Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ktoś podać dokładna godzine otwarcia w Polsce

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbijcie na ts3 bo przydało by się ustalić pare rzeczy

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Zdecydowaliśmy się z kolegą zrobić wszyscy postacie "Europejskie." Brakuje nam kilku osób do pełnego pt. Przedstawiamy wam stanowisko jak to wygląda.

Najlepsze party jakie może być to 3x wizz, 2x warrior, 2x bard i jeden cleric. To, co będziecie chcieli dodać do drugich masteries zależy do was. Jeżeli ktoś chcę z nami być w party, bo zamierzamy jechać 24/7 to zapraszamy - pw najlepiej jak najszybciej. Szukamy też mocnej gildi!

1. Wizzard - Milf 

2. Wizzard - Taedium

3. Wizzard - Dave

4. Warrior - 

5. Warrior - 

6. Bard - 

7. Bard - 

8. Cleric - 

Moge zrobić bard/clera albo warr/clera , zależy kogo będziecie potrzebować. Dobrze by było, gdyby do 18 dalibyście mi znać kogo Wam brakuje :D

Opublikowano

Zdecydowaliśmy się z kolegą zrobić wszyscy postacie "Europejskie." Brakuje nam kilku osób do pełnego pt. Przedstawiamy wam stanowisko jak to wygląda.

Najlepsze party jakie może być to 3x wizz, 2x warrior, 2x bard i jeden cleric. To, co będziecie chcieli dodać do drugich masteries zależy do was. Jeżeli ktoś chcę z nami być w party, bo zamierzamy jechać 24/7 to zapraszamy - pw najlepiej jak najszybciej. Szukamy też mocnej gildi!

1. Wizzard - Milf 

2. Wizzard - Taedium

3. Wizzard - Dave

4. Warrior - 

5. Warrior - 

6. Bard - 

7. Bard - 

8. Cleric - 

mnie zapisz jako cleryk :  SvveToY

Opublikowano

Aktualnie poszukujemy 2 bardow, jednego clerica i jednego wizzarda. A to, jaka drugie masteriesy rozdacie - to jest wasza indywidualna sprawa. Nam chodzi tylko o poszczegolne masteriesy ktore beda potrzebne do zgrania w party. ;)

@PS.

Jakby niektórzy nie moglibyć na czas, najwyżej zaczniemy szybciej, a ta dana osoba nadgoni go. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Aktualnie poszukujemy 2 bardow, jednego clerica i jednego wizzarda. A to, jaka drugie masteriesy rozdacie - to jest wasza indywidualna sprawa. Nam chodzi tylko o poszczegolne masteriesy ktore beda potrzebne do zgrania w party. ;)

@PS.

Jakby niektórzy nie moglibyć na czas, najwyżej zaczniemy szybciej, a ta dana osoba nadgoni go. 

wbijacie do nas na ts3? moge być wiz/bardem albo clerem

Opublikowano

Witam, planuję zagrać na serwerze i poszukuję jakiegoś mentora do gry który pomoże mi powrócić do silka, ponieważ nie grałem już jakiś czas. Chętnie dołącze również do jakiejś gildii rodaków ;)

Pozdrawiam,

humannus.

Opublikowano

Skoro wiz jest wolny to mogę odstąpić komuś miejsce na warriora :)

Wszystko jest do zrobienia.

Teraz szukamy 1 warriora, 2 bardów. Jeżeli nie pojawią się niektóre osoby - po prostu startujemy bez nich. 

- Na teamspeaka chwilowo nie mogę wejść. Dopiero w godzinach wieczornych się postaram. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Wszystko jest do zrobienia.

Teraz szukamy 1 warriora, 2 bardów. Jeżeli nie pojawią się niektóre osoby - po prostu startujemy bez nich. 

- Na teamspeaka chwilowo nie mogę wejść. Dopiero w godzinach wieczornych się postaram. 

Wiz/warek jest wolny :) zależne co będzie z tego wolne to to wezme :) czekamy aż ktoś się zgłosi

Jednak TYLKO warek wolny. Postanowione, robię wiza

Opublikowano

Wiz/warek jest wolny :) zależne co będzie z tego wolne to to wezme :) czekamy aż ktoś się zgłosi

Jednak TYLKO warek wolny. Postanowione, robię wiza

a mnie od początku ignorujecie.. pisałem wcześniej co robie itd . RudySkurwiel Wiz/Bard / albo rouge/cler , ps. wbij windy na ts no chyba że jest inny?

Opublikowano

a mnie od początku ignorujecie.. pisałem wcześniej co robie itd . RudySkurwiel Wiz/Bard / albo rouge/cler , ps. wbij windy z wencem itd na ts no chyba że jest inny?

To będziesz drugim bardem. Kto to jest wenc? ^^ Nie mam tsa aktualnie

Opublikowano

To będziesz drugim bardem. Kto to jest wenc? ^^ Nie mam tsa aktualnie

a nie wazne pomylily mi sie nicki xD

Opublikowano

Przy tych ratach będziemy potrzebować pomocy w uzbieraniu kasy na założenie Guild + jej levele. z Gory dziekuje , Pozdrawiam Tequila

Opublikowano

daremny server wychodze odrazu ..

Ponieważ?

Rejestracja open, ale czy tylko mi nie przychodzi link na maila? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...