Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieńcie  te okropne twarze postaci bo wygladają za przeproszeniem jak neo. Zróbcie także by w AV2 mniejszy DMG zadawały moby jak i większy exp bo jest za mało nawet z pd i wykupionym 24 h piersień expa cos teges z IS ... -,-

wilowo.jpg

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy naprawde dla nas zmnieszyliscie expa ? Bo jak dla mnie to źle...

Wydaje mi się że exp zmniejszyłeś z tego powodu iż nie chcesz aby gracze powbijali lv bo odejda tak jak topka dlatego ze all pobugowane i nie mieli co robic.

Pozdrawiam możę tutaj wrócę jak ustawicie exp drop diamentow i balans klas.

Heler za slabo bije smok za mocno.

Mental za slabo body nie wiem.

Wp za mocno a bm przesadzone skoro ja z duchowego mu walnolem 7k a on mi z duszka 7.5k a miał slabsze eq niz ja... (mam perfekt eq)

Archer to dno 0 na strzaly a 200lv mi walnol 12k dagger z hita po 8k znow za mocno.

Pozdrawiam...

Zgadzam sie a archerem , mam full eq na 200 lvl a z kryta wale w ludzi z 0 abs po 20k kryt..

SMIECH NA SALI :/

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Changelog:

- naprawione bryłki - normalna cena i można kupić w księdze pomocy

- naprawione ulepszanie hełmu dla szamana

- naprawione ulepszanie laski na 160 poziom

- naprawione pety

- naprawiony strój bojowniczka dla szamanki

- naprawione dt

- dodane fryzury u instruktorów

- naprawione bonusy u biologa

- naprawiona misja fabularna

Opublikowano

I znowu naprawiacie gówno , nie polecam , zapraszam na deila.eu

Nie działają jedynie nieliczne dungeony, jak np lodowy czy pustynny. Oczyszczanie równiny, katakumby działają. Jutro będą działać też kolejne.

Opublikowano

Changelog:

- naprawione bryłki - normalna cena i można kupić w księdze pomocy

- naprawione ulepszanie hełmu dla szamana

- naprawione ulepszanie laski na 160 poziom

- naprawione pety

- naprawiony strój bojowniczka dla szamanki

- naprawione dt

- dodane fryzury u instruktorów

- naprawione bonusy u biologa

- naprawiona misja fabularna

Wy serio chcecie stracic graczy?

Naprawiacie namniej potrzebne gowna...

Zamiast zajac się :

- Zwiększyc exp na 135lv do 145

- Zwiększyc o duzo drop diamentow

- Zbalansowanie klasy.

Klasy sa nie rowne sprawdzalem.

Ja mental eeq perfekt 136lv vs sura 125lv tez eq perfekt ja mu z duchowego (najmocniejszy skill w metin2) walnolem 7k a on mi z sfeerki 10k a z duszka po 8k bez kryta a duszek co 1s... i to ma byc fer? ja zdaze walnac duchowe i mnie duszek rozwali...ful magia miecze ogien itp perf eq jak juz mowilem.

Body moze byc.

Heler za slaby

smok za mocny.

Wp za duzo z hitow wali

archer to dno

dagger za duze dmg hity

Pozdrawiam poczekam do jutra na te zmiany a dzis dam wam szanse zmienic drop diamentow bo to 10min roboty jak tego nie pozmieniacie to niestety odejde z serwera i nie tylko ja...

Opublikowano

z 1k graczy w ciagu tygodnia zrobilo sie 300 graczy w wekend przy podkreconym liczniku masa niedociagniec i padajace chanele co pare minut + cofki

jeszcze troche a zostanie tylko pamiec po tym serwerze jak nie zostana podjete odpowiednie dzialania

5sc6.jpg

Opublikowano

Wy serio chcecie stracic graczy?

Naprawiacie namniej potrzebne gowna...

Zamiast zajac się :

- Zwiększyc exp na 135lv do 145

- Zwiększyc o duzo drop diamentow

- Zbalansowanie klasy.

Klasy sa nie rowne sprawdzalem.

Ja mental eeq perfekt 136lv vs sura 125lv tez eq perfekt ja mu z duchowego (najmocniejszy skill w metin2) walnolem 7k a on mi z sfeerki 10k a z duszka po 8k bez kryta a duszek co 1s... i to ma byc fer? ja zdaze walnac duchowe i mnie duszek rozwali...ful magia miecze ogien itp perf eq jak juz mowilem.

Body moze byc.

Heler za slaby

smok za mocny.

