Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na GM powinna byc zlozona u mnie. Czy to na mpc w prywatnej wiadomosci, czy to w grze czy moze na teamspeaku (jestem w godzinach wieczornych). Jesli byscie weszli i porozmawiali jak ludzie, a nie wypisywali to tutaj to zajalbym sie ta sprawa osobiscie. Jednak nikt sie z tym do mnie nie udaje.

Pisanie tutaj na pewno nic nie zmieni a jedynie odstrasza graczy od srv w ktory wlozylismy sporo pracy.

Tak jak mowilem - masz jakies watpliwosci, problemy czy podejrzenia to kontaktujesz sie prywatnie ze mna.

Ja Ci pisałem w grze na PW.

To powiedziałeś tylko że zablokowałeśmu wywalanie itemów i to koniec sprawy..

I to ma być koniec sprawy?

A co z gildia " Topka " która ma całe eq na max lv bo dostała ulepki od coriego itemy z is itp?

A no właśnie i Wy tym chcecie graczy przyciagnac ze jedna gildia jest farowyzowana tak ?

Powodzenia.

I te wasze straszenie tak jak mi cori na ts napisał " jeszcze raz powiesz że ja komuś coś dałem to dostaniesz perma " smieszny człowiek.

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja Ci pisałem w grze na PW.

To powiedziałeś tylko że zablokowałeśmu wywalanie itemów i to koniec sprawy..

I to ma być koniec sprawy?

A co z gildia " Topka " która ma całe eq na max lv bo dostała ulepki od coriego itemy z is itp?

A no właśnie i Wy tym chcecie graczy przyciagnac ze jedna gildia jest farowyzowana tak ?

Powodzenia.

I te wasze straszenie tak jak mi cori na ts napisał " jeszcze raz powiesz że ja komuś coś dałem to dostaniesz perma " smieszny człowiek.

Napisales i podjalem dzialanie. Nie moge nikogo oskarzyc bez jasnych i klarownych dowod (podobnie jak u graczy ktorych nie banujemy za nic).

Piszesz takie rzeczy ale nie masz nawet ss rozmowy, nagrania czegokolwiek. Mowilem, zajme sie kazda sprawa do ktorej mam jakikolwiek punkt zaczepienia.

Opublikowano

Napisales i podjalem dzialanie. Nie moge nikogo oskarzyc bez jasnych i klarownych dowod (podobnie jak u graczy ktorych nie banujemy za nic).

Piszesz takie rzeczy ale nie masz nawet ss rozmowy, nagrania czegokolwiek. Mowilem, zajme sie kazda sprawa do ktorej mam jakikolwiek punkt zaczepienia.

Trudno sprawdzić logi? Bo nie sądzę.

Opublikowano

Napraw te walone zmienianie hasła bo nie można zmienić hasła na stronie ani przypomnieć..

Można zmieniać, sam sprawdzałem :)

Co do forum, dziś nad nim pracuję bo przyznam szczerze że nie potrafiłem na poprzednim się odnaleźć, obecne będzie o wiele bardziej przejrzyste - i będziemy w 100% otwarci na wasze propozycje/problemy itd. :)

ex

Opublikowano

Bardzo polecam jedyny serwer w ktorym mi sie chchialo expic admini sie staraja mniej lub bardziej ale przyda sie dobra reklama bo jednak mimo podkreconego licznika (2x) gralo na poczatku te 1k osob co oznaczalo 500 to i tak duzo jedynie o co moge sie przywalic to to ze podobna gildia dostala ulepki bo te lamy maja bojowniki i fryzury z isa nawet na 1 lvlach do bonowania eq kazdy ful eq ful is .( skad wiem ze licznik podkrecony ? a w tym ze nigdy licznik nie pokazuje liczb nieparzystych tylko parzyste czyli zawsze x2) zadbajcie  o reklame a bedzie naprawde spoko 

5sc6.jpg

Opublikowano

Chętnie zagrałbym na serwerze, lecz strasznie odpychają zbroje i bronie.. planujecie zmiane ich? Ulepki tak samo, strasznie "fantastyczne".

W ile wbiję max level?

Jak z EQ?

Opublikowano

polecam fajnie sie gra mozesz kupic kositum bojownika ktory zakryje zbrojke a bronie jakie sa takie sa mi osobiscie sie nero podoba 2 reka na 240 wiesz potem moga byc zwiekszanie lvli i eq to bedzie co innego o eq nie trudno tylko musisz posiedziec nad diamentami lub potem dropisz pierscienie i wymieniasz lub odpalasz bsa w m1 i za 1 item perf masz 30 diaxow  lvl ez nie problem jak sa raty to ladnie leci masz do 100 latwo idziesz na ziny to 104-105 7 % za spota od 105 do 120 godzina od 120 do 145 okolo 4 godziny najgorzej od 140 expic od 145 do 180 leci kosmicznie szybko dalej nie wiem ale tez szybko strasznie bo ludzie na samym pdku wbijaja przedzial lvlowy mysle ze jak ogarniasz to w tydzien masz eq i lvl ale ostro nawalac musisz z 5-7godzin dziennie .. Malo ludzi ale z Toba jeszcze wiecej polecam Wpka jakos mi sie zdaje ze ma pompe na 240 lvlu 

