Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no nie wiem mieli konserwacje zrtobic w godzine zajelo im to 2.5 dodatkowo wprowadzili bronie nowe ktore juz usuneli  loga ciagle pety odwoluja sie po dednieciu ///mozna miec 2 pety wlaczone na raz // jak padniesz i wstaniesz to mozesz bic ludzi bedac niewidocznym

5sc6.jpg

Opublikowano

Może byście dali stały drop ulepek na 240?

Na 225 z metka wszystkie ulepy leciały, a na 240 to bieda, raz poleci, raz nie...

Raczej na max lvl'u powinno lecieć więcej niż na lvl'u wstępu na mapę .. :3

Chociaż jak macie wprowadzić nowy max 255 i nowa mapke to może tam sie nadrope ;3

Opublikowano

1.W ile wbije 200 lvl ? tak +/-
2.Trudno o eq ? chodzi mi o dropnienie ulepy itd ...
3.Klasy zbalansowane ? jak nie, to jaka profa ma przewage w pvp.

Pozdro ;)

00381637475378013724.png
Opublikowano

Prosze Cie nie dajesz rady to zrob bufa. Admin w grze odpisal na pytanie co zostalo zmienione podczas konserwacji ze napsize na stronie a tam nic nie ma . Jedynie co zauwazylem to to ze pisze ze ludzie awansuja od 100 poziomu chyba no prosze was kto takie pomysly daje sam spam sie robi . Znowu jak sie padnie to trzeba peta przywolac mam zrobionego biologa perf eq na full lvl  brakuje mi tylko 10 na luda pzez bojownika i peta nowego a bije po 4k w sure  archer bez peta kositumu i fryza bije mi po 30k ognistej na krycie a ja duchowym po 18 na krycie body ma hity wieksze niz skile u mentala .dalej jest sie niewidocznym po tym jak sie padnie .

5sc6.jpg

Opublikowano

Czemu zrobiliście tak że teraz wszystkie kostiumy i fryzury są na czas? Za mało hajsu?

zobacz jaki jest komunikat jak wejdziesz do gry  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

zobacz jaki jest komunikat jak wejdziesz do gry  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

nie ma zadnego tylko dodali ze ktos awansol na lv i zmienili kostiumy na czas.. ja p******e juz ten serwer od startu gralem ale zamiast zajac sie bugami ktorych jest w c**j to ciagle cos dodaja i traca tym graczy...

Bugi? tak jest ich od c**ja a najwiekszy to taki ze misje biologa pobugowane i niektorzy maja po 10% abs na klase a niektorzy po 40% ...

Opublikowano

nie ma zadnego tylko dodali ze ktos awansol na lv i zmienili kostiumy na czas.. ja p******e juz ten serwer od startu gralem ale zamiast zajac sie bugami ktorych jest w c**j to ciagle cos dodaja i traca tym graczy...

Bugi? tak jest ich od c**ja a najwiekszy to taki ze misje biologa pobugowane i niektorzy maja po 10% abs na klase a niektorzy po 40% ...

Abs na klase zostal usuniety i wszyscy maja po te 10%.

Wymieni prosze bugi ktore nie zostaly jeszcze naprawione.

Opublikowano

Abs na klase zostal usuniety i wszyscy maja po te 10%.

Wymieni prosze bugi ktore nie zostaly jeszcze naprawione.

Klamiesz :) bo nie maja all po 10 ja mam na woj 5 sure 10 szamana0 ninje 0 wiec nie klam...

Bugi? oj duzo by mowic nie mozna wydropic czaszek gnoli, nie mozna wejsc na dungeon bo odrazu loga a z niego dropi sie szkaty do misji, ostatnia misje biologa mozna wykonywac 2x i miec za nie 2x bony dalej mi sie pisac nie chce .

Po co daliscie kostiumy i fryzy na 30 dni? teraz mamy co miesiac wysylac po 50zl aby miec fryz i kostium? yhm pozdro.

Bron sura ma 70 luda bron zwykla ma 75 luda bron 2 reczna ma 80 luda...

Mozna bugowac wierzchowce ktore daja 15% abs na magie... itp

Opublikowano

(...) kto nie zdążył zdjąć kostiumy może go nadal nabyć w itemshop

czy jakos tak  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Klamiesz :) bo nie maja all po 10 ja mam na woj 5 sure 10 szamana0 ninje 0 wiec nie klam...

Bugi? oj duzo by mowic nie mozna wydropic czaszek gnoli, nie mozna wejsc na dungeon bo odrazu loga a z niego dropi sie szkaty do misji, ostatnia misje biologa mozna wykonywac 2x i miec za nie 2x bony dalej mi sie pisac nie chce .

