Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja peirdole zero balansu klas pozatym jak kazdy niby ma po 10 odporosci bo usuneliscie inne bony cyz cos to jakim cudem ku rwa w niektorych bije po 4k w atrczy i broni nie robcie sobie jaj wystarczy ze nie bedziesz mial tarczy i kazdy na skila sciaga bijesz sie w tarczy na ninje z ninja podchodzi woj skil i cie nie ma bm nie do ubicia szamani za mocne dmg zeby heler lal wiecej niz ja duchowym to masakra . wywala kanaly na dungeon sie buguje .dalej 0 info o broni.

5sc6.jpg

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Expiąc co chwile mnie wywala, nigdy wcześniej tego nie było ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mam pytanie, po co się bawicie balansem postaci skoro połowa ludzi ma zbugowanego biologa lub inne misje. Niektórzy z full eq itd. mają po 320 na ludzi a inni 270-280.

Pierwsze co powinniście zrobić to posprawdzać i odbugować biologa i inne misje fabularne.

Ten nowy set broni który został dodany dropi gdzieś? Bo z tego co widziałem to broni na 240lvl nie da się dalej przerobić.

Opublikowano

WIec tak, serwer jest na max tydzien.... rzeczy do poprawy jest sporo i graczy rowniez z serwera ubywa bo widac w grze duzo osob zamienia/sprzedaje eq. -.-

@EDIT.

Dodam jeszcze ze is strasznie duzo "daje"

Fryz - 10 % na ludzi
Bojownik - 15 % na ludzi
Pet - 20 % na ludzi

Tak wiem, mozna kupowac to od graczy ale gracze chca ulepy i to nie malo, wiec zeby kupic sobie cos trzeba strasznie duzo tych ulep nadropic zeby sobie cos zafundowac ^_^.

00381637475378013724.png
Opublikowano

WIec tak, serwer jest na max tydzien.... rzeczy do poprawy jest sporo i graczy rowniez z serwera ubywa bo widac w grze duzo osob zamienia/sprzedaje eq. -.-

@EDIT.

Dodam jeszcze ze is strasznie duzo "daje"

Fryz - 10 % na ludzi

Bojownik - 15 % na ludzi

Pet - 20 % na ludzi

Tak wiem, mozna kupowac to od graczy ale gracze chca ulepy i to nie malo, wiec zeby kupic sobie cos trzeba strasznie duzo tych ulep nadropic zeby sobie cos zafundowac ^_^.

Nie rozumiem po co wymieniać ulepszacze za rzeczy z is skoro można bugować sm? <lol2>

Opublikowano

Jestem za resetem. Ale proszę.. zmieńcie wygląd ulepek i podłoża miast bo jest to strasznie oczojebne a ulepki jak i bronie wyglądają jak z GTA.. (paintowe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...