5sc6.jpg

Opublikowano

polecam fajnie sie gra mozesz kupic kositum bojownika ktory zakryje zbrojke a bronie jakie sa takie sa mi osobiscie sie nero podoba 2 reka na 240 wiesz potem moga byc zwiekszanie lvli i eq to bedzie co innego o eq nie trudno tylko musisz posiedziec nad diamentami lub potem dropisz pierscienie i wymieniasz lub odpalasz bsa w m1 i za 1 item perf masz 30 diaxow  lvl ez nie problem jak sa raty to ladnie leci masz do 100 latwo idziesz na ziny to 104-105 7 % za spota od 105 do 120 godzina od 120 do 145 okolo 4 godziny najgorzej od 140 expic od 145 do 180 leci kosmicznie szybko dalej nie wiem ale tez szybko strasznie bo ludzie na samym pdku wbijaja przedzial lvlowy mysle ze jak ogarniasz to w tydzien masz eq i lvl ale ostro nawalac musisz z 5-7godzin dziennie .. Malo ludzi ale z Toba jeszcze wiecej polecam Wpka jakos mi sie zdaje ze ma pompe na 240 lvlu 

Dziękujemy za miłe opinie :)

Niedługo zaczniemy plan współpracy z nami oraz wprowadzimy profity dla graczy którzy powrócą i dla tych którzy są nam "wierni".

Planujemy również rozbudować reklame i zacząć poważnie wprowadzać pomniejsze i większe eventy (bardziej rozbudowane niż ten na dzień dziecka).

Już niedługo OX z ciekawymi nagrodami :)

Śledźcie naszego FB, zapowiedz lub strone.

Opublikowano

Można zmieniać, sam sprawdzałem :)

Co do forum, dziś nad nim pracuję bo przyznam szczerze że nie potrafiłem na poprzednim się odnaleźć, obecne będzie o wiele bardziej przejrzyste - i będziemy w 100% otwarci na wasze propozycje/problemy itd. :)

jakoś ja nie moge zmienić.. wyskakuje mi niepoprawne stare hasło a wpisuje wszystko dobrze ...

Opublikowano

I dziś już bez ŻADNYCH wymówek:

18:30, EVENT ZUO

Oj stary... 

Dla ciebie zuo to wjebanie na mapke pare tysi riperów, zółwi i królowych pajakow z ktorych nic nie dropi?

Jak tak to powodzenia bo juz prawie nikt tam nie gra w Ty zamiast zająć się bugami to robisz " zuo " z którego nikt nie ma nic z ulepek ani nic podobnego.

Jestem z wami od startu ale :

- Same bugi

- Źle ustawiony balans klas.

- Niedostosowany drop.

- Faworyzowanie kolegów ([GM]Cori rozdający ulepszacze gildi topka)

- I wiele więcej...

A wy nic nie poprawiacie ;/

Powodzenia.

Opublikowano

Oj stary...

Dla ciebie zuo to wjebanie na mapke pare tysi riperów, zółwi i królowych pajakow z ktorych nic nie dropi?

Jak tak to powodzenia bo juz prawie nikt tam nie gra w Ty zamiast zająć się bugami to robisz " zuo " z którego nikt nie ma nic z ulepek ani nic podobnego.

Jestem z wami od startu ale :

- Same bugi

- Źle ustawiony balans klas.

- Niedostosowany drop.

- Faworyzowanie kolegów ([GM]Cori rozdający ulepszacze gildi topka)

- I wiele więcej...

A wy nic nie poprawiacie ;/

Powodzenia.

My nic nie poprawiamy? Co 1-2 dni sa updaty. Gdzie bugi? Gdzie i jakie bugi? Przeciez 3/4 jest naprawione a pomniejsze usuwane na dniach. Sprawa corriego i gildii zajalem sie juz. Niedostosowany drop? No prosze Cie, to medium-easy.. Czesc ulepszaczy trudniej jest uzyskac.

Cd balansu klas to wymaga troche czasu od nas ale wciaz pracujemy

Pozdrawiam.

Opublikowano

My nic nie poprawiamy? Co 1-2 dni sa updaty. Gdzie bugi? Gdzie i jakie bugi? Przeciez 3/4 jest naprawione a pomniejsze usuwane na dniach. Sprawa corriego i gildii zajalem sie juz. Niedostosowany drop? No prosze Cie, to medium-easy.. Czesc ulepszaczy trudniej jest uzyskac.

Pozdrawiam.

heh co z tego , że sie staracie skoro coraz mniej graczy

Opublikowano

Pozdrawiam.

Gdzie bugi?

A to że biolog i jego drop +200 pobugowany?

A to że wszystkie dungeony pobugowane?

