Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko zostanie poprawione - kiedy kurwa? kiedy? jak juz ludzie nabuguja expa czy moze jak reszta odejdzie przez te bugi ktore zostana naprawione?

te bugi powinny byc naprawiane teraz, natychmiast, w tej chwili, a nie kurwa wszystko 'ZOSTANIE', a nie 'JEST POPRAWIANE'.

/top

serwa nie polecam, bugi z expem na metinach, na niektorych mapach exp jest po 0,80% za spot z pd, niezbalansowane klasy, w chuj trudno o perf eq.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

wszystko zostanie poprawione - kiedy kurwa? kiedy? jak juz ludzie nabuguja expa czy moze jak reszta odejdzie przez te bugi ktore zostana naprawione?

te bugi powinny byc naprawiane teraz, natychmiast, w tej chwili, a nie kurwa wszystko 'ZOSTANIE', a nie 'JEST POPRAWIANE'.

/top

serwa nie polecam, bugi z expem na metinach, na niektorych mapach exp jest po 0,80% za spot z pd, niezbalansowane klasy, w chuj trudno o perf eq.

z tym eq jest akurat fajnie , mam perf eq na Wp i ninja ze sztylami i kolcami robi mi 2 razy wiecej dmg niz ja jemu :) balans w chuj

Opublikowano

Ktoś mi powie dlaczego kurwa na łuk dla archera na 200lv potrzeba 100 Pierścieni Azraela, a na dwurękę dla mentala tylko 20? WTF?

Zamiast codziennie robić te przerwy po 30min, naprawiając max. 10 bugów, zróbcie jedną porządną i naprawcie wszystko...

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

@V3n metki w red lesie.

Co do serwa to nie sztuka zrobic przerwe wieczorem i naprawic kilka bugow, jest masa rzeczy z ktorymi jest problem, ale widocznie nie bardzo dbacie by to naprwaic, glupie brylki czy npc, laczenie brylek jest, ale wartosc ich jest chyba zla, co do npc powinny byc od poczatku a zostali dodani wczoraj...

sherer wez sie troche za ten serwer plx.

Back to BF3...

Opublikowano

Fajny serwer ale jedna rzecz mnie wkurza. Bonuje  dziś  eq od 9:00  3k hp + 4 x 15 i nic nie wchodzi. Propozycja dla admina aby poprawil wchodzenie bonow lub dal max bony :)

Opublikowano

Jak narazie polecałem serwer ale wszystkim ktorzy chca zaczec gre narazie odradzam poniewaz nie mozna zrobic eq bo metki sa nie do ubicia...

Mam 165 lvl a nie jestem w stanie zrobić eq bo nie mam skad wziasc ulepszaczy.. Smiech na sali

A gdy napisalismy GM dlaczego jest takie duze hp metinow odpowiedzial ' bo tak ma być '
;/

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Jest to dopiero 3 dzień działania serwera,  jest pare rzeczy które wam nie pasuje - i jeśli idzie to w parze z nasza wizją serwera - wprowadzamy to w życie. Dajcie nam czas, a sobie więcej cierpliwości - i razem wykreujemy świat Asine :)

ex

Opublikowano

Zróbcie cos z wywalającymy CH ! 

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Ja mam caly czas 'brak odpowiedzi' wtf?

Też tak mam , walić ten serwer nie polecam

NIE MOŻNA NAWET ZROBIĆ EQ BO METKI SIE BIJE POL GODZINY

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...