Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam mimo tej całej akcji, grałam na 1 odsłonie i zapowiadało się świetnie. Nie wiem czy licznik był podkręcony ale ludu było w ciul.

Polecam serwer również ze względu na True. Mam nadziej Patryk że ogarniesz Smoka :)

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo setnej prezentacji server polecam na pierwszej odsłonie grało zaj.... duzo ludzi i mam nadzieje że teraz też tak będzie. 

Liczę ze jutro server wystartuje bez żadnych niespodzianek jak ostatnio... 

POLECAM I ZAPRASZAM DO GRY 

:)                                 

Opublikowano

2700 graczy ? Uważaj bo jutro 4000 napiszesz. :D Na serwerze może i bym zagrał, ale nie chce mi się robić wszystkiego od nowa, a na Delii.pl gra się dobrze. :)

denzel.png

Opublikowano

2700 graczy ? Uważaj bo jutro 4000 napiszesz. :D Na serwerze może i bym zagrał, ale nie chce mi się robić wszystkiego od nowa, a na Delii.pl gra się dobrze. :)

2300 i 2700. Nie widzę aż tak znaczącej różnicy przy takiej ilości graczy. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jedno zasadnicze pytanie, czemu kłamiecie w prezentacji?

Serwera nie stworzyl sam Anzelm bo gdyby nie Mateusz by gówno było z bugami a nie Deila, bo dość sporo rzeczy on tam poprawił wraz z questami, kostiumami i tak dalej, więc nie pieprz, że Anzelm stworzył Deile, wierzysz w to co Ci napisał a nie w to jaka była i jest prawda.

Anzelm próbował zniszczyć na dodatek Deile.PL co mu się oczywiście nie udało. Tak samo jak komuś powiedział, że ponoć mnie zamkneli w wiezieniu (tak to prawda, mam wifi i razem z MKSem i Chadą w celi siedzimy i nagrywamy płyte).

Za nim coś True napiszesz, przemyśl to dwa razy i dowiedz sie, jaka jest prawda.

Ps2.

Nie było żadnego EQ z zawyżonymi bonusami, tylko same 4x 15 z hp ;)

A graczy tak na prawdę rekord był 1486 o ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

Jedno zasadnicze pytanie, czemu kłamiecie w prezentacji?

Serwera nie stworzyl sam Anzelm bo gdyby nie Mateusz by gówno było z bugami a nie Deila, bo dość sporo rzeczy on tam poprawił wraz z questami, kostiumami i tak dalej, więc nie pieprz, że Anzelm stworzył Deile, wierzysz w to co Ci napisał a nie w to jaka była i jest prawda.

Anzelm próbował zniszczyć na dodatek Deile.PL co mu się oczywiście nie udało. Tak samo jak komuś powiedział, że ponoć mnie zamkneli w wiezieniu (tak to prawda, mam wifi i razem z MKSem i Chadą w celi siedzimy i nagrywamy płyte).

Za nim coś True napiszesz, przemyśl to dwa razy i dowiedz sie, jaka jest prawda.

Ps2.

Nie było żadnego EQ z zawyżonymi bonusami, tylko same 4x 15 z hp ;)

A graczy tak na prawdę rekord był 1486 o ile dobrze pamiętam.

Powiem CI tak drogi Harnasiu, że jestem wystarczająco doinformowany na ten temat.

A sądząc po zachowaniu twojego kolegi Matiego,twojego oraz kolegi Nixa aka Gumisia współpracując z mną mam wystarczające informacje i doświadczenia aby po prostu uwierzyć smokowi :)

Przypominam o oficjalnym TSie którego znajdziecie na stronie Deila.eu w zakładce "Porozmawiaj z Nami"

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Powiem CI tak drogi Harnasiu, że jestem wystarczająco doinformowany na ten temat.

A sądząc po zachowaniu twojego kolegi Matiego,twojego oraz kolegi Nixa aka Gumisia współpracując z mną mam wystarczające informacje i doświadczenia aby po prostu uwierzyć smokowi :)

Przypominam o oficjalnym TSie którego znajdziecie na stronie Deila.eu w zakładce "Porozmawiaj z Nami"

Pozdrawiam

True

TRUE - KIEDY KURWA BEDZIE KLIENT/LATKA?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

TRUE - KIEDY KURWA BEDZIE KLIENT/LATKA?

