Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Serwer jest genialny i dobrze zrobiony. Jedyny problem to reklama. Myślę, że gdy się postaracie to możecie mieć lekko te 900+ graczy online.

Cały czas się staramy i szukamy możliwości reklamy.

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale teraz to juz zjebaliscie.

Ja na 87 lvl mam ledwo 90kk ( wydalem na biologa ) a wy dajecie zmianki po 2kk ? Jak ja mam zarobic na te zmianki ? To ja nigdy nie wbije perf eq bo zawsze bedzie brakowac mi kasy. :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ale teraz to juz zjebaliscie.

Ja na 87 lvl mam ledwo 90kk ( wydalem na biologa ) a wy dajecie zmianki po 2kk ? Jak ja mam zarobic na te zmianki ? To ja nigdy nie wbije perf eq bo zawsze bedzie brakowac mi kasy. :)

Drop Yang zostal zwiekszony.

Opublikowano

Drop Yang zostal zwiekszony.

I co, ze drop yang zostal zwiekszony ? Jak nawet nie ma na czym tego hajsu zarobic. BS'a nie wlacze, bo nie mam kasy. Nie ma gdzie zarobic na malym lvlu

Dobra mniejsza

Server zrobiliscie tylko pod IS nie da sie nic kupic za brylki ( wymienilem za pilki ) bo kazdy chce za perfect itemsy TYLKO SM

rqhb6w.jpg

Nawet na 150 lvl nie bede mial tego perf eq bo nie bede mial skad wziasc kase na zmianki lub kase na perf itemki.

Kazdy chce perf itemki sprzedac tylko za SM.

Pogralem do 87 lvl i dziekuje za gre, nie ma co bo nawet nie ma jak sie wybic :)

Ponoc daliscie do nowego konta 500 SM ( nie wiem kiedy ) ludzie najebali sobie kont i teraz maja po 10k SM minimum :)

Server polecam tylko dla tych co wydaja hajsy na IS :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

I co, ze drop yang zostal zwiekszony ? Jak nawet nie ma na czym tego hajsu zarobic. BS'a nie wlacze, bo nie mam kasy. Nie ma gdzie zarobic na malym lvlu

Dobra mniejsza

Server zrobiliscie tylko pod IS nie da sie nic kupic za brylki ( wymienilem za pilki ) bo kazdy chce za perfect itemsy TYLKO SM

rqhb6w.jpg

Nawet na 150 lvl nie bede mial tego perf eq bo nie bede mial skad wziasc kase na zmianki lub kase na perf itemki.

Kazdy chce perf itemki sprzedac tylko za SM.

Pogralem do 87 lvl i dziekuje za gre, nie ma co bo nawet nie ma jak sie wybic :)

Ponoc daliscie do nowego konta 500 SM ( nie wiem kiedy ) ludzie najebali sobie kont i teraz maja po 10k SM minimum :)

Server polecam tylko dla tych co wydaja hajsy na IS :)

Wszystko co masz w isie, możesz zdobyć w grze (wyjątek stanowią kostiumy, pety i wierzchowce, które są jedynie w Item-Shopie).

Odnośnie dużej ilości SM w grze - będziemy to weryfikować kto i jak je zdobył.

Opublikowano

Wszystko co masz w isie, możesz zdobyć w grze (wyjątek stanowią kostiumy, pety i wierzchowce, które są jedynie w Item-Shopie).

Odnośnie dużej ilości SM w grze - będziemy to weryfikować kto i jak je zdobył.

SM za ulepki nikt nie chce wymieniac, za Brylki rowniez. To jak mam je zdobyc by kupic sobie eq? :)

"Odnośnie dużej ilości SM w grze - będziemy to weryfikować kto i jak je zdobył."

Sory ale to mnie teraz rozwalilo na lopatki. I co wam to da, ze "zweryfikujecie" to sobie ? zbanujecie 1 konto ? no dobra 2 ? Na jakiej podstawie ? Na podstawie handlu miedzy 30 postaciami ? Smiechlem.

Jak widac tego, ze jedyna waluta ktora jest na serverze to jest SM nie odwrocicie tego. Handel przedmiotami za SM zostanie dopoki server nie upadnie.

Po 2 smiem twierdzic, ze nic z tym nie zrobicie bo zaburzycie handel SM na ktorym trzepiecie niezla kase. Gdybyscie nie robili tego " eventu " ( nie pamietam bodajze 500 sm na konto ) to byscie teraz mieli mniejsza kase z IS.

