Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozesz napisac jakie dungi zostana poprawione ? 

WW/wrota/siedlisko/mroczny/lodowy/komnata smoka/komnata pająka

Opublikowano

WW/wrota/siedlisko/mroczny/lodowy/komnata smoka/komnata pająka

sielu jak najszybciej musisz zwiekszyć lvl i dodać nowe eq, bo z tego zrobił się 2 dniowy serwer, niestety ale ludzie odchodzą :/

Opublikowano

PRZERWA

Ty jesteś adminem żeby Nas informować ?

Na serwerze wieje już nudą - niestety ludzi coraz mniej widać gołym okiem ni ma co robic :/

Serwer głównie opiera się na dropieniu małzy na multihacku w grocie z exp donatorem

2 dni macie 500 redek robicie cale eq.

-----------

[#7] Metinek.eu `- Cisniemy do 170 ! - HABITAT ! ( TBD ) !

http://youtu.be/2tkR8zer-OA

Opublikowano

Ty jesteś adminem żeby Nas informować ?

Na serwerze wieje już nudą - niestety ludzi coraz mniej widać gołym okiem ni ma co robic :/

Serwer głównie opiera się na dropieniu małzy na multihacku w grocie z exp donatorem

2 dni macie 500 redek robicie cale eq.

To było wiadome już od samego początku szczerze mówiąc . 

Opublikowano

Jak tylko ogarniemy serwer, pod względem dungonów itp to zabieramy się za urozmaicenia gry.

Zwiększymy poziom, dodamy jakieś dodatki i zaczniemy erę eventów które mamy przygotowane.

@Weezy ty nie badź taki mądry ;)

Jak nie chciałem startować tak szybko to aż mi sie przypominają twoje słowa z gg co jest potrzebne na easy:

Tylko nawalanki bez misji itp itp. Nie chce mi się sięgać w historię lecz co nie co pamiętam. A potem tak jest:
pisze się że nuda. 

Opublikowano

Jak tylko ogarniemy serwer, pod względem dungonów itp to zabieramy się za urozmaicenia gry.

Zwiększymy poziom, dodamy jakieś dodatki i zaczniemy erę eventów które mamy przygotowane.

Jak nie chciałem startować tak szybko to aż mi sie przypominają twoje słowa z gg co jest potrzebne na easy:

Tylko nawalanki bez misji itp itp. Nie chce mi się sięgać w historię lecz co nie co pamiętam. A potem tak jest:

pisze się że nuda. 

A take pytanie kiedy naprawiłbyś shinsoo M1 plac bo dzieci z innego królestwa mogą nas bić na placu a my ich nie :(

Opublikowano

Przerwa przebiegła pomyślnie. Wprowadzone zmiany to:

-Udostępnienie 6 (poprawionych) dungeonów

-Lekko poprawione spoty na mapie 130

-Dodana możliwość odeścia z gildii

-Poprawa dropu ze szkat

-Blokada używania przywołań metinów/boosów na ox wojnach itp

-Prawdopodobnie będą usunięte białe flagi

-Poprawa niektórych boosów, zmiana dmg na mniejsze

-Dodanie marmuru czarny ork do You-Rang

-Dodanie do npc zwoju który cofnie wam punkty statusu gdy będziecie chcieli

-Całkowita naprawa blokady PD na każdej mapie

-Poprawa dropu2 z dungeonów oraz dmg2 z bossów na dungeonach

A take pytanie kiedy naprawiłbyś shinsoo M1 plac bo dzieci z innego królestwa mogą nas bić na placu a my ich nie :(

Tak, staram się to załatać aby śmigało :)

Opublikowano

Mam nadzieję ze jak będziesz zwiększał i urozmaicał grę, to pomyśl wtedy 3 razy za nim cos wprowadzisz. I nie słuchaj sie kazdego kto ci coś napiszę, po prostu zrób jakieś misje,zmniejsz odrobinę exp zeby nie powbijali tak szybko tego 250 czy któregoś. Biolog to wiadomo. zeby jakies ulepszaczesłabo dropiły albo były z  misji i  by musieli zrobić tą misje i wtedy będą  mieli  co robic.

wolf.gif

Opublikowano

Na serwerze gra ~ 100-200 osób . Max lvl wbity topka full eq z hacków . Jakby był reset chętnie bym jeszcze zagrał :D

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Na serwerze gra ~ 100-200 osób . Max lvl wbity topka full eq z hacków . Jakby był reset chętnie bym jeszcze zagrał :D

100-200??????????? lel

Opublikowano

skąd ty takie bajki ciągle bierzesz?;p codziennie jakaś nowa;p może idź się zatrudnij dopisania bajek bo tylko to Ci wychodzi;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Ok, aktualizacja lajt, ja mam tylko nadzieje ze w dzisiejszej (tudziez jutrzejszej..) podniesione zostanie DMG szamanow, ktorzy sa na servie ZERAMI... Sura 100 lvl ciska szamana 150. Chyba nie tak powinno byc...