Ale po co od razu przeklinać :D

Nie jest to od mnie zależne, gdy smok podeśle mi link wstawie je tutaj na MPC oraz na strone w dziale pobierz grę :)

Aczkolwiek nie podał mi konkretnej godziny (dzis-jutro) kiedy mi go poda więc sam czekam wraz z wami :)

Opublikowano

Nie jest to od mnie zależne, gdy smok podeśle mi link wstawie je tutaj na MPC oraz na strone w dziale pobierz grę :)

Aczkolwiek nie podał mi konkretnej godziny (dzis-jutro) kiedy mi go poda więc sam czekam wraz z wami :)

BO PISALEM 3 RAZY TO NIE WIDZIALES! :D

----

mam nadzieje, ze klient pojawi sie rano/wczesne poludnie, a nie o 17 bo jest opcja, ze niektorym bedzie sie chujowo sciagalo

---

WSZYSTKIE bugi naprawione?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Powiem tak spinacie sie ze o wlam bd znowu padnie i tak dalej a polowa z was i tak pewnie zagra 

Dalej piszecie ze server nie mial 2k+graczy bylo 7 ch  na mapie av1/90/av2+ wszedzie byly zajete spoty szczegolnie na mapie 90 tam  po 5-7 osob stalo na spocie i expilo metki respily sie co 20 sek a i tak bylo ciezko dorwac jakiegos w m1 bylo widac ze nie ma pustek tylko gracze graja

Co jeszcze wojny to bym chyba jeden z serverow gdzie bylo tyle wojen od okolo pol roku nie widzialem na zadnym serverze zeby byl taki spam na chacie ze jakas glidia ma wojne

Spinacie sie ze w tych postach ze nie bylo napewno tyle osob wystarczylo wbic 180+ i pochodzic po mapach i zmieniac chanel i zobacz ile osob expi

Naprawde albo tak was bija w tym realnym zyciu ze musicie tutaj sie wyzyc albo macie problemy z glowa 

Serdzecznie zapraszam na server juz dawno nie widzialem tak zajebistego easy servera jak ten  

Pewnie zaraz dostane hejty od gimbuskow ktorzy sa nauczeni tylko hejtowac 

Jeszcze raz polecam server ps.sorki za orto ale na szybko to pisalem bo juz mnie glowa boli od tych ludzi ktorzy pisza takie glupoty

Nick:18 [Forever][url=

Opublikowano

Ciekawi mnie czy serwer tym razem wystartuje bo jest naprawde dobry ale smok leci w ch** :/

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Polecę ze względu że True to sponsoruje ale na resztę administracji nie pozdrawiam cię True.

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Poczekam tydzień czasu jak nie padnie to zagram :D i oczywiście czekałem na ten start 

btw Będzie łatka do starego clienta ? 

Opublikowano

Poczekam tydzień czasu jak nie padnie to zagram :D i oczywiście czekałem na ten start 

btw Będzie łatka do starego clienta ? 

raczej nie bo to będzie całkiem inny klient tak mi się zdaje.

także czekam na start. myślę że już będzie git a jak nie wypali za 1 razem ten start w piątek to będzie tylko to oznaczało że smoke jest nieudacznikiem który dużo gada gówno robi. ale wszystko wyjdzie w praniu.

[5]

Opublikowano

Na ten link do klienta, czekasz od zeszłego piątku, więc nie wiem jak jest u Was z komunikacją..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Powiem jedynie tyle na temat tego serwera.

Zawiodłem się na Dominiku :)

Myślałem, że jednak będzie bez problemowo widać się pomyliłem.

Serwer jak najbardziej w porządku ale na dominiku się zawiodłem.

Opublikowano

Myślę że można dać im ostatnią szansę bo tyle czekania ale i tak serwer jest  super bo grałem aa i jeszcze jedno dodacie licznik na strone ??? 

Opublikowano

Zawitam :) Chciałem pograć wcześniej, ale odrazu ta chryja z plikami mnie zniechęciła ;)
Mam nadzieje, że będzie start odbędzie się punktualnie, to sobie noce strzele :)

BTW. Szukam jakieś ekipy do grania :D
Sura WP, w miarę ogarnięty ^_^

Pozdrawiam

EDIT : Kiedy forum Online :)?

43242342423.jpg]
Opublikowano

Deila.eu jest serwerem "lajtowym w chu*", czyli ma być przyjemnie i łatwo. Jako, że serwer dopiero wystartuje możliwe, że znajdziecie tam kilka niedociągnięć/błędów gry, które nie zostały wykryte na poprzednim starcie i w fazie sprawdzania przed kolejnym startem, jednak nie ma powodu od razu się zrażać, zgłoście to do jakiegokolwiek administratora serwera/przestawcie swój problem/sugestie. Serwer jest stworzony dla Was, więc liczy się głównie dobra zabawa !

Widzę dużo osób pisze podkręcony licznik itp,itd..., ale uwierzcie mi gdy wchodziłem na jakikolwiek spot było od 1-5 osób, może żeczywiście odrobinę jest podkręcony, ale te 2.100-2.300 osób było ! 

Pozdrawiam OrginMen9

Serwery smoka może i padają co jakiś czas, ale widać, że chce postać na nich, bo sporo się nauczył od ostatnich porażek na auronie !

Przyjmuj tylko do administracji znajomego informatyka,a nie takiego florine, który wszędzie namiesza zasrany gimbus 

A i odbanujcie na ts3 !! nick '[Mlecyk][OrginMen9]™

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...