Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje mi sie, aby bylo tyle graczy na liczniku. O 8-9 rano gdzie kazdy w szkole ponad 100-200 osob.

Server naprawde przyjemny tylko slaba reklama, a szkoda. Bo server gdyby mial reklame to by byl na "tej liscie polskich serverow ala " top "

Jak ktos chce to oddam konto mentala ponad 125 lvl z 50 brylek i ponad 400 pilek pisac pw

Co do tego, że serwer byłby topowy gdyby było jeszcze więcej graczy to się w pełni zgodzę, ale źle nie jest, pvp jest z kim brać, na czacie ciągle ktoś pisze i tak jak mówie graczy przybywa.

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tego, że serwer byłby topowy gdyby było jeszcze więcej graczy to się w pełni zgodzę, ale źle nie jest, pvp jest z kim brać, na czacie ciągle ktoś pisze i tak jak mówie graczy przybywa.

I dodatkowo już w ciągu tego weekendu pojawią się filmy od 3 youtuberów (z wieloma subskrybcjami). Z czego 2 przeprowadzi pełnoprawną serię z serwera :)

ex

Opublikowano

Widzę serwer warty grania, lecz ja nie mam jak ;c Pomoże ktoś i zrobi launchera do Asine.pl? Jak ktoś zrobi to niech poda linka i napisze do jakiego priva najlepiej wkleić, bo trochę ich mam.

Opublikowano

Co jest z grą? Wywaliło mnie i teraz nie widzę nawet okna logowania bo jakiś błąd.

Opublikowano

pisali cos o jakiejś konserwacji, być może przez to tak jest, bo też to mam.

A nie wiesz do której jest?

Opublikowano

"Obecne problemy ze strona i clientem to konsekwencja ATAKU jaki dostajemy. Pracujemy nad tym."

Info z fejsa

Dokadnie tak jest. Atak na stronę jednocześnie blokuje włączenie clienta. Będziemy was informować na bieżąco i postaramy się jak najlepiej wam to wynagrodzić.

ex

Opublikowano

Słuchajcie, aby serwer wam DZIAŁAŁ musicie pobrać tą łatkę i wrzucić do folderu pack w cliencie:

http://www54.zippyshare.com/v/15230751/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/71f179e1fc027799c9d031a2f4cee99e5c8260ade95c8e6910a89160e8f4bf41/analysis/1403208296/

Po wrzuceniu włączamy patchera, będzie on stał w miejscu aż wyskoczy informacja o włączeniu bez aktualizacji.

Póki co to jedyna opcja jaka nam pozostaje, przepraszamy za utrudnienia.

P.S Jeśli ktoś ma problemy z wrzuceniem odpowiadamy na każde PW na naszym FanPage.

ex

Opublikowano

Wszystko wróciło już do normy, nasz człowiek poradził sobie w dosyć szybki sposób z tą sytuacją. Przepraszamy za utrudnienia, zapraszamy do gry gdzie dodamy 50% rat :)!

Pozdrawiamy

ex

Opublikowano

Po ddosie na strone wszystko znowu chodzi :)

Jako, że wcześniej nie zdążyłem tego zrobić, teraz daje changelog zmian:

- Naprawione metiny (wyzwania)
- Usunięcie przycisk "Pomoc"
- Usunięcie z m1 niepotrzebnych NPC
- Dodane nowe skyboxy (losowe, zależny od pory dnia)
- Dodane łączenie broszurek
- Możemy miec teraz jedna ksiege pomocy
- Dodany handel nowymi petami
- Naprawione kupowanie brylek

Nie rob wiochy i nie lajkuj mi postow cwoku xD
Opublikowano

Nie wiem czy tylko u mnie sie tak stalo czy u wszystkich ale po wlaczeniu metka wszystko jest ok po zalogowaniu zostaje tylko kursor nic wiecej nie ma postaci ani nic.

(gram tu od poczatku i wszystko bylo ok az wywalilo mnie z gry i dupa)]

Wiec prosze administracje o jaknajszybsze naprawienie tego bo dopiero co kliklem pierscien vip 6h zeby miec ten 2x exp i nie mam zamiaru tego stracic.

OK. Już wiem że sie to każdemu stało bo 4 kumpli ma to samo.

tak więc po naprawieniu tego prosze o zwrócenie mi pierscienia vip na 6 godzin.

Pozdrawiam.

Mój login  macie :)

Opublikowano

Gdyby nie ta ilość broni i zbroi na serwie to pewnie był zagrał. : ) Prócz tego wszystko wydaję się spoko także polecam i być może za jakiś czas się pojawię.

Opublikowano

Gdyby nie ta ilość broni i zbroi na serwie to pewnie był zagrał. : ) Prócz tego wszystko wydaję się spoko także polecam i być może za jakiś czas się pojawię.

Taka ilość broni jest niezbędna do 240 poziomu.

W kazdym razie zapraszamy ;)

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy zmniejszyliście drop piłek? Wczoraj przez 1h mialem ich okolo 60 i leciala około 1 na spot, a dziś przez 1h mam 28 i leci 1 na 3/4 spoty ;x jeśli tak, powiększcie jak wcześniej było :)

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy zmniejszyliście drop piłek? Wczoraj przez 1h mialem ich okolo 60 i leciala około 1 na spot, a dziś przez 1h mam 28 i leci 1 na 3/4 spoty ;x jeśli tak, powiększcie jak wcześniej było :)

Szansa na drop jest w rezultacie identyczna jak była wczoraj czy przedwczoraj :)

ex

Opublikowano

Ale wydaje mi się, że dziś leci ich dużo mniej. Czy to zależne jest od tego, że im wyższy lvl tym więcej tego leci, czy może rękawica na to nie dziala, czy zupelnie od czegos innego jest to zalezne? 

Opublikowano

Ale wydaje mi się, że dziś leci ich dużo mniej. Czy to zależne jest od tego, że im wyższy lvl tym więcej tego leci, czy może rękawica na to nie dziala, czy zupelnie od czegos innego jest to zalezne? 

Wiele czynników na to wpływa, rękawica, lvl, mapa itd. :)

ex

Opublikowano

Dziś o 20 ma być event OX także Ci którzy jeszcze nie zaczęli gry mają dziś świetną okazję by zdobyć nagrody z tego konkursu i zapewnic sobie lepszy start :)

Opublikowano

Strasznie niezbalansowany. Lvl się zbyt szybko wbija, drop ulepszaczy też dosyć dziwny, a o systemie ulepszania się nawet nie wypowiem, bo każdy wie jak to wygląda.

­1bc44ccb8f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...