// EDIT - choc jednak ta aktualizacja wcale nie taka dobra.. Z metkow na dungach (od 160) lecialo CZASEM po 5 perel z metka, losowych, nie byl to jakis super drop, bo najczesciej lecialy biale, ale jednak oplacalo sie chodzic na dungi. Zmiana tego na (uwaga!) 4 malze - to idiotyzm. Teraz mozemy dropnac 4 losowe perly, a wczesniej lecialo ich po 5? W tym ukladzie malzy powinno dropic okolo 6-10. Dodatkowo - wodze orkow tam dropia? No i na cholere mi na 161 levelu przywolanie wodza orkow..? 

Najwiekszy plus aktualizacji to chyba naprawienie blokady expa ^_^

P.S. - polecam sprawdzic, czy bengal+rekawica nie powoduje bugu, bo cos dziwnie slabo mi dropia malze jak mam zalozone oba...

I jeszcze jeden EDIT - chyba cos stronka nie pyka, ale zdaje sie ze na wszystkich projektach od True, takze do niego te slowa, co by ja postawil na nogi :D

Jesli moge rowniez zapytac, ile na chwile obecna (badz na chwile kiedy Sielu to przeczytasz i byc moze odpowiesz) jest ludzi online? Staram sie nabiezaco porownywac z konkurencyjnymi serverami i na jednym widze o 11 rano 500+. na drugim 400+, ciekaw jestem ile osob bedzie na servie na ktorym gram. Moze dodalbys licznik? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

dlaczego nie dziala strona rejestracyjna ? nie mowcie zebym szukal w postach bo stron jest 55 ,,,, 

Venum

Opublikowano

dlaczego nie dziala strona rejestracyjna ? nie mowcie zebym szukal w postach bo stron jest 55 ,,,, 

Cos z serwerownia, wszyskim projektom ktorych sponsorem jest True nei dzialaja strony. Tzn dziala - ale musisz dlugo poczekac :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

str juz dziala...

chyba znowu zmienil drop na redki... bo jakos dzisiaj mniej ich leci z malzy...

moglby zmienic % na +9 z 50% na np. 60% i byloby lepiej..

popraw DMG szamana

Opublikowano

pisze się że nuda. 

Tya tylko tydzien od startu a tu jest to samo co na starcie :X

Malo ludzi sprawia ze nawet sie ine ma z kim bic

Opublikowano

Serwer nudny. 2 dnia wystawilem 2 boty, nastepnego zrobilem full eq bo mialem z 500 redek, moj kumpel tez zrobil. I tyle. Wszystko z is mialem z bossow, bo bilem je masowo. Nie chce mi sie expic wiecej niz 120lvl, bo wiem ze czeka mnie to samo. Kiedy wystartuje jakis fajny hard pokroju ravii... Insta 2k graczy na starcie.

Opublikowano

Serwer nudny. 2 dnia wystawilem 2 boty, nastepnego zrobilem full eq bo mialem z 500 redek, moj kumpel tez zrobil. I tyle. Wszystko z is mialem z bossow, bo bilem je masowo. Nie chce mi sie expic wiecej niz 120lvl, bo wiem ze czeka mnie to samo. Kiedy wystartuje jakis fajny hard pokroju ravii... Insta 2k graczy na starcie.

ravia to fajny hard? weź wypierdalaj  xD  xD  xD

top1 hardem w polsce jest balmora i nikt kurwa nie zaprzeczy, bo ten serwer już jest legendą, a ta twoja ravia to tylko do podtarcia dupy się nadaje

@top

co za sens zmieniać drop w połowie rozgrywki, co???

Opublikowano

Zmiana dropu ponieważ wtedy perły leciały tylko z 1 dungeonu. 

Teraz z każdego leci sporo małż.

Jeżeli chodzi o te 4/5 małży z metka to ile wy chcecie? po 50? Nie przesadzajmy.. Z boosów dropią po 2 przepustki więc to 2 wypady. Metki + boosy = ok 80 małży z dobrego dungeonu który i tak jest łatwy do zrobienia.

Przywołania boosów elit są po to aby je zabijać i otrzymywać małże. Tylko nie dodałem limitu  dropu dzisiaj w nocy się to pojawi.

Opublikowano

Zmiana dropu ponieważ wtedy perły leciały tylko z 1 dungeonu. 

Teraz z każdego leci sporo małż.

Jeżeli chodzi o te 4/5 małży z metka to ile wy chcecie? po 50? Nie przesadzajmy.. Z boosów dropią po 2 przepustki więc to 2 wypady. Metki + boosy = ok 80 małży z dobrego dungeonu który i tak jest łatwy do zrobienia.

Przywołania boosów elit są po to aby je zabijać i otrzymywać małże. Tylko nie dodałem limitu  dropu dzisiaj w nocy się to pojawi.

Chyba troche za późno na zmiany, czasu niestety nie da sie cofnąć a zostało jeszcze wiele do poprawy troche to śmieszne jakby nie patrzeć ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...