Wiec i tak nawet jak ktos wbije ten 150 lvl to i tak nie dorobi sie pro eq, dlatego, ze sa tacy co nie maja hajsu a sa tacy ( min. ja ) ktorzy nie wydadza zlamanego grosza na serverze.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

SM za ulepki nikt nie chce wymieniac, za Brylki rowniez. To jak mam je zdobyc by kupic sobie eq? :)

"Odnośnie dużej ilości SM w grze - będziemy to weryfikować kto i jak je zdobył."

Sory ale to mnie teraz rozwalilo na lopatki. I co wam to da, ze "zweryfikujecie" to sobie ? zbanujecie 1 konto ? no dobra 2 ? Na jakiej podstawie ? Na podstawie handlu miedzy 30 postaciami ? Smiechlem.

Jak widac tego, ze jedyna waluta ktora jest na serverze to jest SM nie odwrocicie tego. Handel przedmiotami za SM zostanie dopoki server nie upadnie.

Po 2 smiem twierdzic, ze nic z tym nie zrobicie bo zaburzycie handel SM na ktorym trzepiecie niezla kase. Gdybyscie nie robili tego " eventu " ( nie pamietam bodajze 500 sm na konto ) to byscie teraz mieli mniejsza kase z IS.

Wiec i tak nawet jak ktos wbije ten 150 lvl to i tak nie dorobi sie pro eq, dlatego, ze sa tacy co nie maja hajsu a sa tacy ( min. ja ) ktorzy nie wydadza zlamanego grosza na serverze.

Dorobi, i jest wiele osób które nie wydają złamanego grosza a potrafią dzięki grze uzyskać wiele, wystarczy być osobą przedsiębiorczą i można wiele sobie załatwić.

Co do tej twojej "waluty w SM", juz zrobilismy krok w postaci usunięcia kuponów SM z IS, rozregulowanie jest na tyle małe, że szybko osiągniemy stabilizację :)

Administracja tak dobra, że od startu wojny nie działają :)

Specyficzna sytuacja, nad która dziś pracujemy, wcześniej nie dochodziły nas słuchy o żadnych bugach.

ex

Opublikowano

Dorobi, i jest wiele osób które nie wydają złamanego grosza a potrafią dzięki grze uzyskać wiele, wystarczy być osobą przedsiębiorczą i można wiele sobie załatwić.

Co do tej twojej "waluty w SM", juz zrobilismy krok w postaci usunięcia kuponów SM z IS, rozregulowanie jest na tyle małe, że szybko osiągniemy stabilizację :)

Specyficzna sytuacja, nad która dziś pracujemy, wcześniej nie dochodziły nas słuchy o żadnych bugach.

Kupony usuniete tylko czasowo :) Ale waluta SM w grze i tak nie zniknie. Ci co maja pokazna sumke na koncie tych SM i tak beda sie wymieniac :)

Sie okaze co to bedzie ;)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

daj spokoj kazdy sobie radzi ja nic nie wydalem a mam peta na luda 2 kositumy 10luda 5khp 2x bojownika i fryz na sure ludzie wystawiaja kamyki duchowe po 50kk i ludzie kupuja drop helmy na 41 po 500kk rob misje po 70kk  za misje ludzie wystawiaja sklepy ;zbeiram na dodania i zmianki; 1 item za 200kk i ktos cos zawsze kupi  pozatym robisz buty i naszyjnik je latwo zrobic perf i tez beirzesz smy i tak sie rozwijasz na tym gra polega  jedni kupia smy i maja latwiej a inni nie ale to nie znaczy ze nie mozna sie dorobic

5sc6.jpg

Opublikowano

Taaa nie dochodziły was słuchy ? 

80169627602173267240.jpg

dodam, że sherrer obiecał zająć się tym tego samego dnia :).

Kolejna beka to stroje bojownika za prawie 300sm, które dają 5k hp, kupiłem sobie taki a nagle event mundialowy i stroje które mają 10% luda i 5k PŻ . Wszystko robicie na odpierdol, tyle ode mnie

Opublikowano

Taaa nie dochodziły was słuchy ? 

80169627602173267240.jpg

dodam, że sherrer obiecał zająć się tym tego samego dnia :).

Kolejna beka to stroje bojownika za prawie 300sm, które dają 5k hp, kupiłem sobie taki a nagle event mundialowy i stroje które mają 10% luda i 5k PŻ . Wszystko robicie na odpierdol, tyle ode mnie

Obiecałem się tym zająć i w "połowie" działa. Mówiłem, że na dniach zostaną naprawione w 100%.