Wp za duzo z hitow wali

archer to dno

dagger za duze dmg hity

Pozdrawiam poczekam do jutra na te zmiany a dzis dam wam szanse zmienic drop diamentow bo to 10min roboty jak tego nie pozmieniacie to niestety odejde z serwera i nie tylko ja...

Exp od 135 do 145 za mały? Nie ośmieszaj się chłopie, jak zwiększą tam zdobywany exp niech zmniejszą zdobywany exp na większych mapach..

Smok za dobry? nie ośmieszaj sie. przy eq all +9 130 i lasce na 160 +9 + zrobionym biologiem do naison i zrobienie all questow za ktorych dostaje sie na ludzi bije w testera 30k z krytyka skowytem..

Opublikowano

Exp od 135 do 145 za mały? Nie ośmieszaj się chłopie, jak zwiększą tam zdobywany exp niech zmniejszą zdobywany exp na większych mapach..

Smok za dobry? nie ośmieszaj sie. przy eq all +9 130 i lasce na 160 +9 + zrobionym biologiem do naison i zrobienie all questow za ktorych dostaje sie na ludzi bije w testera 30k z krytyka skowytem..

1. Powtarzasz się.

2. Jak ty expiłeś na mapie 120 to exp był dobry oni go zmienili.

3. Będziesz bronił smoka bo nim grasz..

Opublikowano

1. Powtarzasz się.

2. Jak ty expiłeś na mapie 120 to exp był dobry oni go zmienili.

3. Będziesz bronił smoka bo nim grasz..

W środe expiłem od 15 do godziny 2 w nocy z przerwami oczywiście, tam jeszcze była jakaś przerwa techniczna między 22-24 nwm dokładnie expiłem od 130 do 144 na pd z is i pd na 1h, więc nie narzekam, według mnie exp jest normalny, taki jaki powinien być

Będe bronił smoka, i co ? Zrób se abs na szamana a nie płaczesz że szaman jest za dobry.. Każda klasa jest za dobra.

Zapraszam do oglądania mojego autorstwa filmiku gdzie wbijam 240 lvl.

https://www.youtube.com/watch?v=gcoVOESIoyQ

Opublikowano

serwer może 3 lata temu byłby nawet okey, lecz na dzień dzisiejszy nie widzę tu żadnych ciekawych.. nowości, prezentacja strasznie uboga, nie zagram lecz powodzenia  -.-

m1jO9Go.png

Opublikowano

I co z tego co widac, admini olali sobie serwer updatow, a ludzi tez coraz mniej, no nic, powodzenia.

Dokładnie. Serwer był fajny ale zjebaliście sprawę. Jeszcze  tydzień i na serwerze zostanie może z 20 osób.

Opublikowano

Nie no serwer fajny, tylko gdyby nie było by takie faworyzowanie graczy było by okej :)

Tylko faworyzowanie? ja juz skonczylem gre tutaj po tym jak zobaczylem filmik na ktorym [GM]Cori wywala ulepki a cala gildia topka sobie je podnosi...

Opublikowano
Changelog dzisiejszych zmian:

- naprawione wywalanie channeli

- naprawione dungeony

- dodano opcje przelewu na stronie

- dodania Skrzynia z Ulepszaczami za 100 Smoczych Monet do isu

- podwyższona szansa na ulepszanie przedmiotów

- zwiększona cena zmianek

- umożliwiony handel Pd`kami

- stakowanie pereł

- umożliwienie resetu statusu po 115 lvlu - wymagana płatność 100 SM

- usunięte średnie z nieodpowiednich przedmiotów

Zapraszamy do gry! Wkrótce eventy i konkursy!

Opublikowano

Changelog dzisiejszych zmian:
- naprawione wywalanie channeli
- naprawione dungeony
- dodano opcje przelewu na stronie

- dodania Skrzynia z Ulepszaczami za 100 Smoczych Monet do isu
- podwyższona szansa na ulepszanie przedmiotów
- zwiększona cena zmianek
- umożliwiony handel Pd`kami
- stakowanie pereł
- umożliwienie resetu statusu po 115 lvlu - wymagana płatność 100 SM
- usunięte średnie z nieodpowiednich przedmiotów

Zapraszamy do gry! Wkrótce eventy i konkursy!

Właśnie straciliście sporo graczy. Do 22:00 miałem mieć odbugowaną postać. Mastic olewa powoli. Forum leży już. Dziękuję za grę.

Daje Wam tydzień chyba, że będziecie ciągnąć 50 graczy do Sierpnia czyli do dat do kiedy macie wykupioną maszynę.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Tylko faworyzowanie? ja juz skonczylem gre tutaj po tym jak zobaczylem filmik na ktorym [GM]Cori wywala ulepki a cala gildia topka sobie je podnosi...

