Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Thera Cap110. Lepsze ,,Isro'' ? :) Otwarcie - 06/20/2014

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak mowilem ten gm to noob-.- A server sie tak rozwinal  w 2 tyg.. ze  800/1000 online bylo.... OoO   wbilem na server odbanowal mnie jednak pomyslal ze popelnil blad czy cos nwm..

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mowiłem ze gm sie sprzedaje i jest kretynem .. mówiłem.. pozdro od Rudego

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

podajcie linka do tego sro-r

http://www.joymax.com/silkroad-r/

polecam serv 'Merv' - gra dużo Polaków, jest pare fajnych gildii, nawet pare osob z DeLaCuTeraz gra na tym serwerze. Polecam:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale w sumie tylko Wy uciekliście po tym incydencie z GM, według mnie server jest ok, liczba ludzi się utrzymuje, nie ma ,,nasrane,,  przesadnymi eventami czy itemami i innymi jest klimatycznie, spoko. GM ma swoje zasady- przynajmniej coś się dzieje. Połowa DelaCuTeraz została i dalej gramy, także jak ktoś ma chęci to wracać :)

Opublikowano

Wiadomo, nic nie trwa wiecznie :) ... Aczkolwiek server trochę postoi, nie ma co się denerwować GM'em, który był gnębiony pewnie na Isro za starych czasów, wyzywany,banowany i teraz lubi powciskać bany na jeden dzień.. trudno to jest gra, pójdziecie na piwo z kolegami albo co innego a na drugi dzień postać jak nowa :) FGW się odrobi, jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa. Jak GM aktywny to i server sprawny o tak to określę :D !

Opublikowano

Tak jest Paypal. GM wczoraj pisał o płatności przez SMS i coś jeszcze- czyli wprowadzają też inne nowe metody płatności :)

Opublikowano

dzięki, na to nie wpadłem :D

Grab Pet 

Max - 5 stron, 1 zablokowana

Siemka, jak odblokować w grab pet 5 stron? Mam teraz dostępną tylko 1 str.

Opublikowano

I jak sytuacja na tym serverze? gra sporo polaków? tak żeby mozna bylo pograc razem i pogadac? czy moze wszyscy teraz na sro-r?

Opublikowano

Ja tam bym popykał na tym serwie, ale jak daję żeby doładować silki w grze,  to przenosi na stronę z jakąs murzynką, Noże ktoś kobznie linka do dołaodwania przez PAYPAL?? ;D 

1139154491xr6.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...