Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszam i polecam serwer :)

Aktualnie mam 130+ archerem, bardzo przyjemnie się gra i ulepsza ekwipunek :)

Nie jest trudno dorobić się fortuny jeśli tak to można nazwać.

Na dodatek macie dostępne usprawnione forum serwera!

Zostało całkowicie przebudowane :D

Opublikowano

Moglibyście coś pomyśleć nad dodaniem dla początkowych graczy przykładowo losowego bonusu, takiego potrzebnego do expa na 1/2h typo 20% expa/10 na potwory/wartość ataku itp

Opublikowano

no jest runiczny miecz ;d

Napisałem co i jak z biologiem, jakie misje gdzie co dropi itp zapraszam do obejrzenia jeżeli ktoś ma z tym problem

xxx

również dałem poprawniejszy opis ulepszaczy w tym temacie

xxx

Opublikowano

Dalej nie dziala ;)

yyra8r.jpg

P.S co to za bug, ze na 40 lvlu moglem zrobic certy i je zrobilem ?

Biologa raczej mozna oddawać już nawet na 30 lvl'u, czyli na 30 lvlu mozesz mieć full biola ;d

Opublikowano

Tydzień temu było 220 max także jeśli teraz dobija do 400 to całkiem dobrze. :)

Mam malutką nadzieje że zmienicie te paintowe ulepki na chociażby te z pla..

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie na początku mojego krótkiego przemówienia chciałbym pozdrowić Krzysztofa  który chodzi z maczeto

Chciałbym poskarżyć się na Administracje serwera mianowicie o co mi chodzi będąc na głównej stronie serwera dostrzegłem NEWSA który obraża moją osobę przedstawie wam to w postaci dowodu rzeczowego :

08oalf.jpg

jest na to nawet paragraf :

art. 212 KK
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Więc proszę szanowno administracje o usunięcie tej obrazy z  strony głównej serwera

Proszę nie mieć bulu dupy iż że ponieważ jest to tylko lekki troll

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie na początku mojego krótkiego przemówienia chciałbym pozdrowić Krzysztofa  który chodzi z maczeto

Chciałbym poskarżyć się na Administracje serwera mianowicie o co mi chodzi będąc na głównej stronie serwera dostrzegłem NEWSA który obraża moją osobę przedstawie wam to w postaci dowodu rzeczowego :

08oalf.jpg

jest na to nawet paragraf :

art. 212 KK

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Więc proszę szanowno administracje o usunięcie tej obrazy z  strony głównej serwera

Proszę nie mieć bulu dupy iż że ponieważ jest to tylko lekki troll

Śmiechłem bardzo :D

ex

Opublikowano

Kiedy naprawisz abs na ogien ktory przestal wchodzic do branzy po wczorajszej edycji bonow?

Dziś, przecież pisaliśmy o tym :)

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...