Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiało wbijać, jest nawet sporo polaków, fajnie się gra :) Dużo party, silki na godzinę także nie widzę sensu pay-pal'a. Im większy lvl tym więcej silków na godzinę, mi rośnie teraz 9 silków na godzinę albo i więcej bo dość szybko lecą po dwóch dniach zbierania kupiłem sobie premkę :)

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co godzinę pojawia Ci się komunikat na dole po prawej ,,You bought [9 czy tam 10 albo 7 zależy jaki lvl] silks,,  I automatycznie dodają się do IM.

Opublikowano

Jeżeli ktoś zaczyna grać przez następny okres czasu chętnie się przyłączę zależy mi na wspólnym party od 1-szego do 110-tego :))) Jeżeli ktoś jest zainteresowany zgadajmy się na skaypie michix22

Nick w grze Melon

s3ng4y.jpg

Opublikowano

Ten serwer już nie jest taki jak go zapowiadano, dla mnie nie ma przyjemności gdy pół serwera biega w son setach, bo to nie o to w tej grze chodzi.
To taki pvp serwer tyle, że trzeba level wbijać, a potem już tylko postawić bota i czekać na dropy. Ja sobie już dałem z nim spokój, a fakt darmowych silków to chyba jedyna rzecz, która tam ludzi przyciąga.

Opublikowano

Warto admin coś tam walczy z lagami to już nie ma tak jak było chyba zmienia serva czy hosta nie wiem jak to się tam zwie :)

P.S.

Polska gildia Imperium rekrutuje jak ktoś chętny to pisać to :

Scythe, Jakub, Afrodyta, Trzepaczka i kogo tam jeszcze zobaczycie :)

Opublikowano

Szukam ludzi do gildi MortalCombat. Przyjmę każdego kto aktywnie gra nie ważny lvl jak to robi Imperium.Pomagam z lvl a potem na 70lvl organizuje traderke. Pm do Beliacio lub Malinka (czasem afkuje :P) Ogólnie serwer spoko, ale trzeba sb samemu radzić :P, lub dołączyć do takiej gildi która pomaga a nie liczy tylko że napiepszy graczy 80+++ lvl i niech sb radzą z wbicem 101+.

Opublikowano

godzina 13;10 prawie 900 online nieźle ;P 3,5 minuty ściągania :D podoba mi się, za godzina napiszę jak się gra :)
@Edit trojan win32/rammit.A w sro_client.exe :) nie polecam strasznie zaraźliwy i przerzuca się na inne pliki :)

Opublikowano

Z tego co wyczytałem serwer bedzie zamknięty prze 72H+++ bo zmieniaja serwerownie i bla bla bla ... juz 3 raz zmieniaja i w koncu upie*****ą serwer na amen.

Opublikowano

Serwer nie upadł powiedzmy żę się rozwija.Przenoszą na inny dedyk prawdobnie 72h ma byc off póki co mineło około 30h. Troche zaoszczyli rygor na serwie bo Turbany i inne tureckie scierwa sprzedawały konta i Egy weapony głównie stafy za prawdziew pieniądze teraz za takie coś prenamentny ban jest, dla mnie to idealny sposób na tych pedentów bo normalni gracze będą mieć równe szanse itp.Poszperałem troche i od niektórych ludzi dowiedziałem się ze ma byc powiekszony serwer do 2000 slotów.Poczekamy i zobaczymy, ten serwer nie upadnie przynajmniej teraz bo dopiero się rozwija a w niektóre dni było ponad 1100 osób wiec bedzie git :)

Opublikowano

Serwer jest już otwarty tylko strona WWW nie bedzie działać przez jakiś czas. Można śmiało wbijać i expić

SERWER ZNOWU OFF WTF ;0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...