GMi mają zablokowane tworzenie przedmiotów, więc to HEREZJE co ty piszesz :)

ex

Opublikowano

GMi mają zablokowane tworzenie przedmiotów, więc to HEREZJE co ty piszesz :)

Niestety sie tak nie bron bo nie uratujesz juz serwa za pozno.

Sam sherer mi pisal ze dopiero po tym jak ja mu napisal ze corri rozdawal ulepki to dopiero wtedy mu to bloknol.

Tak wiec nie wiem kogo chcesz oklamac mnie czy siebie.

A to ze na serwie rozdawane sa itemki to nie tylko ja tak twiedze.

Opublikowano

Co prawda zrobić własny serwer nie jest proste. Ale widać że coś wam z nim nie wychodzi bo macie wyje......tak za przeproszeniem .Moze dajcie sobie spokój i nie bawcie sie w serwery prywatne mt2 bo ino zawodzicie ludzi i olewacie. EXP z isu nie dziala +pdki również nie.

wilowo.jpg

Opublikowano

Co prawda zrobić własny serwer nie jest proste. Ale widać że coś wam z nim nie wychodzi bo macie wyje......tak za przeproszeniem .Moze dajcie sobie spokój i nie bawcie sie w serwery prywatne mt2 bo ino zawodzicie ludzi i olewacie. EXP z isu nie dziala +pdki również nie.

Nie rozumiem twojego zdania... Mamy wyjebane? Przepraszam Cie bardzo, ale nie po to siedzimy po nocach i staramy sie wprowadzic urozmaicenia i updaty zeby wysluchiwac takich opinii. Wiem ze serwer nie jest zrobic latwo, ale za cholere sie staramy a to jak wychodzi to juz jest sprawa osobna. A tak btw nie ma expa w isiu, sa pdki i dzialaja. Ewentualnie mozna zakupic pierscien vip z expem.

Opublikowano

No i o ten pierścień sie rozchodzi miałam go +pd i zero lepszego expa byl taki sam . Wiec co jest grane i straciłam kase na.niego bo jakis zbugowany on jest.

wilowo.jpg

Opublikowano

No i o ten pierścień sie rozchodzi miałam go +pd i zero lepszego expa byl taki sam . Wiec co jest grane i straciłam kase na.niego bo jakis zbugowany on jest.

W takich przypadkach prosimy o kontakt za posrednictwem fb, mpc badz ts. Oddajemy wtedy monety lub dajemy nowy przedmiot.

Opublikowano

Corri broni sie ze niby przywolywal se itemy po to by sprawdzac dungeony.. Jest to zalosne klamstwo.. po cholere ulepy przywolywal? Caly czas siedzi z nimi na ts, gdy byl ox mowil im odpowiedzi.. bez sens wedlug mnie, czekam na ravie s2 i pozniej spadam stąd bo z faworyzacja nie da sie wygrac gdzie po tygodniu czasu all gildia ma all eq na 240 lvl + peta z is i wieszchowca i inne itemy...

Po za tym naprawcie zmiane hasła bo nie mozna zmienic wyskakuje ze zle haslo wpisuje a gowno prawda, tak samo z przypomnieniem hasla gdzie e-mail nie przychodzi

Opublikowano

Corri broni sie ze niby przywolywal se itemy po to by sprawdzac dungeony.. Jest to zalosne klamstwo.. po cholere ulepy przywolywal? Caly czas siedzi z nimi na ts, gdy byl ox mowil im odpowiedzi.. bez sens wedlug mnie, czekam na ravie s2 i pozniej spadam stąd bo z faworyzacja nie da sie wygrac gdzie po tygodniu czasu all gildia ma all eq na 240 lvl + peta z is i wieszchowca i inne itemy...

Po za tym naprawcie zmiane hasła bo nie mozna zmienic wyskakuje ze zle haslo wpisuje a gowno prawda, tak samo z przypomnieniem hasla gdzie e-mail nie przychodzi

Skarga na GM powinna byc zlozona u mnie. Czy to na mpc w prywatnej wiadomosci, czy to w grze czy moze na teamspeaku (jestem w godzinach wieczornych). Jesli byscie weszli i porozmawiali jak ludzie, a nie wypisywali to tutaj to zajalbym sie ta sprawa osobiscie. Jednak nikt sie z tym do mnie nie udaje.

Pisanie tutaj na pewno nic nie zmieni a jedynie odstrasza graczy od srv w ktory wlozylismy sporo pracy.

Tak jak mowilem - masz jakies watpliwosci, problemy czy podejrzenia to kontaktujesz sie prywatnie ze mna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...