Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększcie drop piłek jakbyście mogli, bo widzę że nie tylko ja zauwazylem ze dzisiaj lecą gorzej. 

+ dla urozmaicenia gry na wyższym lvlu moglibyście wprowadzić jakąś arenę pvp z rankingiem pvp i jakimiś punktami za nie :)

Opublikowano

Zwiększcie drop piłek jakbyście mogli, bo widzę że nie tylko ja zauwazylem ze dzisiaj lecą gorzej. 

+ dla urozmaicenia gry na wyższym lvlu moglibyście wprowadzić jakąś arenę pvp z rankingiem pvp i jakimiś punktami za nie :)

Arena jest u kapitana dostępna :rolleyes:

ex

Opublikowano

Jeden z niewielu serwerów na którym OX się w pełni udał i nikt nie narzekał. Również ciekawa tematyka tego eventu o Mundialu. Wielki + dla administracji :D

Opublikowano

Możecie powiedzieć jakiś dobry sposób zarobku na 130 lvl ? 700kk które do tej pory uzbierałem poszło na bonowanie i nadal ponad pół eq do zrobienia, a hajsu nie ma ;/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wczoraj wyszedł nam ładny OX, aż 4 rundy ^^

Dziś pojawi się aktualizacja, dotknie ona wielu rzeczy (najważniejsze wojny, pety itd. :))

ex

Opublikowano

odswiezam,

aktualnie aktywowane sa raty 200%! zapraszam do gry!

Raty dali dlatego ponieważ miałą być wielka aktualizacja itp a nic z tego nie wyszło tylko niektórym poznikało eq i ulepki tak jak mi napisałem to już adminowi i zobaczymy czy to odzyskam dam edita jak sie potoczyły losy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to teraz tak misje pobugowane kto wie jak to to wykorzystal wp dostaje po 4k duchowym w tarczy i eq na 240 perf a bije sam po 8k zmienjszony drop pilek zmienjszenie dropu z metkow szkatulek i pierscieni z pilek lecialo czesniej po 5 pierscieni tera chyba po 3 zmienjszenie dropu peirscieni z szkatulek z 40 na 3 zly balans klas jakies glupie ceny w ise wczesniej fryz byl za 100 sm potem za 102 tera 124 zeby kupic fryz trzeba wiecej doladowac . jak sie zabijesz z odbicia to nic nie mozesz zrobic . na serwerze nie ma 600 graczy

5sc6.jpg

Opublikowano

No to teraz tak misje pobugowane kto wie jak to to wykorzystal wp dostaje po 4k duchowym w tarczy i eq na 240 perf a bije sam po 8k zmienjszony drop pilek zmienjszenie dropu z metkow szkatulek i pierscieni z pilek lecialo czesniej po 5 pierscieni tera chyba po 3 zmienjszenie dropu peirscieni z szkatulek z 40 na 3 zly balans klas jakies glupie ceny w ise wczesniej fryz byl za 100 sm potem za 102 tera 124 zeby kupic fryz trzeba wiecej doladowac . jak sie zabijesz z odbicia to nic nie mozesz zrobic . na serwerze nie ma 600 graczy

potwierdzam ja akurat gram Mentalem i bm'em i bm calkowicie dmg ma zje..

A co do wp tez zauwazylem ze wp gdzie jego atutem sa hity wali mojemu bm'owi w ful is eq misje itp po 24k z skila a ja bm'em mu po 4k z kryta to jest smiech oczywiscie mam all is all eq all misje wszystko perf.

Ogólnie serwer jest zajebisty, ale administracja 1 naprawia a 5 rzeczy zjebie tak wiec jest coraz gorzej.

Pozdrawiam i mam nadzieje ze wkoncu sie za to wezniecie.

Wczoraj miala byc mega aktualizacja wyszlo jak wyszlo zostalo dodane tylko 1 zbugowanny dung i eq poznikalo niektorym.

Opublikowano

ja gram healerem i gra sie całkiem spoko, mam 145 lvl już.

zapraszam na serwer, warto pograc.

jeszcze zwiekszyla sie liczba garczy z 300 do 600

Opublikowano

ja gram healerem i gra sie całkiem spoko, mam 145 lvl już.

zapraszam na serwer, warto pograc.

jeszcze zwiekszyla sie liczba garczy z 300 do 600

Licznik podkrecony 2x 

Wiesz skad wiem?

Zawsze ale to zawsze jest na koncu np 0/2/4/6/8/

nigdy nie ma nieparzystej liczby.

