Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ nie działa zmiana hasła! + nie dochodzi e-mail aktywujący z forum

Sprawą zajął się nasz webmaster. Cześć osób otrzymuje email, druga część nie. Mam nadzieje, że do jutra sprawa będzie załatwiona.

A przy okazji dzisiejszy changelog:

- osobna Atlantyda na każdym CH

- poprawiony drop Małż do biologa

- zwiększona cena zmianek

- zwiększona ilość dropionych Pierścieni Azraela

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale to i tak bez sens.. 240 lvl'e mają już wybonowane eq bo mieli po 200k a tera co ? po 15kk za 200 zmianek ? perfect eq nie wchodzi w 5 minut.. 

w takim bądź razie tylko ja mam problem ze zmianą hasła ??

http://scr.hu/0xgw/b4s8a

Opublikowano

Przywróciliśmy 200k.

dobra, a pomożesz mi ze zmianą hasła na koncie? bo jako ja jedyny nie moge zmienić hasła..

Opublikowano

Wczoraj, zacząłem grę na serwerze. Gra się w miarę przyjemnie ale jak dzisiaj widzę zmianki po 15kk to automatycznie dziękuję za grę.

Sami pozbawiacie się w ten sposób nowych graczy bo to jest nienormalne, że każdy wbił eq perfect gdy zmianki były po 200k a inni nowi gracze mają się męczyć.

Brawo dla administracji...

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

A mi byście wkońcu łaskawie odpisali na fb bo napisalam w sprawie jak kazaliscie i nic.... Juz od 3-4dni czekam na odpowiedz -.-

PS. Tak bardzo zachwalałeś że ten priv będzie lepszy od metinka i deili a widać co innego. I zniencie wkońcu te ryje postaci .Daje mimo wam szanse a wy mi nie odpisujecie sani na rzadanie tracicie graczy....

wilowo.jpg

Opublikowano

A mi byście wkońcu łaskawie odpisali na fb bo napisalam w sprawie jak kazaliscie i nic.... Juz od 3-4dni czekam na odpowiedz -.-

PS. Tak bardzo zachwalałeś że ten priv będzie lepszy od metinka i deili a widać co innego. I zniencie wkońcu te ryje postaci .Daje mimo wam szanse a wy mi nie odpisujecie sani na rzadanie tracicie graczy....

Staramy sie odpisywac regularnie.

Jesli nie dostajesz odpowiedzi to sa rowniez inne formy kontaktu.

@katarin

Przeciez zmianki masz za 200 k

Opublikowano

Nadal nie widzę, czy ktoś tutaj napisał liczbę osób on-line

Wiec zapytam, ile tutaj gra ludzi w godzinach szczytu?

Bo nie wiem czy warto to pobrać.

Opublikowano

10 online masz licznik na stronie i w kliencie podziel przez 2 albo pomnoz x 0.5

Dla 150 graczy na serwer mi sie nie widzi wchodzic, wiec podziekuję za gre ;)
Opublikowano

A w pokeballe mogę łapać dzikie psy ?? XDD 

Serwer wygląda spoko , lecz nie zagram. Powód : Nie gram w metina ! .... Nie gram od pół roku

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

A w pokeballe mogę łapać dzikie psy ?? XDD 

Serwer wygląda spoko , lecz nie zagram. Powód : Nie gram w metina ! .... Nie gram od pół roku

Dziękujemy za miłą opinie. Jeśli nie grasz zapraszamy do nas a może akurat zaczniesz ;)

Opublikowano

"Został dodany alternatywny download clienta.

Znajdziecie go w dziale "Pobierz" pod nazwą "[Alternatywny Link]"."

To jest ten ogromny pakiet zmian?

Nie, to jest nowy link do downloadu :)

Update bedzie kolo godziny 22.

Opublikowano

Dziękujemy za miłą opinie. Jeśli nie grasz zapraszamy do nas a może akurat zaczniesz ;)

Jak pobrać klienta z tego nowego linku . Gdy klikam kieruje mnie na jakas strone gdzie musze pobrac program iLivid . Nie moge sciagnac klienta , mega mi cos nie dziala , klikam copy to compuier i caly czas ejst napisane starting , bardzo chce zagrac na serwerze , lecz bez klienta sie nie da xD

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...