Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, wykrywa trojana ale jest to spowodowane pakowaniem klienta, nie musisz się obawiać.

noo , tak ale gdy już to odpalam to juz mi to usuwa automatycznie nie moge tego nawet zatrzymać d;

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skille do g u instruktorów, a do P dropić kamyki i wbijać :)

Jeszcze nie mamy IS, ale:

1. Tak, po 1 sztuce

2. Wierzchowce są na 48h, kostiumy na zawsze. Wierzchowce nie dają nic dopóki nie doda się do nich bonusu, natomiast kostiumy dodaja lekkie bonusy.

3. 10% ludzi, 1500hp, podwojny exp

4. Będą będa :)

Dziekuje ale jeszcze chcialem wiedziec czy caly biolog po notatkach bedzie sie oddawalo po 20 sztuk wszystko np maczugi i od ktorego lvl do biologa czas bedzie oraz czy juz dzis uzupelnicie i skonczycie IS wraz z mozliwoscia doladowywan , 

Opublikowano

Okej wszystko już śmiga tylko nie da sie ustawić fullscreen'a 800x600 na windows'ie 8.1...

Opublikowano

Dziekuje ale jeszcze chcialem wiedziec czy caly biolog po notatkach bedzie sie oddawalo po 20 sztuk wszystko np maczugi i od ktorego lvl do biologa czas bedzie oraz czy juz dzis uzupelnicie i skonczycie IS wraz z mozliwoscia doladowywan , 

Postaramy się dziś odpalić :)

ex

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! Dzisiaj koło 18 zostanie aktywowany event na dzień dziecka! Po więcej informacji czekajcie w grze, na tsie: mg3.pl lub na fanpage.

Opublikowano

Uruchomilismy własnie item-shop na naszej stronie.

O 18 wprowadzimy EVENT z okazji dnia dziecka, uważajcie na trynkiewicza :)!

Oraz wprowadzimy aktualizacje, która wyeliminuje większość bugów :)

ex

Opublikowano

zagrał bym, ale jak już wyskakuje w patcherze, że zaraz wejde do gry to okienko znika otwiera sie proces asine, który zajmuje 1mb i tyle...

90858227232114326580.png

Opublikowano

zagrał bym, ale jak już wyskakuje w patcherze, że zaraz wejde do gry to okienko znika otwiera sie proces asine, który zajmuje 1mb i tyle...

Odpal jako administrator i w trybie zgodności.

Opublikowano

Odpal jako administrator i w trybie zgodności.

Teraz tylko proces zajmuje 2mb :)

90858227232114326580.png

Opublikowano

Serwer,który chyba najlepiej wyszedł na wpadkach konkurencji ;)

Stabilny,administracja się stara, widać jej dużą aktywność,ludzie nie wypisują bugów,nic tylko grać! Zapraszam i sam ściągam klienta i się pobawię ;)

#rein

Opublikowano

Możecie zwiększyć resp metków ? Wgl ich prawie nie ma... kamyki 2 co miałem do oba spaliło na wbijaniu...

OYViJFL.png

Opublikowano

skile P sa od razy czy jak?

i ile gra ludu? :D

Skile trzeba zrobić z metka po kilka kamoli :P

Ludzi okolo 700

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

najgorsze te skille samemu robić..... ale w grocie kamyki ladnie lecą i bronie 65/75

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...