Czyli np teraz 682 : 2 : 341 tyle graczy jest na serwie.

Opublikowano

Licznik podkrecony 2x 

Wiesz skad wiem?

Zawsze ale to zawsze jest na koncu np 0/2/4/6/8/

nigdy nie ma nieparzystej liczby.

Czyli np teraz 682 : 2 : 341 tyle graczy jest na serwie.

Według mnie przesadzasz że jest podkręcony o 2x. Niech administracja wstawi ss z gry ile osób siedzi na danym CH i będzie po sprawie ;d

Opublikowano

juz pisalem ze licznik byl 2x bo w zadnym innym wypadku nie bedzie nieparzystch liczb mimo to i tak fajnie sie gra bo w m1 zawsze jest sie  zkim pobic podobno ma byc reklama nie chce tu hejtowac bo naprawde kozacki serwer sam wbilem 240 4 atrcze eq na 240 is bez nwoego peta ale fajnie sie gra ale jak ja wchodze i bije po 4.5kduchowym w wpka to odechciewa sie grac powaznie pisze ludzie pobugowali misje i tera jest zenada 

5sc6.jpg

Opublikowano

"200 Poziom - Smoczy Certyfikat X100. Nagrody: 10% obrony na wszystkie klasy, 100.000.000 Yang."

Mam pytanie, czemu jak zrobiłem tą ostatnią misje u biologa zamiast obrony dostałem silny przeciwko? Dodam że misję tą robiłem już dość dawno.

To błąd w tekście czy co? Zostanie to naprawione?

Opublikowano

"200 Poziom - Smoczy Certyfikat X100. Nagrody: 10% obrony na wszystkie klasy, 100.000.000 Yang."

Mam pytanie, czemu jak zrobiłem tą ostatnią misje u biologa zamiast obrony dostałem silny przeciwko? Dodam że misję tą robiłem już dość dawno.

To błąd w tekście czy co? Zostanie to naprawione?

BO tak pisze z tego co ja zauwazylem, ale polowa serwa robila ta misje po 4/5 razy bo im sie pobugowalo i np wali sei w nich na 240lv full is ful perf eq misje itp po 4k kryt itp i watpie ze administracja cos z tym zrobi jak dla mnie serwer juz upadl a szkoda gram od poczatku i jeszcze mam nadzieje ze cos zrobia ale watpie ;/

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzisiejszy changelog (lista zmian) po konserwacji :)

- W IS, w zakładce "Dodaktowe Bonusy" pojawił sie Pierścień Doświadczenia na 7 dni
 - Wprowadziliśmy nowy DUNGEON, pod nazwą: Labirynt Więźnia. Jest on jednym z najciekawszych i najtrudniejszych na serwerze
 - Max status to teraz 125

- Wprowadziliśmy nowy set broni (więcej informacji w grze, póki co to tajemnica
 - Balans Sury oraz Szamana, ich damage został podwyższony i opinie póki co są pozytywne
 - Kostiumy eventowe sa czasowe, wyeliminuje to cały serwer chodzący w kostiumach ;)
 - Pety startowe również są czasowe
 - Poprawiona tabelka bonusów
 - Pety znikają po handlu pieczęcią

Zdradzę wam, że wielkimi krokami zbliżamy się do aktualizacji do poziomu 255 :) Pozdrawiam

ex

Opublikowano

Dzisiejszy changelog (lista zmian) po konserwacji :)

- W IS, w zakładce "Dodaktowe Bonusy" pojawił sie Pierścień Doświadczenia na 7 dni

- Wprowadziliśmy nowy DUNGEON, pod nazwą: Labirynt Więźnia. Jest on jednym z najciekawszych i najtrudniejszych na serwerze

- Max status to teraz 125

- Wprowadziliśmy nowy set broni (więcej informacji w grze, póki co to tajemnica

- Balans Sury oraz Szamana, ich damage został podwyższony i opinie póki co są pozytywne

- Kostiumy eventowe sa czasowe, wyeliminuje to cały serwer chodzący w kostiumach ;)

- Pety startowe również są czasowe

- Poprawiona tabelka bonusów

- Pety znikają po handlu pieczęcią

Zdradzę wam, że wielkimi krokami zbliżamy się do aktualizacji do poziomu 255 :) Pozdrawiam

K***a, to ja tu nie śpie od 2 dni i napierdalam maxa - wbiłem ten 240 tak o 3 nad ranem dziś.

A Wy 255 -.-, dajcie sie nacieszyc maxem xD.

konserwacja pozyteczna, wielki + dla was

zapraszam na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...