Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie wiec tak:

1.Co chwile wywala channel a co za tym idzie jest cofka.

2.Ta mapa 120 jest przesadzona (exp leci slabo i bardzo dlugo trzeba na niej siedziec ) a to easy-medium wiec troche za ciezko no chyba ze dla ludzi IS jest zrobiona.

3.Te wszystkie rzeczy ktore sa w is powinny tez jakos dropic w grze typu stroje itp bo jak narazie nachodzi ten serwer jak typowy pod IS .

W sumie jak narazie to tyle

70940457705338833480.jpg

Opublikowano

Dokladnie wiec tak:

1.Co chwile wywala channel a co za tym idzie jest cofka.

2.Ta mapa 120 jest przesadzona (exp leci slabo i bardzo dlugo trzeba na niej siedziec ) a to easy-medium wiec troche za ciezko no chyba ze dla ludzi IS jest zrobiona.

3.Te wszystkie rzeczy ktore sa w is powinny tez jakos dropic w grze typu stroje itp bo jak narazie nachodzi ten serwer jak typowy pod IS .

W sumie jak narazie to tyle

Pracujemy nad chanellami

Co do tej mapy - nie ma na nia wpływu zbytnio IS, bo specjalnie ustawilismy taki aspekt prowadzący do rozciągnięcia w czasie rozgrywki, jak widać po topce, poziom jest do wbicia - więc zyczymy po prostu większej cierpliwości

Stroje - póki co trwa event podczas którego można zdobyć strój, czy inne itemy z is - więc nie wiem skąd opinia że serwer pood IS - BA, pierwszego dnia nie było is`u więc każdy miał równy start, pozdrawiam :)

ex

Opublikowano

No co do mapy to jednak ma bo 50 % wiecej expa troche daje a jak mi wpada po 2 % za spota to na easy troszke malo na dodatek ze trzeba tyle leveli na niej siedziec. Aaaa i jeszcze jedno chyba wam sie cos z portami poje***o w av2 bo jeden channel wam sie zrobil.

70940457705338833480.jpg

Opublikowano

No co do mapy to jednak ma bo 50 % wiecej expa troche daje a jak mi wpada po 2 % za spota to na easy troszke malo na dodatek ze trzeba tyle leveli na niej siedziec. Aaaa i jeszcze jedno chyba wam sie cos z portami poje***o w av2 bo jeden channel wam sie zrobil.

No bardzo mało, tym bardziej, że po paru dniach jest już tyle maksymalnych lvli.

Opublikowano

Kurde nie przesadzajcie .. Normalnie idzie wbic 145, ja wczoraj od 15 do 2 w nocy oczywiście z przerwami wyexpiłem od 130 do 144 na pd z is i pd 1h łącznie tak 6-8h.. a dzis od 144 do 145 bez pdka z is z samym pd 1h tak w 2 godzinki bo za spota 0,80-1,20%

Opublikowano

Proponuje dodać " Tęczowy kamień " do sklepu z nagrodami, naprawić bład z wiadomościami, chanele.

Dodać bryłki o wartości 500kk do npc, uławtwi to handel itemami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niby jest 900 osób online, ale w mieście nie ma żadnego sklepu i wgl. mało ludu gra.

Sugerujesz coś ? 

Gdzie leci najwięcej kasy ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Niby jest 900 osób online, ale w mieście nie ma żadnego sklepu i wgl. mało ludu gra.

Ja odnosze inne wrażenie

Sugerujesz coś ? 

Gdzie leci najwięcej kasy ?

Na mapach 105+ :)

ex

Opublikowano

Ja odnosze inne wrażenie

Na mapach 105+ :)

Wiem że 1 gracz mniej to wam nic nie zrobi ale jeśli do czwartku nie poprawicie dropu diamentów , dungeonów i wszystkich azreala to ide na WebMeti*

Opublikowano

Wiem że 1 gracz mniej to wam nic nie zrobi ale jeśli do czwartku nie poprawicie dropu diamentów , dungeonów i wszystkich azreala to ide na WebMeti*

Wręcz przeciwnie, nie chcemy nikogo z was stracić. Tylko pamiętaj, że śmiecie azraela dropia z metinów na mapach 105+ w niezbyt wysokiej ilości, bo tutaj jest aspekt MEDIUM, pozdrawiam :)

ex

Opublikowano

Wręcz przeciwnie, nie chcemy nikogo z was stracić. Tylko pamiętaj, że śmiecie azraela dropia z metinów na mapach 105+ w niezbyt wysokiej ilości, bo tutaj jest aspekt MEDIUM, pozdrawiam :)

Rozumiem, ale metin 10 min a dropi kamień azreala któego najmniej potrzeba, WP jest gównem na tym serwerze jeżeli chodzi pvp poprawcie to , ninja za silny ,,

@Edit Pdki z wesolej szkaty nie działają :)

@Edit 2 szaman to już wogóle kur wa dmg z dupy , odchodze wpadne za tydzień zobacze

Opublikowano

Rozumiem, ale metin 10 min a dropi kamień azreala któego najmniej potrzeba, WP jest gównem na tym serwerze jeżeli chodzi pvp poprawcie to , ninja za silny ,,

@Edit Pdki z wesolej szkaty nie działają :)

@Edit 2 szaman to już wogóle kur wa dmg z dupy , odchodze wpadne za tydzień zobacze

Dagger jest za silny , Archer to gówno bije mniej z ognistej z full eq na 160 niz kolega z eq na 130 z walniecia.. -;-

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Changelog dzisiejszych zmian:

- naprawione zostały bryłki

- zostały dodane bonusy w kostiumach

- została dodana opcja rozwodu

- została naprawiona misja fabularna VIII

- została naprawiona misja fabularna IX

- zostały dodane 2 npc potrzebne do questów

- zostało dodane wyciąganie KD u handlarza zbrojami

- zostało dodane zabezpieczenie KD

Opublikowano

Changelog dzisiejszych zmian:

- naprawione zostały bryłki

- zostały dodane bonusy w kostiumach

- została dodana opcja rozwodu

- została naprawiona misja fabularna VIII

- została naprawiona misja fabularna IX

- zostały dodane 2 npc potrzebne do questów

- zostało dodane wyciąganie KD u handlarza zbrojami

- zostało dodane zabezpieczenie KD

Dodatkowo:

- Dodalismy nowe fryzury do ItemShopu

Dziś (04.06) odbędzie się event OX, zapraszamy wszystkich powyżej 30 lvl`a :) Będzie można wygrać wartościowe nagrody! :)

(Tym samym zakończyliśmy event "Dzień dziecka")

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...