Po co daliscie kostiumy i fryzy na 30 dni? teraz mamy co miesiac wysylac po 50zl aby miec fryz i kostium? yhm pozdro.

Bron sura ma 70 luda bron zwykla ma 75 luda bron 2 reczna ma 80 luda...

Mozna bugowac wierzchowce ktore daja 15% abs na magie... itp

Czaszki Gnolli dropią, jednak szansa jest mała (5%).

Kostiumy są na czas jak na każdym serwerze - bez przesady, to nie jest rzecz konieczna a kostiumy mają długi okres przydatności (30 dni).

Nad dungami pracujemy.

Z wierzchowcami to normalne zjawisko - są to wierzchowce do pvp.

A cd misji biologa to pierwszy raz slysze.. Na pewno to dzisiaj sprawdze.

@lukalski

Nie nabyć, on znajduje się w lokacji "ItemShop" :)

Opublikowano

Czaszki Gnolli dropią, jednak szansa jest mała (5%).

Kostiumy są na czas jak na każdym serwerze - bez przesady, to nie jest rzecz konieczna a kostiumy mają długi okres przydatności (30 dni).

Nad dungami pracujemy.

Z wierzchowcami to normalne zjawisko - są to wierzchowce do pvp.

A cd misji biologa to pierwszy raz slysze.. Na pewno to dzisiaj sprawdze.

@lukalski

Nie nabyć, on znajduje się w lokacji "ItemShop" :)

Co ty pier.. za przeproszeniem? " sa to wierzchowce do pvp " 

Haha nie potrafisz usunac tego bugi i glupoty ludziom wciskasz? " wierzchowce " do pvp ?

I właśnie dlatego koncze tu gre ... zeby wierzchowce do pvp byly tego jeszcze nie slyszalem haha.

Kostiumy na czas? mylisz sie wiekszosc serwerow tego nie ma a jak maja to maja kostium na 30dni za okolo 3 lub 6zl sms a nbie 40 tak jak u was.

Pozdrawiam i koncze to bo nie ma sensu tu dalej grac.

Szkoda tylko tyle dni od startu straconych.

Opublikowano

Co ty pier.. za przeproszeniem? " sa to wierzchowce do pvp " 

Haha nie potrafisz usunac tego bugi i glupoty ludziom wciskasz? " wierzchowce " do pvp ?

I właśnie dlatego koncze tu gre ... zeby wierzchowce do pvp byly tego jeszcze nie slyszalem haha.

Kostiumy na czas? mylisz sie wiekszosc serwerow tego nie ma a jak maja to maja kostium na 30dni za okolo 3 lub 6zl sms a nbie 40 tak jak u was.

Pozdrawiam i koncze to bo nie ma sensu tu dalej grac.

Szkoda tylko tyle dni od startu straconych.

Taki "bug" jest nie większości serwerów.

Cd kostiumow - zwyczajnie zwiekszymy ich czas i wszystko sie wyrowna.

Opublikowano

Taki "bug" jest nie większości serwerów.

Cd kostiumow - zwyczajnie zwiekszymy ich czas i wszystko sie wyrowna.

W takim przypadku jaki jest sens grać postacią magiczną skoro da się wyciągnąć 90% na magie? BM i szaman będzie pewnie tylko z hitów bił bo po 1,5k ze skilla się za bardzo nie opłaca.

Opublikowano

W takim przypadku jaki jest sens grać postacią magiczną skoro da się wyciągnąć 90% na magie? BM i szaman będzie pewnie tylko z hitów bił bo po 1,5k ze skilla się za bardzo nie opłaca.

Dobra jak juz jest wierzchowiec do pvp to sherer powiedz mi jak mam na niego wejsc i zejsc zeby nie zeszla pieczec? bo ja akurat nie wiem a niektorzy wiedzac a skoro on do pvp to mozesz smialo mi odpowiedziec czekam :)

Opublikowano

Dobra jak juz jest wierzchowiec do pvp to sherer powiedz mi jak mam na niego wejsc i zejsc zeby nie zeszla pieczec? bo ja akurat nie wiem a niektorzy wiedzac a skoro on do pvp to mozesz smialo mi odpowiedziec czekam :)

Musisz miec full eq i pasc z wierzchem.

Opublikowano

Jak masz pieczec zalozona to musisz miec full eq (inaczej pieczec wroci do pustego miejsca).

haha i to jest wierzchowiec do pvp?

Stary ja cie za spoko goscia uwazalem a ty nie potrafisz buga usunac i takie glupoty wypisujesz? hah no stary teraz to se przegioles..

Nie wiem jak wy chcecie miec graczy robic cos takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...