Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po włączeniu clienta przez mBota nie mam znaków tylko " 0 ", ktoś wie jak to naprawić?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Po włączeniu clienta przez mBota nie mam znaków tylko " 0 ", ktoś wie jak to naprawić?

W katalogu mBota masz plik config.ini, zmień w nim lang=0 na lang=9.

Opublikowano

Co do Gildii MortalCombat po tych wszystkich resetach i OFF serwa straciłem 50% graczy z gildi.... Więc zrobiło się dużo miejsca

Oferuje:Taxi praktycznie co dziennie 1-90lvl warunkowe taxi 1-50=Penony 50-80-90 Wingi a potem Alexandria

Karawanki: robiłem ich całe mnóstwo ale teraz brakło graczy -bedzie kilku na 70+ to 2-3 karawanki dziennie na 100%

FGW: również robimy ale jak wspomniałem teraz zabrakło ludzi

PS: Każdy kto jest w nowej gildi GloriaVictis prowadzonej przez Poziomka smiało niech pisze o pomoc w expie w koncu UNIA zobowiązuje :)

Pisać do Beliacio lub Malinka 

Lub tu na forum PM

Opublikowano

Szukam gildi mam 4 hary na kazdym po 42lv  i + . Wiz+cler Dager+cler Łucznik+Cold i Nuker obojętnie kturą kazdą zagram. Pisać tu priv.

Opublikowano

Polecam serwer! Świetna atmosfera, sporo Polaków, można się oderwać i zrelaksować bez spiny ;-)

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Pewno ze wolno, 5x, 800 online max widziałem, najmniej 600. W weekendy w godź szczytu bywało 1k.

Opublikowano

Sa juz wyższe lvle? Jaki Lvl masz i ile czasu potrzebowałes wbić?

110 eu char, 107 chn char. Euro może ze 3-4 tygodnie ale się opierdzielałem nim chn do 101 spoko od 101 już ze 3 tygodnie bije.

Pograłbym ale client ma wira

To że antywirus  wykrywa Ci w nim wira nie oznacza że jest on niebezpieczny. Dla przykładu jest masa silków w których antywir wykrywa wirusy (pliki .exe)

Opublikowano

jak tu sie kupuje silki? 

i czemu nagle dostalem ponad 400 za nic ? :D

Silków się nie kupuje. Jest system silk/h. Zależnie od dg Twojej postaci dostajesz tyle silków. np masz 64lvl = 8dg = 8 silk/h. Wyjątek 11 silków dostaje się na 110 lvlu a nie na 101.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...