A to że helm daje po 25 % abs na klasy a zbroja tylko 20? 

mam wymieniac dalej?

A te update co wy robicie to smiech na sali...

Ze kd mozna wyjac no normalnie padne albo ze dodali bon do kosiumu haha ;D

Drop niedostosowany ...

na glupia zbroje ktora nie jest na max lv trzeba okolo 350 pierscionkow.

A z 1 metka dropi 1 i to jeszcze nie zawsze, nawet z rekawica.

Zajales sie juz ta sprawa coriego tak?

A co z tego powiedz? skoro czesc ulepek ktore on rozdal/wywalil zostala juz rozniesiona po serwie bo gildia topka sie rozpada i wymienia eq? oni daja tutaj za eq na invori...

Miales zmienic drop pierscionkow chociaz troszke go poprawic przeciez to 5min roboty to tez Ci się nie chce.

Mówiłem juz ze jestem z wami od poczatku ale chyba zakoncze to.

Bo moze cos tam robicie ale zrozum ze lepiej by bylo gdybys raz zrobil cos o co ja lub ludzie z serwera prosza.

Mi obiecales 2 dni temu jak i dzisiaj powiekszyc drop tych pierscionkow.

I co dalej nie.

Poczekam do polnocy czy to zrobisz bo jak mowilem to 5min roboty.

Jezeli nie to ja odchodze.

Wiem ze masz to w dupie bo pewnie myslisz ze ja to tylko jeden gracz, ale zapamietaj ze juz jest coraz mniej graczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gdzie bugi?

A to że biolog i jego drop +200 pobugowany?

A to że wszystkie dungeony pobugowane?

A to że helm daje po 25 % abs na klasy a zbroja tylko 20? 

mam wymieniac dalej?

A te update co wy robicie to smiech na sali...

Ze kd mozna wyjac no normalnie padne albo ze dodali bon do kosiumu haha ;D

Drop niedostosowany ...

na glupia zbroje ktora nie jest na max lv trzeba okolo 350 pierscionkow.

A z 1 metka dropi 1 i to jeszcze nie zawsze, nawet z rekawica.

Zajales sie juz ta sprawa coriego tak?

A co z tego powiedz? skoro czesc ulepek ktore on rozdal/wywalil zostala juz rozniesiona po serwie bo gildia topka sie rozpada i wymienia eq? oni daja tutaj za eq na invori...

Miales zmienic drop pierscionkow chociaz troszke go poprawic przeciez to 5min roboty to tez Ci się nie chce.

Mówiłem juz ze jestem z wami od poczatku ale chyba zakoncze to.

Bo moze cos tam robicie ale zrozum ze lepiej by bylo gdybys raz zrobil cos o co ja lub ludzie z serwera prosza.

Mi obiecales 2 dni temu jak i dzisiaj powiekszyc drop tych pierscionkow.

I co dalej nie.

Poczekam do polnocy czy to zrobisz bo jak mowilem to 5min roboty.

Jezeli nie to ja odchodze.

Wiem ze masz to w dupie bo pewnie myslisz ze ja to tylko jeden gracz, ale zapamietaj ze juz jest coraz mniej graczy.

Pozdrawiam.

Cześć. Zwiększyłem ilość Pierścionków jak obiecałem (z punktu widzenia gracza to lepiej, jesli dropi ich 10 zamiast 1). Codziennie staram się wprowadzić zmiane lub coś poprawić.

Na jutro planujemy większy update związany z bugami własnie od graczy - m.in poprawimy łuki i sztylety, zmienimy bony w przedmiotach, wgramy nowe kd i rossy i wiele wiele więcej.

Cd dungów i innych bugów które znajdujesz - pisz na forum albo do mnie na pw.

W sprawie Corriego i gildii do jutra zajmie mi sprawdzenie wszystkiego.

Doceniamy wszyscy że jesteś z nami od początku.

Opublikowano

Cześć. Zwiększyłem ilość Pierścionków jak obiecałem (z punktu widzenia gracza to lepiej, jesli dropi ich 10 zamiast 1). Codziennie staram się wprowadzić zmiane lub coś poprawić.

Na jutro planujemy większy update związany z bugami własnie od graczy - m.in poprawimy łuki i sztylety, zmienimy bony w przedmiotach, wgramy nowe kd i rossy i wiele wiele więcej.

Cd dungów i innych bugów które znajdujesz - pisz na forum albo do mnie na pw.

W sprawie Corriego i gildii do jutra zajmie mi sprawdzenie wszystkiego.

Doceniamy wszyscy że jesteś z nami od początku.

Ok dziękuje że się tym zajołęs.

I widzisz odrazu lepiej.

Pozdrawiam.

PS. niektorzy spamia ze zmianki po 200kk ale nie zmieniaj tego na wiekszym lv nie ma co z brylkami juz robic.

Opublikowano

+ nie działa zmiana hasła! + nie dochodzi e-mail aktywujący z forum

Literówka się zdarzyła :)

Zmianki kosztują normalnie 15kk.

chyba na innym serwie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...