Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W spamie nie było, załozyłem na gmailu i wp - nic. Ale konto na interii podziałało, teraz tylko czekac na start :p

Opublikowano

Wg. mnie serwer oceniam na średni, nadal pvp na niskim levelu, czyli na takim jak w temacie nie ma sensu, level wbija się nie tak wolno. Dopiero od 32 lvl leci "w miarę wolno", ale liczyłem na coś znacznie lepszego :/

baner3.png

Opublikowano

DeLaCuTare - rekrutuje pisać do limoche , Tequila , RudySkurwiel  , SweToy

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Wg. mnie serwer oceniam na średni, nadal pvp na niskim levelu, czyli na takim jak w temacie nie ma sensu, level wbija się nie tak wolno. Dopiero od 32 lvl leci "w miarę wolno", ale liczyłem na coś znacznie lepszego :/

Skoro od 32 leci wolno to wyobraź sobie wbijanie 110lvla ;) Jak dla mnie jest cudownie. Party sporo, aż miło grać. Sun set ułatwia expienie.. Od 32 można spokojnie na penomach siedzieć, ale to dobrze bo exp jest dość niski.

Opublikowano

Skoro od 32 leci wolno to wyobraź sobie wbijanie 110lvla ;) Jak dla mnie jest cudownie. Party sporo, aż miło grać. Sun set ułatwia expienie.. Od 32 można spokojnie na penomach siedzieć, ale to dobrze bo exp jest dość niski.

Powiedziałem, że w miarę wolno. Jest ok, możliwe, że jeden z lepszych serwerów dzisiejszych, ale myślę, że po tygodniu będą już max levele.

baner3.png

Opublikowano

Nie będzie. Grałem, we sumie nadal gram na serverze z ratami x5. 90lvl (max) wbity był po 11 dniach. Ale tutaj jest większy exp. Wydaje mi się, że x10.

Opublikowano

Nie będzie. Grałem, we sumie nadal gram na serverze z ratami x5. 90lvl (max) wbity był po 11 dniach. Ale tutaj jest większy exp. Wydaje mi się, że x10.

Zobaczymy czy nie będzie, skoro tutaj za 4h botowania jest już dużo ponad 50 lvl. Max do tygodnia czasu będzie masa 110 lvl, którzy jedynie będą się już dofarmiac, potem nadejdą uniq eventy i serwer nie będzie się różnił niczym więcej od innych serwerów.

baner3.png

Opublikowano

Ja dolacze jutro;p mam nadzieje ze nie zostane daleko w tyle;D

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

duzo lagow i bugow nie polecam

powiedz mi gdzie|? , jak masz lagi to obniż ustawienia graficzne i bd ok.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...