Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[P] Gdzie jest link do pobrania PROCESS SUSPENDER stworzonego przez Cb bo nie widzę na 1 poście /powie ktoś?

Wystarczy uzywac magic hotkeya nic wiecej :)
Opublikowano

@Pawellek po dzisiejszej czy wczorajszej aktualizacji trainer nie działa. Próbowałem podczas meczu dodać bramki i w czasie włączania meczu.

niestety potwierdzam, takze czekamy na twoj magiczny ruch :D

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Nic sie nie stanie jak pare meczy normalnych zagracie, btw. wg mnie ten darmowy trainer na 3 przyciski byl wystarczalny, wiec taki tez jest ok, nie musisz robic trainera na ksztalt tego obecnego. Fakt przyda sie na ten tydzien, bo jutro wyjdzie inform Aguero, wart z 1mln jak nie wiecej ;D

Opublikowano

Nic sie nie stanie jak pare meczy normalnych zagracie, btw. wg mnie ten darmowy trainer na 3 przyciski byl wystarczalny, wiec taki tez jest ok, nie musisz robic trainera na ksztalt tego obecnego. Fakt przyda sie na ten tydzien, bo jutro wyjdzie inform Aguero, wart z 1mln jak nie wiecej ;D

Owszem nic się nie stanie i ja gram normalnie, ale z przeciwnikiem który ma skład bdb + ma dobrego skilla jest ciężej :P A tak to 5 goli w zapasie :D

P.S. Jakiego lewo/prawoskrzydłowego polecacie? Taki do 20-30k?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

to ty tu masz ból dupy... po co w ogóle robiłeś ten trainer jeśli wiedziałeś że go dotkną 9 letnie dzieci? a teraz się użalasz. najlepiej idź się potnij.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Siema. Czy to oznacza, że już nie mogę dodac sobie 5 bramek i wygrac meczu? No bo wiesz... Hajs dodaje a ale meczy nie uznaje.  Ile kosztuje wersja premium? Czy autotrainer tez już nie działa?

Opublikowano

Ludzie, on robi i on decyduje czy udostępni za darmo czy za hajs. Wolny rynek, nikt nikogo nie zmusza do kupowania.

Ja się tylko pytam - jak to kupić...? Bo autor nie raczy mi odpisywać :D

Opublikowano

Dołączam się do pytania jak to kupić? 

Ludzie, on robi i on decyduje czy udostępni za darmo czy za hajs. Wolny rynek, nikt nikogo nie zmusza do kupowania.

Ja się tylko pytam - jak to kupić...? Bo autor nie raczy mi odpisywać :D

Wystarczy napisac na maila.

Opublikowano

a ja tam pierdzielę tą grę, tyle bugów w niej że masakra i nic z tym nie robią, kupiłem dziś fife 15 za kase z fify world, zostawiam se tylko konto z paroma milionami coinsów składami z najlepszych lig, może kiedyś będzie to grywalna gra :D  dzięki Pawellek :P a tak swoją drogą przydałaby się wersja tańsza tego trainera (nie auto), bo ja ręcznie na 1 kompie wbijałem 3 konta naraz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...