Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildia RedTube szuka aktywnych graczy. Jest to gildia international jest nas obecnie 32/50, mamy dobrą unie. Jeżeli ktoś chciałby dołączyć zapraszam, piszcie iCracked w grze dam trochę golda na start (na potki) :D 

Opublikowano

do gorszej gildii nie mogłeś dojść , szczególnie jak to wroga gildia. ja za to zapraszam do DeLaCuTarez 45/50 wszyscy polacy , unia też taką ilość ma , posiadamy ts3 , wiekszość jest aktywna . w unii są też polacy. za to bardzo nie polecam gildii Riots i Redtube z którą ma unie.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Wie ktos jak rozwiązac problem z mbotem, jak wszystko zcracowalem a jak wlaczylem wybieram folder itd. I wyskakuje ' Not logged on " Wie ktos jak rozwiazac ten problem?

Opublikowano

do gorszej gildii nie mogłeś dojść , szczególnie jak to wroga gildia. ja za to zapraszam do DeLaCuTarez 45/50 wszyscy polacy , unia też taką ilość ma , posiadamy ts3 , wiekszość jest aktywna . w unii są też polacy. za to bardzo nie polecam gildii Riots i Redtube z którą ma unie.

to są znajomi z poprzedni serwerów więc nie mów mi że to zła gildia bo jest miła atmosfera zresztą wolę być w takiej gildii niż z polaczkami gdzie występują nicki typu "TwojaStaraPL" i spamowanie na globalu w języku polskim, tak samo w prywatnych wiadomościach, naprawdę macie czym się chwalić.

Opublikowano

Gram od dwóch dni i nie widziałem ani jednej wiadomości z naszej gildi na globalu w rodzaju spamu, także chyba masz złe info chłopczyku :)  a nick który podałeś jest chyba w waszej gildi, bo u nas takiego nie ma. Polaczkiem to jesteś ty spamując na tym forum i się wsiekac o jakieś pierdoły i broniąc jakiejś gildi w głupiej grze

Opublikowano

Pierwszy raz od jakiegos pol roku gram w gildii full PL i jest bardzo przyjemnie :) wielu ludzi aktywnych, wiec zawsze mozna z kims pogadac, zawsze znajdzie sie pt, wypad na FGW itd. Kazdy sobie wzajemnie pomaga. Nie zaluje ze zrezygnowalem z gildii international. Zapraszam polakow, gildia 45/50 (nie ma kogo banowac, ze wzgledu na aktywnosc), wiec sprezajcie sie :)

Opublikowano

Dexter ?

Ja jestem Dexter a kto pyta ? Ktos mi podjebał nick na serverze ale mam ten sam problem ze mi wyskakuje informacja odnoscnie update a nie moze sie on zrobic ;/

Edge-1.png
Opublikowano

Gram od dwóch dni i nie widziałem ani jednej wiadomości z naszej gildi na globalu w rodzaju spamu, także chyba masz złe info chłopczyku :)  a nick który podałeś jest chyba w waszej gildi, bo u nas takiego nie ma. Polaczkiem to jesteś ty spamując na tym forum i się wsiekac o jakieś pierdoły i broniąc jakiejś gildi w głupiej grze

Widać że jeszcze u Ciebie w szkole nie nauczyli dokładnego czytania ze zrozumieniem, lepiej sobie odpuść wakacje i poucz się albo poczytaj książki. Po prostu wyraziłem opinie na temat tych waszych polskich gildii i ich członków. Jeżeli nie widziałeś nikogo z twojej gildii wyzywającej na globalu osoby z zagranicy to skocz do okulisty bo masz chyba problem. Po prostu to jest tylko i wyłącznie moja opinia. Koniec tematu. Chłopczyku.

Opublikowano

Ja jestem Dexter a kto pyta ? Ktos mi podjebał nick na serverze ale mam ten sam problem ze mi wyskakuje informacja odnoscnie update a nie moze sie on zrobic ;/

Ale fejm aż nick zajebali xD Pobierz może media jeszcze z strony i daj do folderu z grą powinno pomóc. 

Opublikowano

nie dość że możliwość grania na serwerze mu zabrali to jeszcze  nick .. co za ludzie.. :unsure:

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Gram pod tym nickiem 2 lata i to nie pierwszy server gdzie ktos mi podjebał nick ... a Co do servera to mam wyjebane bo i tak nie mam czasu na gre ;p. Pozatym silk juz mnie nudzi a nie wciaga jak dawniej, a co do servera ludzie na ts mowia ze koncza gra bo nudy i nie ma co robic ;D

Edge-1.png
Opublikowano

tak noobie ;p byłes adminem i masz bana no wiesz ;p nooob.

Co do servera to po pobraniu media dalej nic ;/

Napisz do gma na skypie albo na epvp. Powinien zaradzic temu, bo juz kilka osob tak mialo i w koncu wbili na server.

Co do Dextera to znam osobiscie kolesia, jest z Ukrainy i ten sam nick mial na innym serverze prywatnym na ktorym sie z nim poznalem :p

Opublikowano

Witam,

Gram już trochę na serwie (parę dni) i akurat jakaś inspekcja czy coś więc wypada zostawić feedback dla potomnych. Ogólnie serwer 10/10, było wiele serwerów z capem 110(moim ukochanym) i naprawdę ten bije je łeb na szyję. Pierwszy plus to taki że exp jest idealny<3 nie wbijesz 110 w dwa dni. Zapraszam wszystkich jak i do gildi. Mój Nick : Metma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...