Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę już tego expa w av2 na pd ze spota 3% w dodatku tylko 1ch jest.....masakra i tak do 105....

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Tutaj jest alternatywny link:

http://www.multiupload.nl/6FNZBSODRB

Przykro mi w takim razie, zaraz dostaną po głowie za takie podejście. Wielkie sorry kolego :)

Naprawicie wkońcu dungeon od 100 lvl pierwszy dungeon , i sie w dodatku go nie zda zrobić , zróbcie go żeby w 2 osoby się już dało , zwiększ drop diamentów , dodaj łączenie bryłęk , wywalanie auto potów , zrób coś z tymi bonami to tyle z mojej strony ;)

Opublikowano

Zrob zrob zrob...a mzoe lepiej tak napisac ,,ja bym zaproponowal " ? co? Troche kultury dla innych. 

A teraz cos od siebie, juz pobieram 3 czy 4 raz i jak sie nie zatnie to wolno ciagnie. ehh...juz mi malo serwerow zostalo do pobierania : ) Ale bardzo chce zagrac u was. Serwer mi sie bardzo podoba juz z prezki, a jeszcze nawet nie wszedlem :)

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Moj 3 post o tej samej tresci, widac ze zlewka totalna ze nie mam wgl odpowiedzi...

Zrobie nowego clienta bez wirusow bo wkurwiajace jest ciagle wylaczac anty wira, przy okazji bedzie wiecej graczy.

Opublikowano

Ile osob gra ?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Ile osob gra ?

800 + ciągle ale wydaje mi się że ciuteńko podkręcony jest licznik , nie widać tylu ludzi na Wołaj ani w miastach 

Opublikowano

Bez sensu te bryłki to dno.. wydropisz 1kkk yang i ci zamienia na bryłke wartą 200kk.. żenada! Po za tym porażka, bo jakby to naprawili że 1kkk - 1 bryłka to ludzie mieli by po 100kkk z tych trynków..

Opublikowano

Moj 3 post o tej samej tresci, widac ze zlewka totalna ze nie mam wgl odpowiedzi...

Zrobie nowego clienta bez wirusow bo wkurwiajace jest ciagle wylaczac anty wira, przy okazji bedzie wiecej graczy.

Będziemy pracować nad jakimś ułatwieniem z tym związanym, ciężko nam teraz zmienić pakowanie patchera :/

Co do bryłek - zrobimy to tak, że wyjdzie na waszą korzyść :)

ex

Opublikowano

Naprawicie wkońcu dungeon od 100 lvl pierwszy dungeon , i sie w dodatku go nie zda zrobić , zróbcie go żeby w 2 osoby się już dało , zwiększ drop diamentów , dodaj łączenie bryłęk , wywalanie auto potów , zrób coś z tymi bonami to tyle z mojej strony ;)

Opublikowano

Mastick zróbcie nowego clienta/patchera , ponieważ nie mozna go odpalić odrazu antyvirus go usuwa....

Nawet gdy go wyłacze do nadal to samo , jeśli zrobicie coś z tym napewno bedzie wiecej graczy !:)

Opublikowano

Będziemy pracować nad jakimś ułatwieniem z tym związanym, ciężko nam teraz zmienić pakowanie patchera :/

Ogarnijcie wywalanie channeli bo strasznie uciążliwe to jest.

Opublikowano

Zrobicie moze dzis  o 21 np ox ? :)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Zrobicie moze dzis  o 21 np ox ? :)

Skończymy obecny event (prawdopodobnie jutro) i zrobimy OX :)

poprawcie wyciaganie kd ze zbroi dla sury na 120 bo chcialem kd na 5 zmienic i nie moge wyciagnac

Ok, przyjąłem

ex

Opublikowano

W dodatku ten Corri cały to GM jest? Jak tak, to jest to jakaś marna imitacja bo siedzi sobie na kanale z koleżanka jak siedziałem 20min na ts i czekałem na niego, w dodatku w grze olewka totalna jak bug chciałem zglosic czy cos sie spytac, stoi i sie z kolezanka bawi

i dodajcie mozliwosc usuwania przedmiotow masowo (np 15x autopota) lub dodajcie stackowania sie rekawic autopotow brylek itp

Opublikowano

Zrobilibyście ten dungeon dzisiaj czy nie uda wam się ? , dodajcie suknie ślubne do npc (wiem że są z questa) , bony troszeczke podrasujcie , zwiekszcie szanse na dodanie kd bo to masakra ;/

Opublikowano

mam problem z clientem.. jeszcze 15 minut temu grałem normalnie tera jak patchuje nie ma asine.bin pobiera i wszystko ok skończyło się pobierać a nie otwiera się metek.. resetowałem kompa 3 razy i nic..

Opublikowano

Zrobilibyście ten dungeon dzisiaj czy nie uda wam się ? , dodajcie suknie ślubne do npc (wiem że są z questa) , bony troszeczke podrasujcie , zwiekszcie szanse na dodanie kd bo to masakra ;/

Opublikowano

Będzie przerwa od 22:30 - 23:00, powinnismy to ogarnąć :)

ex

Opublikowano

Mam problem, bo zapomnialem hasla i loginu a zeby przypomniec haslo trzeba znac login, a znam tylko emeil da rade zebyscie cos mi wyslali na emeil np zmiane hasla? czy cos, bo nie moge teraz na ts3 wejsc.

@Mastick

43976131910427822020.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...