Opublikowano

No tak, wojny które polegają na tym, że : wchodzisz i ci się buguje postać to chyba nie to czego gracze oczekują no chyba, że liczycie na nietypowe fetysze graczy  :rolleyes:

Dodajmy, że sami już się gubicie w kłamstwach, Mastick mówi, że nikt nic nie zgłasza natomiast sherrer, że to naprawi ... Serwer na prawdę mi się podobał do czasu, aż nie zaczęliście olewać starych graczy którzy się namęczyli, połowa osób które odeszły są z samego startu :)

Opublikowano

No tak, wojny które polegają na tym, że : wchodzisz i ci się buguje postać to chyba nie to czego gracze oczekują no chyba, że liczycie na nietypowe fetysze graczy  :rolleyes:

Dodajmy, że sami już się gubicie w kłamstwach, Mastick mówi, że nikt nic nie zgłasza natomiast sherrer, że to naprawi ... Serwer na prawdę mi się podobał do czasu, aż nie zaczęliście olewać starych graczy którzy się namęczyli, połowa osób które odeszły są z samego startu :)

My nie kłamiemy, zazwyczaj się mijamy w informacjach (ja rozmawiam z jednym graczem, mastick z drugim i tak to wygląda).

Nie olewamy nikogo, obiecałem, że naprawie to naprawie.

Wszyscy, którym zbugowało postacie mogą je odbugować przez strone.

Opublikowano

Odniosłem sie do twojego postu, że nie naprawiliśmy od startu - i nie sprecyzowałem, chodziło o to, że podczas trwającej bety nikt nie zgłosił nam takiego czegoś, a testowaliśmy przecież wojny.

Wiemy jak jest z graczami, próbujemy ich odzyskać i pozyskać nowych - staramy się stabilizując wszystko po kolei :)

ex

Opublikowano

A jak się wytłumaczycie z tego, że przez tydzień dropiło po 1 pierścionku a po tygodniu kiedy ja zapierdalałem po 6h dziennie dropiąc je i robiąc eq zwiększyliście nagle do 10 a na następny dzień do 3 . Taka drastyczna zmiana to chyba nic dobrego to mnie zniechęciło do serwera . Pozdrawiam, więcej nie zagram

Opublikowano

A jak się wytłumaczycie z tego, że przez tydzień dropiło po 1 pierścionku a po tygodniu kiedy ja zapierdalałem po 6h dziennie dropiąc je i robiąc eq zwiększyliście nagle do 10 a na następny dzień do 3 . Taka drastyczna zmiana to chyba nic dobrego to mnie zniechęciło do serwera . Pozdrawiam, więcej nie zagram

Wszyscy gracze dostali z tego powodu 500 monet.

Opublikowano

No tak ale osoby które miały takie eq jak ja to były może z 4  xD

Również graczy, którzy jako pierwsi zdobyli 240 poziomy otrzymali upominki od nas :)

Staramy sie o graczy i nowych i starych, nie zawsze jednak jesteśmy w stanie każdemu z was dogodzić.

Opublikowano

Również graczy, którzy jako pierwsi zdobyli 240 poziomy otrzymali upominki od nas :)

Staramy sie o graczy i nowych i starych, nie zawsze jednak jesteśmy w stanie każdemu z was dogodzić.

To mnie akurat nie obchodzi bo wiem, że ich wynagrodziliście, chodzi o to, że ja siedziałem z 200 lvlem i włączonym anty expem dobre 20-30h, żeby nazbierać ulepek na całe eq a wy nagle zwiększacie ich drop 10 krotnie  xD

Opublikowano

wojny teraz nie mają sensu.. bo jak się założy tarcze inną niż na woja to woj bije po 70k z duchowego.. a jak zalozysz tarcze na woja to bije 30k ale podleci jakaś inna klasa i kladzie cie tak samo na skila...

Opublikowano

wojny teraz nie mają sensu.. bo jak się założy tarcze inną niż na woja to woj bije po 70k z duchowego.. a jak zalozysz tarcze na woja to bije 30k ale podleci jakaś inna klasa i kladzie cie tak samo na skila...

Wiemy, i robimy tarcze wojenną :)

To mnie akurat nie obchodzi bo wiem, że ich wynagrodziliście, chodzi o to, że ja siedziałem z 200 lvlem i włączonym anty expem dobre 20-30h, żeby nazbierać ulepek na całe eq a wy nagle zwiększacie ich drop 10 krotnie  xD

Drop ulepek został już zmniejszony do max 3 (dzień po tym jak go drastycznie zwiększyliśmy)

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...