Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram i na razie jestem zadowolony, polecam wszystkim.

Stopniowo starajcie się ogarnąć wszystkie problemy zgłaszane przez graczy to pięknie wszystko rozkwitnie 

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, bo zapomnialem hasla i loginu a zeby przypomniec haslo trzeba znac login, a znam tylko emeil da rade zebyscie cos mi wyslali na emeil np zmiane hasla? czy cos, bo nie moge teraz na ts3 wejsc.

@Mastick

id i e-mail na pw ;)

ex

Opublikowano

Serwer polecam , GM'owie codziennie na grze , Bardzo dobra atmosfera i bardzo miła gra :)
Jeżeli wiecie na jakim serwie gralem przed tym to moge powiedziec ze asine jest cos na podobe a moze nawet lepsza ale troszeczke trudniejsza :P
Pozdrawiam i zapraszam na serwer bo  KOSA !

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Do której off?

Do 23 , coś chyba wypadło , niech dopną na ostatni guzik a nie ciągle przerwy , wywalania kanałów itd. 

@to skąd te przepustki na baronowa pajaków ?

Opublikowano

Changelog:

- można handlować kuponami sm

- "usunięty" wirus z binki

- poprawa opisu niektórych przedmiotów

- poprawa działania maski uczuć

- poprawa bonusów

- poprawa ostatniej misji biologa

- poprawa teleportu w ksiedze pomocy

- ulepszone zostało niszczenie przedmiotów

- naprawione zostało wywalanie channeli (nie jestem pewien na 100% ale zobaczymy)

- zablokowane tepanie sie na mapki z nieprawidlowym poziomem przez slub

Opublikowano

To fajnie że to naprawiliscie ale nie naprawiliscie przywracania hasła i zmiane od wczoraj siedzie i czekam aby ktorys z was mi przywrocil hasło zajol sie tym wczoraj mastic ale podał mi złe hasło...

Opublikowano

To fajnie że to naprawiliscie ale nie naprawiliscie przywracania hasła i zmiane od wczoraj siedzie i czekam aby ktorys z was mi przywrocil hasło zajol sie tym wczoraj mastic ale podał mi złe hasło...

Dzis bedzie juz dzialac.
Opublikowano

Ile ludzi online w godzinach szczytu? 

okolo 600

Mg3.pl

Spokojnie, wszystko w swoim czasie :)

Mozesz wbic na ts'a? ;), bo mam problem zapomnialem hasla i loginu znam tylko emeil.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Czy zrobicie jakiegos uczciwego execa? bo ten patcher mnie niekiedy dobija, nie wyskakuje drugie okienko i dopiero reset pc pomaga na to, nie raz juz tak mialem. I kiedy ogarniecie questy fabularne 2 npc niema,misja z metkami i mistykami takze zbugowana, malzy niema gdzie dropic, brylki sie nie lacza.

@ A i moglibyscie zmniejszyc hp metkow, bo trzeba 10 minut machac przy dmg 9k

Back to BF3...

Opublikowano

skoro skasowany wirus w bince to jak pobiore to juz nie bedzie wirusa w cliencie?

Edit: jednak nadal wirus ehhh, wiem ze nie grozny ale i tak nie zagram.. nie chce mi sie ciagle anty wira wylaczac> do widzenia

Edit kolejny: Jednak teraz dziala

Opublikowano

skoro skasowany wirus w bince to jak pobiore to juz nie bedzie wirusa w cliencie?

Edit: jednak nadal wirus ehhh, wiem ze nie grozny ale i tak nie zagram.. nie chce mi sie ciagle anty wira wylaczac> do widzenia

Nie jestesmy w stanie usunac tych "wirusow". Widocznie niektore antywirusy sa zbyt glupie zeby odroznic zwykly skrypt autoit od wirusa..

@Up

Misje zostaly poprawione wczoraj. Brylki beda sie laczyc od dzis. Malze dropia, npc jest wstawiony tylko trzeba go znalezc. Edytowana zostala rowniez binka, takze nie powinno byc problemow z odpalaniem patchera.

Opublikowano

Mastick pisal ze dzis bd ox.

/ wejdzie jakis admin na ts?

Prawdopodobnie będzie. Zaraz wbije :)

Z patcherem niestety nadal np ja mam problem, a co do npc to gdzie jest "schowany"?

bo musisz włączyć patchowanie żeby się pobrała nowa binka

ex

Opublikowano

Kilka sugestii:

#1. Najważniejsza rzecz: Ulepszanie. Jakiś dziwny ten system ulepszania macie, bo Szponów i Łusek leci od cholery, a tych bardziej potrzebnych jak: Peleryny czy Pierścienie Azraela leci tyle co nic i to jeszcze tylko z metinów w ilości 1? Teraz co prawda mamy event i lecą one ze szkat Trynkiewicza, ale jutro się event kończy i z czego te ulepszacze brać jak ich tyle potrzeba? Proponuję dodać je do dropu z mobów tak jak jest to z pozostałymi ulepszaczami. Bo o eq serio ciężko, nie licząc już tych bonów :3

#2. Dodajcie skrzynkę ze strzałami lub niekończące się strzały, bo w eq mało miejsca, a strzały kończą się dosyć szybko.

#3. Macie pomieszane misje z biologiem. Do misji bodajże na 120lv, trzeba dropić małże, które lecą dopiero na mapie 180. A później do kolejnej misji należy się cofać na poprzednią. Wtf.

#4. Dodajcie fryzury do NPC jakiegoś, nawet bez bonusów. Przydałoby się jakieś urozmaicenie. 

#5. Bryłki w końcu naprawicie? 

Póki co tyle. Uwzględnijcie to jakoś przy kolejnej przerwie, pls.

Serwer ogólnie godny uwagi i polecenia.   ^_^

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Kilka sugestii:

#1. Najważniejsza rzecz: Ulepszanie. Jakiś dziwny ten system ulepszania macie, bo Szponów i Łusek leci od cholery, a tych bardziej potrzebnych jak: Peleryny czy Pierścienie Azraela leci tyle co nic i to jeszcze tylko z metinów w ilości 1? Teraz co prawda mamy event i lecą one ze szkat Trynkiewicza, ale jutro się event kończy i z czego te ulepszacze brać jak ich tyle potrzeba? Proponuję dodać je do dropu z mobów tak jak jest to z pozostałymi ulepszaczami. Bo o eq serio ciężko, nie licząc już tych bonów :3

#2. Dodajcie skrzynkę ze strzałami lub niekończące się strzały, bo w eq mało miejsca, a strzały kończą się dosyć szybko.

#3. Macie pomieszane misje z biologiem. Do misji bodajże na 120lv, trzeba dropić małże, które lecą dopiero na mapie 180. A później do kolejnej misji należy się cofać na poprzednią. Wtf.

#4. Dodajcie fryzury do NPC jakiegoś, nawet bez bonusów. Przydałoby się jakieś urozmaicenie. 

#5. Bryłki w końcu naprawicie? 

Póki co tyle. Uwzględnijcie to jakoś przy kolejnej przerwie, pls.

Serwer ogólnie godny uwagi i polecenia.   ^_^

Dziś pewnie rozwiążemy większość problemów/propozycji :)

Naprawiliscie wkoncu ten dungeon od 100 lvl czy nic z nim nie robicie ? !

Tak jak wyżej - dziś na 100% się mu przyjrzymy i naprawimy :D

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...