Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak samo jak kolega wyzej, serwer 10/10. Szkoda tylko ze nie zalapalem sie na nagrody niektore, bo zaczalem grac 2 dni po starcie ale ogolnie jest OK.

Poszukuje gildi nick

FoxiK            oraz           FoxikowY

Odpowiednio Bowman + fire + [chyba cold] (70lv + exp solo) oraz wizz/bard (81lvl + exp w pt az sie nie rozpadnie )

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem jak teraz.. grałem 4 dni 24/h wbilem ten 105/106 , nawet jak bym tu wbił 110 to i tak nic nie ma co robić więc zrezygnowałem .. a fgw i fortece to każdy serwer ma .. żadna nowość .., a ten makaveli to podobno na tyrze nieźle kroił z kasy. jak to jest najlepszy serwer cap 110 to jestem świety.. to tak samo jak ja bym otworzył pusty serwer z takimi ratami..

ps. na sylianie są 2/3x mniejsze staty niż tu, tu 2 dni miałem 90 a tam 60

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

@masKarx
panie RudySkurwielu(taki nick w grze) to ze pan nie umie sie bic napvp zadna postacia i dla pana liczy sie siedzenie na pecie i chodzenie z miasta do miasta i nawet nie schodzenie z tego peta to juz nie nasz problem ;) ograniczony jestes do wbicia max lvl i chodzenia jako trader, z mysla ze cie nie napdna thiefy ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

widze że się zatrzymałeś na tylko na pvp i jeszcze nie wiesz co to gildia i robienie czegoś razem ? typowy solo gracz który nawet nie wie jak wbić na ts3. jak bym chciał pvp poszedł bym na serwer 800 raty zrobił rogue warlock czy warrior clera i bym sie klepał dla zabawy.. ale serwer .. gdzie sa takie raty.. i oprucz expienia i fgw,forteca nic niema a gm to idiota który rozdawał itemy(podobno) na tyrze(gm) to ja dziękuje bardzo.. , pvp nie jest problem..wszedzie i na każdym serwerze jest.. ale co to za frajda siedzenie na expie j*b*nie na itemy 24/h przez tydzień i iść na pvp fortece ? + robienie fgw co 5 godzin .. , ctf nawet nie działa.., karawany nie opłaca się robić.. na serwerze nie ma żadnej waluty.. zazwyczaj jest to WTT... i tyle.. , taki serwer to nawet ja bym otworzył jak byś mi dał fundusze na dedyka..

ps.w sygnaturze to twoja siostra?

Opublikowano

wybacz, ale na ts wbijam ale to ze siedze tez na grze fps i gram w nia i isiedze na innym ts no to sorry nie rozdwoje sie a raczej roztroje bo mieszkam sam z dziewczyna wiec robie zazwyczaj kilka rzeczy na raz i gadanie na ts gdzie glownie ty klniesz za to ze GM cie olal na epvp no to sorka ;)

p.s Maja to znajoma- prawa do sygny zabronione ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

up .. to mamy wspólną znajomą : )

Opublikowano

@Esiu1948

peszek, trzebabylo nie wyzywac na globalach :) ban zasluzony ;)

Peszek? Tak cwelu nie nawidze skurwysynow i tyle, jakby ci kebaby zgwalcili siostre mala, to co innego bys mowil szczylu

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Peszek? Tak cwelu nie nawidze skurwysynow i tyle, jakby ci kebaby zgwalcili siostre mala, to co innego bys mowil szczylu

Jak ja uwielbiam takie posty:p mam nadzieje że i tu ban szybko przyjdzie.

Co do serwera, jest naprawdę spoko. Gracze całkiem aktywni, Gm też coś tam robi i stara się naprawiać bugi i słucha co gracze mają do powiedzenia na temat servera. Wiec polecam ;)

Opublikowano

Server inspection (16:00:00 (4:00:00) website timer.)
We are going to change host to fix the downtime that has started to accure on our host, we are changing to a more secure host to avoid these disconnects.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na pvp to była zmiana hosta, zmiana win server na 2008. wiec w sumie trochę roboty i serwer jest uploadowany. Myślę że z 30min-1h max jeszcze. Niestety ale serwer był chyba atakowany przez to lagi i dc dlatego te zmiany.

"I'm making a database backup, server will be online soon. I still do not want to say any ETA, thanks smile.gif"

Podaje dokładną godzine otwarcia serwa : ZARA Łoo

Opublikowano

Serwer prezentuje się świetnie, jedynie czasami wywalą wszystkich z gry by coś tam poprawić.

Mój nick w grze to Eliza (50lv wizz/bard), chętnie dołączę do polskojęzycznej gildii. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Patch notes 20:00:00 (8:00:00) website timer.
* Changed alexandria teleport level from 90 to 85.
* Changed Party EXP rate from 10x to 7x.
* Changed Solo EXP rate from 5x to 10x.
* Changed global price from 100 to 75 silk.
* Chinese chars are now back in the game with 15% more phy and mag damage.
* Re-activated trade pets, vechiels and horses.
* Fixed bug with Female EU trade suits(both had INT).
* Fixed auto punishment query (Banned 10 minutes).
* Attempt to fix trade horse bug (Crashing gameserver).

Misc:
* Attempt to fix the lag in-game caused by bad specs.
* Attempt to fix website stability issue.
* Increased server RAM from 16GB to 32GB.
* Increased server CPU from 3 cores to 6 cores.
* Increased SSD disk from 100GB to 200GB.
* Auto script for cleaning logs (Anti-lag).

To Rozumiem China zaczną sie trocge liczyć

NICK ELEWATORS

Opublikowano

a ja sie od prawie od 4-5 dni od 90 mecze china na mobach 101 to ci nagle zwiekszaja exp... tak samo z teleportem do alex..... 90 powinno zostac... i uj w sam raz bo na wingach 85 i w b3 idzie wbic w nocke z 85 na 90...

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...