Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha i to jest wierzchowiec do pvp?

Stary ja cie za spoko goscia uwazalem a ty nie potrafisz buga usunac i takie glupoty wypisujesz? hah no stary teraz to se przegioles..

Nie wiem jak wy chcecie miec graczy robic cos takiego.

No dobrze, skoro uwazacie to za buga to to usuniemy.

Dochodzily nas sluchy iz taka sytuacja nie jest bledem, lecz w takim razie nie widze przeciwskazan do usuniecia go.

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze, skoro uwazacie to za buga to to usuniemy.

Dochodzily nas sluchy iz taka sytuacja nie jest bledem, lecz w takim razie nie widze przeciwskazan do usuniecia go.

Nie widzisz w tym nic dziwnego jak z tym czym sura bm wali po 1k z skila? a bez tego po 4? jak juz wiekszosc pisala to usuncie sure wgl z serwa zostawcie tylko woja bo dla niego ten serwer jest zrobiony...

Kostiumy sa na czas tak te za 40zl z is ktore daja 7kpz ? a te kostiumy yt co daja 15k pz co dostaja ludzie co film na yt wrzuca tez dales na czas? czy tylko te za realna kase bo sie nie zgadzala?

Opublikowano

Nie widzisz w tym nic dziwnego jak z tym czym sura bm wali po 1k z skila? a bez tego po 4? jak juz wiekszosc pisala to usuncie sure wgl z serwa zostawcie tylko woja bo dla niego ten serwer jest zrobiony...

Nie ja balansowalem skille. Ta wciaz robi mastick i ufam ze w koncu to zbalansuje.

Opublikowano

Nie ja balansowalem skille. Ta wciaz robi mastick i ufam ze w koncu to zbalansuje.

Wkoncu? co ma zbalansowac tlumaczylismy mu wczoraj na ts chyba w 20 ze jest za duzo abs na magie i nawet jak da 5000 luda do broni bm to i tak nic nie zrobi...

Wiec nie wiem co wy chcecie zrobic tylko pogarszacie sytuacje co aktualizacja ktos odchodzi zamiast dochodzic...

Daliscie drop broni exp na 240lv na 2 godziny i go usuneliscie jak teraz my mamy je wydropic? no wlasnie przez to odeszli gracze dzis odeszlo tez sporo i wymienia eq tu za eq invo... przez to ze daliscie kostiumy i fryzurki na czas.

Ja od startu z wami jestem a raczej bylem bo juz niestesty na serwer w 80% nie wejde chyba ze wkoncu cos zrobicie dla graczy a nie to co sie ewam podoba bo nie na tym serwer polega.

I widze ze troche tu spamimy wiec jak masz tyle czasu by odpisywac mi to moze wejdziemy na ts i tam to sobie wyjasnimy? Bedzie szybciej i jasniej.

Opublikowano

Tłumaczyliście, ale spałem przecież i od rana nad tym siedze na TESTOWYM serwerze. Spokojnie, będzie przerwa - będzie zmiana!

ex

Opublikowano

Tłumaczyliście, ale spałem przecież i od rana nad tym siedze na TESTOWYM serwerze. Spokojnie, będzie przerwa - będzie zmiana!

Ja nic nie mówie ale skoro nie było tego robionego to po co była p 22 przerwa? 2 godzinna ?

Opublikowano

Cały czas nad tym pracujemy, ale poza tym mamy tez pare innych rzeczy, przenieśliśmy się na nowszy silnik i przerwa miała wyeliminować to czego nie wyłapały próby :)

ex

Opublikowano

Cały czas nad tym pracujemy, ale poza tym mamy tez pare innych rzeczy, przenieśliśmy się na nowszy silnik i przerwa miała wyeliminować to czego nie wyłapały próby :)

odpowiedz mi na pytanie co do tego wachlarza, bo mialem 21 um teraz od 2 godzin mixuje ....

Opublikowano

odpowiedz mi na pytanie co do tego wachlarza, bo mialem 21 um teraz od 2 godzin mixuje ....

omb bo te bronie zostaly zmienione do expa za duzo osob zrobilo po 5 klasowe w tym ja by teraz nowe bronie dropily...

Tak wiec te zostaja do expa a nowe bronie do pvp zostana dodane lecz bedzie sie ulepszalo je z tych na 240 co sie je robilo np z boja itp.

Mastick zmienicie znow na te kosiumy stale i fryzury? bo mowie Ci duzo graczy odejdzie w tym ja bo nie bede co miesiac wysylal kasy na kostium i fryz.

Opublikowano

omb bo te bronie zostaly zmienione do expa za duzo osob zrobilo po 5 klasowe w tym ja by teraz nowe bronie dropily...

Tak wiec te zostaja do expa a nowe bronie do pvp zostana dodane lecz bedzie sie ulepszalo je z tych na 240 co sie je robilo np z boja itp.

Mastick zmienicie znow na te kosiumy stale i fryzury? bo mowie Ci duzo graczy odejdzie w tym ja bo nie bede co miesiac wysylal kasy na kostium i fryz.

Pojdziemy na kompromis i wymyslimy cos :)

Np zwiekszymy ich czas do 90 dni, badz dodamy rowniez czasowe (te zmienimy na stale), ktorych bonusy beda wieksze.

Wszystko da sie rozwiazac bez nerwow ;)

Opublikowano

Pojdziemy na kompromis i wymyslimy cos :)

Np zwiekszymy ich czas do 90 dni, badz dodamy rowniez czasowe (te zmienimy na stale), ktorych bonusy beda wieksze.

Wszystko da sie rozwiazac bez nerwow ;)

moim zdaniem tak:

zostawcie bojownika na stale

a te olimpijskie czasowe.

kiedy bedzie ten update z 255 lvl?

bo na 240 sie nudzi ;/

Opublikowano

moim zdaniem tak:

zostawcie bojownika na stale

a te olimpijskie czasowe.

kiedy bedzie ten update z 255 lvl?

bo na 240 sie nudzi ;/

Dokładnie tak by mogło być.

Bo te eventowe sa z dropu to niech beda na czas.

A za bojownika sie placi i to nie tanio wiec niech zostanie na stałe fryzurki najlepiej też.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dokładnie tak by mogło być.

Bo te eventowe sa z dropu to niech beda na czas.

A za bojownika sie placi i to nie tanio wiec niech zostanie na stałe fryzurki najlepiej też.

Pozdrawiam.

Podjelismy decyzje i bojownik bedzie stalym kostiumem :)

Organizujemy takze rekrutacje na rozne funkcje, dlatego goraco zapraszamy do zglaszania kandydatur.

Opublikowano

wkurwia mnie tylko to ze w av2 sie da expic jedynie z buffem ale takto to spoko

No nie wiem... Ja full eq exp dawałem radę na luzie.

Tak w ogóle to serwer jest znakomity, przyjemny exp, b. dobra administracja i tak dalej =>

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

0624 22:12:30940 :: Pack/root: Pack file does not exist
0624 22:12:00013 :: RunMain Error

Co z tym waszym klientem binka mi sie nie chce otworzyc i wrusa ma?

Kazduś.... 

Opublikowano

Podjelismy decyzje i bojownik bedzie stalym kostiumem :)

Organizujemy takze rekrutacje na rozne funkcje, dlatego goraco zapraszamy do zglaszania kandydatur.

na forum czy gdzie?

na jakie funkcje?

nie moge znaleźc info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...