA

Opublikowano

sory radze nie wbijac   GM wykupic konto na red tube  i stał sie sprzedajna k***a  pobanował ludzi w czasie fortecy  serwer jest ok tylko administracja  daje dupy  radze poszukac czegos nowego

Opublikowano

To teraz mam problem nie wiem czy ściągac ale to tak bez powodu was pobanował administrator aby inna guild wygrała?

Jesli to prwada to bez sens..

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Są problemy z logowaniem bo serwer jest atakowany. Słyszałem o tej sprawie z FTW niestety nie było mnie tam i nie mogę ocenić jedyne co mogę powiedzieć to to że zmiana zasad podczas trwania FTW nie jest ok ani trochę wiec uważam że tym razem GM dał dupy po całości. Mam nadzieję że nasza gildia przez to nie padnie. Następnym razem idę napewno na FTW. Chciał bym was prosić o to żebyśmy jeszcze raz spróbowali jeżeli coś podobnego się powtórzy to nie ma sensu tu grać. Powodem podobno był AFK buff szczerze nie wiem jak było naprawdę

Opublikowano

Dokładnie.Zobaczymy na nastepnej fortecy ! JAk to sie powtorzy to chu*** mu w dupe straci duzo  wiary z serva.. 

Ps. Brooklynn na kazdym servie na ktorym gralem mial jakies znajomoosci z  gm'em..

Opublikowano

Wbijaj.Od poczatku bylo warto ludzi w chu przybylo  srednio 500 onilne najwiecej chyba 790.. Tyle ze dzisiaj gm odjebal maniane.Zobaczymy na nastepnym fw;)

Opublikowano

Reasumując zachowanie Delacutarez nie było do końca właściwe ale posłuchajcie. Zaczęło się od tego, gdy owa gildia przejęła fortecę. Wówczas Makaveli [GM] zaczął pisać do WSZYSTKICH, że używanie 2 charów na fortecy i więcej jest zabronione [ pod względem buffów] i zaczął dawać DC, ale co w tym już się nie zgadzało? Disconnował tylko ludzi z tej gildii, ewentualnie może kilku z ich unii, ale dosłownie NIKOGO z ich przeciwników. Później zaczynało się coraz gorzej. Każdy kto z obrońców dostawał jakiekolwiek buffy dostawał od razu dc, stracili wówczas 50% graczy. Nagle zaczął spamować na chacie, że jakiekolwiek używanie buffów, ressów itp. jest surowo zabronione i będzie banował na tydzień czasu. Wtedy zaczęło się gorąco. Gracze bardzo zdenerwowani tą interwencją zaczęli pisać, że z tym się kategorycznie nie zgadzają, jest to narzucanie reguł w czasie fortecy, dodatkowo w ogóle nie zwraca uwagę na to, że atakujący mają pełno różnych buffów. 

Gdy gracze zaczęli dostawać bany tygodniowe tylko za to, że mieli od kogoś buffy, albo powiedzieli tylko tyle do GM :"nie zgadzam się z twoimi regułami" "chciałbym z tobą porozmawiać" "odpisz mi" zaczęło się piekło [banował tylko za to na tydzień czasu]. Istny total spaming na globalach, logowanie innych postaci. Według mnie było to słuszne, proste - reakcja. Myślę, że tutaj GM za bardzo się rozpędził i chciałbym, jeśli ktoś nie zgadza się z moją opinią argumentował to. Pozdrawiam.

baner3.png

Opublikowano

Nie za nic tylko pewnie za to, że byłeś kretynem i odpaliłeś sobie 2 chary na FW, tak samo Polaczki cebulaczki z DelaCu zaczęli spamować na globalach "WYPIERDALAJ K***O"... Cebulandia.

Ta?? Kur*wa bylem na 1 charze i nawet na bocie nie bylem... Polaczki? TO CHYBA TY DO REDTUBE poszedles..Bylem na fgw  przeteleportowal mnie "xenek" i kolege "metma" i zaczal sapac do metmy ze ma nova staff +10 i komus go ukradl.. ja napisalem ze ja mam +15 i mnie zbanowal ;) To wbilem na 2 chara napisalem mu dlaczego mnie zbanowal.. nawet nie uzyskalem odpowiedzi a tu kolejny ban ;)

Opublikowano

To jeszcze raz ja, chciałem wnieść coś ważnego. Kategorycznie odradzam gry na tym serwerze. Już tłumaczę. Jestem graczem od pierwszego dnia tego serwera, dzisiaj dostałem permanentnego bana. Pozdrawiam gracza "Xenek" i "Xen". Makaveli wziął mnie właśnie za ciebie, nie wiem z jakiego powodu w ogóle się nie znamy, może mamy te same IP. W każdym razie obraziłeś go i ja za to dostałem na wszystkich kontach permanentnego bana i ty też. Dzięki wielkie, w każdym razie GM'owi nie dało się przetłumaczyć, narzucał kolejne powody, a w ten nie wierzył. Dzięki za grę, jeszcze raz nie warto tu grac, straciłem kupę czasu. Siema!

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...