Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam... Kolejne dzieci ktore robia bossa jakiegos ''Trynkiewicz'' jaka dzieciarnia w tych czasach. W tych glowach maja nasrane gronwie co i sie biora za serwer.

Na jakiej podstawie twierdzisz ze jestesmy dzieciarnia i mamy nasrane we lbach? Znasz nas? Rozmawiales chociaz z nami?

To ze wstawilismy sb trynkiewicza, ktory notabene dziala oznacza ze podchodzimy do calego srv z dystansem i staramy sie troszeczke rozluznic sztywna atmosfere panujaca ogolnie na privach.

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz ze jestesmy dzieciarnia i mamy nasrane we lbach? Znasz nas? Rozmawiales chociaz z nami?

To ze wstawilismy sb trynkiewicza, ktory notabene dziala oznacza ze podchodzimy do calego srv z dystansem i staramy sie troszeczke rozluznic sztywna atmosfere panujaca ogolnie na privach.

@sherer

Da sie jakos przypomniec login ? bo zapomnialem ;/ znam tylko emeil.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Parę moich osobistych zmianek, które bym wprowadził:
Możliwość handlu rzeczami ze " Sklepu z Nagrodami ", tymi autopotami, pd na 1h, i tak dalej...

Możliwość również wyrzucania na ziemię - rekawic zlodzieja, autopotów. Ułatwi to znacznie grę, niż wkładanie do depo, robienie nowego konta i dopiero usuwanie...

Opublikowano

@sherer

Da sie jakos przypomniec login ? bo zapomnialem ;/ znam tylko emeil.

Nie, nie ma takiej opcji na strone. Z takimi problemami zapraszamy na teamspeak.

Parę moich osobistych zmianek, które bym wprowadził:

Możliwość handlu rzeczami ze " Sklepu z Nagrodami ", tymi autopotami, pd na 1h, i tak dalej...

Możliwość również wyrzucania na ziemię - rekawic zlodzieja, autopotów. Ułatwi to znacznie grę, niż wkładanie do depo, robienie nowego konta i dopiero usuwanie...

Przedmioty mozna niszczyc u handlarki roznosci.

Cd pomyslu z tym handlem - mozliwe ze bedzie to dostepne niedlugo.

Opublikowano

Nie, nie ma takiej opcji na strone. Z takimi problemami zapraszamy na teamspeak.

Przedmioty mozna niszczyc u handlarki roznosci.

Cd pomyslu z tym handlem - mozliwe ze bedzie to dostepne niedlugo.

Mozna prosic o ip ts?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jak już mówiłem serwer jest mega , administracja sie nim zajmuje oraz GM'owie sa na grze prawie cały czas !
Pro eventy itp itd ! ;)
Polecam serwera i zapraszam do gildi BadmanCrew !

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Mozna prosic o wrzucenie na inny serwer klienta gdyz firefox mi wywala ciagle, a opera nie chce rozpoczac pobierania ;/ Jesli mozna by bylo o upload na inny serwer. Z checia bym zagral, i zostal na dluzej lecz nie moge nawet pobrac;/

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Mastic a więc tak.

1. Czytaj PW.

2. Napraw zmiana i przypomnienie hasła.

3. Zmien mi hasło do konta bo nie działa jak wyzej.

4. Zrób coś z tymi bonami bo pytaj kogo chcesz ale to jest masakra nic nie wchodzi...

Opublikowano

Mastic a więc tak.

1. Czytaj PW.

2. Napraw zmiana i przypomnienie hasła.

3. Zmien mi hasło do konta bo nie działa jak wyzej.

4. Zrób coś z tymi bonami bo pytaj kogo chcesz ale to jest masakra nic nie wchodzi...

Sry ze znow spamie ale kurde admin odzyskam to hasło? Na forum nie odpisujesz, na ts cie nie ma, na gg nie odpisujesz, tutaj nie odpisujesz 0 kontaktu z administracja ....

Opublikowano

Sry ze znow spamie ale kurde admin odzyskam to hasło? Na forum nie odpisujesz, na ts cie nie ma, na gg nie odpisujesz, tutaj nie odpisujesz 0 kontaktu z administracja ....

Zawsze jest z nami kontakt, tylko że dopiero wrócilem do domu. Już się zajmujemy tym czego od nas wymagasz, pamiętaj że nie jesteś sam na serwerze ;)

ex

Opublikowano

Zawsze jest z nami kontakt, tylko że dopiero wrócilem do domu. Już się zajmujemy tym czego od nas wymagasz, pamiętaj że nie jesteś sam na serwer

Wiem że cie wcześniej nie było na mpc weszłeś jakąś godzinkę temu to napisałem.

Wiem też że sam na serwerze nie jestem ale ty też nie niech ci twoi technicy ruszą dupeczkę i to ponapawiają co sie dzieje.

Bo akurat z tobą mam dobry kontakt ale z innymi nie .

Weszłem na ts szukajac administracji napisałem do jakiego gm to wyszedł i tyle...

Opublikowano

Mozna prosic o wrzucenie na inny serwer klienta gdyz firefox mi wywala ciagle, a opera nie chce rozpoczac pobierania ;/ Jesli mozna by bylo o upload na inny serwer. Z checia bym zagral, i zostal na dluzej lecz nie moge nawet pobrac;/

Tutaj jest alternatywny link:

http://www.multiupload.nl/6FNZBSODRB

Wiem że cie wcześniej nie było na mpc weszłeś jakąś godzinkę temu to napisałem.

Wiem też że sam na serwerze nie jestem ale ty też nie niech ci twoi technicy ruszą dupeczkę i to ponapawiają co sie dzieje.

Bo akurat z tobą mam dobry kontakt ale z innymi nie .

Weszłem na ts szukajac administracji napisałem do jakiego gm to wyszedł i tyle...

Przykro mi w takim razie, zaraz dostaną po głowie za takie podejście. Wielkie sorry kolego :)

ex

Opublikowano

Dodajcie łączenie bryłek, bo zawalają dużo miejsca w eq, oraz dodajcie bryłki do npc o wartości 500kk.

Przesadziliście troche z tym dropem, bo to jest masakryczne ułatwienie... ;d

Ale narazie widać, że sie staracie, oby tak do konca! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...